Jump to content

razer ποντικια με 15 ευρω?

sakinor

Recommended Posts

έκανα και εγώ σήμερα escalate και μου έδωσαν τα λεφτά πίσω πρίν λίγο και για τα 2 mouse:woot::woot::woot:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Εκτός πάντως από ποντίκια, πρέπει να κυκλοφορούν και Goliathus μούφα-pads...

Με κάτι τιμές 3-5 δολλάρια μάλλον αδύνατο να είναι originals... όσα βλέπω διευκρινίζουν ότι δεν έχουν και retail συσκευασία...

μόλις είδα το email άνοιξα case και όλα ok σχεδόν άμεσα

Good news! We issued you a full refund of $20.99 on Jan 03, 2014. The refund includes the purchase price plus original shipping and has been credited to your PayPal account. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.ImageProxy.mvc?bicild=&canary=Ajy%2fmEIrCDt07Np4YUGbP2GnT1jJYZXP3eU%2f7DeRJUE%3d0&url=http%3a%2f%2fq.ebaystatic.com%2faw%2fpics%2fs.gif

Decision: This case has been decided in your favor.

Comments:

We didn't receive valid tracking information from the seller. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case.

ImageProxy.mvc?bicild=&canary=Ajy%2fmEIrCDt07Np4YUGbP2GnT1jJYZXP3eU%2f7DeRJUE%3d0&url=http%3a%2f%2fi.ebayimg.com%2f00%2fs%2fODAwWDgwMA%3d%3d%2fz%2fhh0AAMXQlgtSo1LB%2f%24_0.JPG%3fset_id%3d880000500F Razer DeathAdder 2013 6400dpi 4G Optical Gaming Wired USB Mouse

Item # :121236449521

Sale price:$20.99

Quantity:1

Sale date:Dec-15-13 13:30:06 PST

Seller:8gongxifacai8

Case #:xxxxxxxxxxx

Case opened:Jan-02-14 09:21:42 PST

Case closed:Jan-03-14 17:19:17 PST

παιδες το βαζω εδω σαν μινι review

μετα την παρραγελια και την επιστροφη των 13 ευρω παρρεγγειλα το steelseries kinzu v2.

φυσικα με διαβαβαιωσε ο πωλητης πως ειναι original,new αλλα ειναι σε bulk συσεκαυασια.

και ναι,σημερα μου ηρθε,μεσα σε 2 το πολυ βδομαδες απο ΚΟΡΕΑ.

οποτε για οποιον ψαχνει φθηνο και αξιοπιστο ποντικακι το προτεινω

τιμη:14~ευρω

μετα την παρραγελια και την επιστροφη των 13 ευρω παρρεγγειλα το steelseries kinzu v2.

φυσικα με διαβαβαιωσε ο πωλητης πως ειναι original,new αλλα ειναι σε bulk συσεκαυασια.

link?? :dirol:

Δοκίμασες αν παίζει στα σωστά dpi?

δεν περνατε απο εδω να το δειτε,να πιουμε και κανα καφεδακι? :upside:

τον grunt θα τον βαλω να παιξει με τα superlux:rubik:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.