fits79 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ lenovo g700 που με το που ξεκινανε τα windows 7 ultimate sp1 64bit δεν ειναι ενεργο το κουμπι numlock και θελω να ειναι καθε φορα που ξεκινανε τα windows7 ωστε το numpad να δουλευει σαν νουμερα και οχι σαν βελακια.Εχω δοκιμασει να τρεξω αυτο το προγραμμα αλλα και να εισαγω στην registry τις τιμες:[HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Keyboard]"InitialKeyboardIndicators"="2"[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard]"InitialKeyboardIndicators"="2"[HKEY_USERS\S-1-5-19\Control Panel\Keyboard]"InitialKeyboardIndicators"="2"[HKEY_USERS\S-1-5-20\Control Panel\Keyboard]"InitialKeyboardIndicators"="2"Με μονο αποτελεσμα την επομενη φορα που θα κανω επανεκινηση να ειναι πραγματι ενεργο αλλα αν ξανακανω επανεκινηση δεν ειναι.Εχει βρει κανεις λυση σε αυτο το κουλο προβλημα?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Wizard! Δεκέμβριος 16, 2013 #2 Δεκέμβριος 16, 2013 Κάποτε δούλευε αυτό. Δοκίμασέ το.Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced System Setting > Enviroment VariablesΣτο κάτω πλαίσιο, Sytem Variables, επιλέγεις New και βάζεις NUMLOCK και value ON.
Volrath Δεκέμβριος 16, 2013 #3 Δεκέμβριος 16, 2013 Σε μερικά bios υπάρχει επιλογή για να ορίσεις το state του numlock. Δες μήπως σου κάνει override τις ρυθμίσεις της registry.
fits79 Δεκέμβριος 16, 2013 Author #4 Δεκέμβριος 16, 2013 Το εψαξα αυτο πριν καν ανοιξω αυτο το τοπικ.Σε αυτο το λαπτοπ δεν υπαρχει.Κάποτε δούλευε αυτό. Δοκίμασέ το.Δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Advanced System Setting > Enviroment VariablesΣτο κάτω πλαίσιο, Sytem Variables, επιλέγεις New και βάζεις NUMLOCK και value ON.Τσιφος φιλε.
Wizard! Δεκέμβριος 16, 2013 #5 Δεκέμβριος 16, 2013 Επειδή είναι laptop, μήπως κάποιο από τα δικά του προγράμματα περνάει ανάλογη ρύθμιση; Αν το τρέχει σε κάποια εφαρμογή, τότε τρέχει μετά από όλες αυτές τις ρυθμίσεις (bios, setings, registry) κι έτσι τα κάνει overwrite
fits79 Δεκέμβριος 16, 2013 Author #6 Δεκέμβριος 16, 2013 Οχι φιλε μου το εχω τσεκαρει και αυτο απο το επισημο λινκ της lenovo.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.