jkanaks Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2013 Έχω πελαγώσει, αγόρασα μια μεταχειρισμένη 670FTW για να την κάνω SLI. Την κούμπωσα στο pc αλλά την βλέπει σαν απλή VGA. Στο Control panel δεν μπορώ να βρώ επιλογή για SLI πρέπει να ξαναπεράσω drivers; που είναι η επιλογή για SLI; Τα φώτα σας please έχω πελαγώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Βγάλε-Βάλε drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 θενκς το δοκιμάζω asap, αν ήταν καινούργια δε θα παθαινα εγκεφαλικο αλλα λόγω μεταχείρος το φοβάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 15, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 ΟυυφΈβαλα έβγαλα 2 φόρες τους Drivers κανα 2 reboot και μου κανε την χάρη. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 15, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 To θέμα ήταν οτι στο PCaki του κολλητού που την είχα δοκιμάσει solo έπαιζε (χωρίς drivers) και σήμερα την έριξα στο νερό οποτε ήταν μεγάλη μανούρα αν είχε πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Είχα πάθει και γω το ίδιο πράγμα με SLI. Νταξ, αφού έφτιαξε μικρό το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 15, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 έπαιξε και εχει και όμορφες θερμοκρασίες στο peak:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.