Jump to content

Πως αλλάζω το κείμενο σε PSD αρχείο με το photoshop;

defiant

Recommended Posts

Έχω ένα PSD αρχείο στο οποίο θέλω να αλλάξω μόνο το τί γράφει. Όλα τα άλλα να παραμείνουν τα ίδια.

Δεν έχω ιδέα από photoshop. Υπάρχει αυτή ή δυνατότητα ?

Άνοιξα το αρχείο μέσα από αυτό το σαιτ Photo editor online / free image editing direct in your browser - Pixlr.com που είναι σαν online photoshop αλλά δεν βρήκα κάποιο text layer. Ξέρει κανείς τίποτα;

Το psd είναι αυτό Cartoon text effect plump logo | Download free PSD

Αυτό που βλέπεις δεν είναι κείμενο που δέχεται αλλαγές. Έχει επεξεργασία απάνω, αρκετά layers και effects και πλέον είναι graphic και όχι text.

Πάντως για να αλλάξεις το κείμενο, χρησιμοποιείς το εργαλείο Τ και τα layers που επιδέχονται επεξεργασία είναι επίσης μαρκαρισμένα με Τ.

Tο ανοίγεις με φωτοσούπα και θα μπορέσεις να το δουλέψεις

Εdit :το άνοιξα με gimp ( 2 layers text )

Και εγω με το gimp το ανοιξα, κατεβασα και τη γραμματοσειρα αλλα απο που κανω εδιτ το text?

Κανω δεξι κλικ στα layers που φαινεται οτι ειναι το text αλλα το μονο που κανω ειναι να αλλαξω το ονομα του layer.

Ουτε με το text tool καταφερα. Εσυ δηλαδη μπορεις να κανεις edit το text ?

Λοιπόν αφoύ έχεις ήδη τη γραμματοσειρά μην σε απασχολεί να κάνεις edit τα συγκεκριμένα layer, διεγραψέ τα , ανοιξε ενα νέο γραψε το text σου και διαμορφωσέ οπως θέλεις

Γράφοντας όμως απλά το τεxt θα έχεις ενα φλατ σολιντ στρεϊτ τεξτ , πράγμα που μάλλον δεν θα ήθελες σαν αποτέλεσμα οπότε ρίξε μια ματια εδώ

γενικά για το text tool : 6.6.*Text

κι εδώ για να το διαμορφώσεις : How to Create Curved Text in GIMP - GIMP Tutorials

Ετσι για αρχή, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί τρόποι αλλά δεν είναι εύκολο σε ένα ποστ και χωρίς screenshots

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.