kilahed Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 Μολις ειδα την καινουργια καρτα της Creative Link ειδα οτι υποστηριζει CMSS και CMSS 3D σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα της αν και στο site ουτε drivers δεν εχουν ακομα...για stereo ακουστικα το CMSS 3D ειναι λουκουμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Δεν νομιζω να εχει game mode οποτε θα παει το cmss3d χαραμι, κοιτα καλυτερα την audigy FX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Δεν νομιζω να εχει game mode οποτε θα παει το cmss3d χαραμι, κοιτα καλυτερα την audigy FX. Αν ειναι ετσι βαλανε cmss3d χωρις gaming mode?Η Fx δεν εχει οπτικη οποτε ακυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Η Fx δεν εχει οπτικη οποτε ακυροαμα θελεις οπτικη επαφη, τι την θελεις τη καρτα? αχρηστη θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Ακριβώς . τι ηχεία εχεις; #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 για να θέλει οπτική προφανώς θα έχει κάποιον δικαναλο ενισχυτή!αλλά όπως είπαν και οι από πάνω τότε δεν θα έχει νόημα να πάρει κάρτα ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 16, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Εχω Mini Disc και θελω οπτικη και τα Ζ906 με οπτικη τα εχω οπως και να εχει την χρειαζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 16, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 εχει αναφερθει απειρες φορες σε θεματα με ηχο και καρτα ηχου οτι οταν παιρνεις ηχο απο μια καρτα και επιλεγεις την οπτικη η την κοαξιαλ (δλδ ψηφιακη εξοδο) η καρτα σου ΔΕΝ μετεχει καθολουκαλο ειναι λοιπον αν εχεις η παρεις καλη καρτα ηχου να επιλεξεις τισ αναλογικες εξοδουςγιατι απο εκει ο ηχος που θα παρεις βγαινει επαιξεργασμενος απο την καρτα ηχου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 16, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Παιδια την καρτα τι σκεφτομουν για το CMSS 3D σε αναλογικη συνδεση ακουστικων ξερω τις διαφορες optical-analog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 16, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Εχω Mini Disc και θελω οπτικη και τα Ζ906 με οπτικη τα εχω οπως και να εχει την χρειαζομαιΑν πάρεις την κάρτα τα ηχεία βόλτα σε αναλογική σύνδεση. #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Δεκέμβριος 16, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Ακυρο για την RX οπως το βλεπω παω για Ζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.