Jump to content

razer ποντικια με 15 ευρω?

sakinor

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Μικροκαταστηματα στην Κινα ειναι που κάνουν αντιγραφές σιγουρα,μην περιμενετε την αυθεντική έκδοση...

π.χ μπορεί να είναι το καλούπι μόνο από το da 2013.

Ναι αυτό είναι πιθανό αλλα ποτέ δεν ξέρεις.Μόνο αν μπορούσες να βάλεις το serial number στο site της razer

πρόλαβα και παρήγγειλα ένα, χθες το βραδυ έβαλε πάλι 50 κομμάτια και σήμερα το πρωί ήταν sold out

τώρα για το είναι original η αν θα ζητάει μπανάνες με το που θα βγει από το κουτί θα δείξει όταν έρθει πάντως είναι κάπως ύποπτο που δεν δείχνει φωτογραφία από κάτω τον σενσορα και το sticker

ότι και να είναι το SS δύσκολα θα το αλλάξω αν δεν χαλάσει οποτε θα μείνει στην καβάτζα αν δεν είναι και μαιμουδιαρικο τόσο το καλύτερο

23 δολλαρια πανω απο την αξια του :p

Το DA 1800dpi στο ebay δεν εχει καμια σχεση με το DA που ηρθε στην αγορα το 2007.

Πιο ημιτασιον πεθαινεις ! καταρχην η εκδοση με τα 1800dpi εγραφε 3G και φορουσε τον δυσευρετο πλεον avago S3688, επισης ειχε μπλε logo και οχι ΠΡΑΣΙΝΟ σαν χελωνονιτζακι.

Η εκδοση 3.5G, δηλαδη η αμεσως προηγουμενη απο την υπερτιμημενη φολα το 2013 edition - ειχε μεγιστη αναλυση τα 3500dpi και φορουσε τον S3888, τρεχα γυρευε δηλαδη.

Παρτε κανα cm storm xornet ή εστω logitech G400 μεταχερισμενο και μην δινετε λεφτα στους μικροτσουτσουνους απατεωνες, μια φορα την πατησα πριν 5 χρονια οταν ημουνα στα λελε μου και ηθελα φτηνο nintendo DS.

Πηρα απο hong kong ενα κοκκινο "year of the dragon" και εφαγα τα μουτρα μου, απο τοτε οτι προκειται να παρω απευθειας απο τους Κινεζους το ψαχνω πρωτα 10 φορες πριν πατησω το κουμπι "buy now"

Το DA 1800dpi στο ebay δεν εχει καμια σχεση με το DA που ηρθε στην αγορα το 2007.

Πιο ημιτασιον πεθαινεις ! καταρχην η εκδοση με τα 1800dpi εγραφε 3G και φορουσε τον δυσευρετο πλεον avago S3688, επισης ειχε μπλε logo και οχι ΠΡΑΣΙΝΟ σαν χελωνονιτζακι.

Η εκδοση 3.5G, δηλαδη η αμεσως προηγουμενη απο την υπερτιμημενη φολα το 2013 edition - ειχε μεγιστη αναλυση τα 3500dpi και φορουσε τον S3888, τρεχα γυρευε δηλαδη.

Παρτε κανα cm storm xornet ή εστω logitech G400 μεταχερισμενο και μην δινετε λεφτα στους μικροτσουτσουνους απατεωνες, μια φορα την πατησα πριν 5 χρονια οταν ημουνα στα λελε μου και ηθελα φτηνο nintendo DS.

Πηρα απο hong kong ενα κοκκινο "year of the dragon" και εφαγα τα μουτρα μου, απο τοτε οτι προκειται να παρω απευθειας απο τους Κινεζους το ψαχνω πρωτα 10 φορες πριν πατησω το κουμπι "buy now"

Ναι αλλά έμεινες με το πλί του δράκου στο χέρι. Κάτι είναι και αυτό...

Το cm storm xornet είναι εξίσου καλό με το g400; Δεν το είχα ακούσει ξανά καθόλου

Εξισου καλο δεν ειναι, γι αυτο και το πρωτο εχει καινουργιο 20 ευρω ενω το 2ο και το spawn παιζανε στα 40 πριν εξαφανιστουνε απο την αγορα.

Με το firmware V52 και ενα ανοιχτοχρωμο pad παραμενει πολυ τιμια προταση παντως, εδω αλλοι δινουνε 80 για laser :sick:

[Evaluation/Discussion] CMstorm Xornet (56k warning)

Εξισου καλο δεν ειναι, γι αυτο και το πρωτο εχει καινουργιο 20 ευρω ενω το 2ο και το spawn παιζανε στα 40 πριν εξαφανιστουνε απο την αγορα.

Με το firmware V52 και ενα ανοιχτοχρωμο pad παραμενει πολυ τιμια προταση παντως, εδω αλλοι δινουνε 80 για laser :sick:

[Evaluation/Discussion] CMstorm Xornet (56k warning)

Αυτό αξίζει πιο πολύ από το xornet;

Ναι αλλά έμεινες με το πλί του δράκου στο χέρι. Κάτι είναι και αυτό...

Μωρε την δουλεια μου μια χαρα την εκανα, απλα δεν λειτουργουσε το μικροφωνο και ετσι δεν μπορεσα να προχωρησω την 2η πιστα στο phantom hourglass :p

Επισης ηθελε ειδικο τυλιγμα το καλωδιο του φορτιστη μεσα στο λουκανικο για να μην διακοπτεται η φορτιση και η touch screen ητανε ολιγον "αναισθητη" ,το θεμα μας ειναι οτι και original να σου κατσει, ακομα και αν βγαζει πανω απο 500mhz το dpi ( :rofl: ) ειναι κριμα να χασεις αυτο το στοιχειωδες after sale support που θα ειχες απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της razer επειδη εισαι γυφτος και θες να γλιτωσεις ενα 20ρικο (στην περιπτωση του abyssus )

Razer ειναι αυτα, μπορει στο 6μηνο να κανει διπλο κλικ απο μονο του και στο 9μηνο να εχει ξεφλουδισει η μιση επιφανεια, να ητανε κατι πιο στιβαρο παει στο διατανο.

edit :

Αυτό αξίζει πιο πολύ από το xornet;

Πες μου ενα laser που να αποδιδει εστω τα μισα αποσα βγαζει ενα καλο optical στα παρακατω test

http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/corsair-raptor-m40-epomou-arm-129110.html?garpg=6#content_start

Στο μονο που υπερεχουν ειναι στο χαμηλο LOD αλλα και παλι αυτο συνηθιζεται.

Πες μου ενα laser που να αποδιδει εστω τα μισα αποσα βγαζει ενα καλο optical στα παρακατω test

http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/corsair-raptor-m40-epomou-arm-129110.html?garpg=6#content_start

Στο μονο που υπερεχουν ειναι στο χαμηλο LOD αλλα και παλι αυτο συνηθιζεται.

Ναι έχεις δίκιο το πέρασα έτσι. Εγώ που έχω το sharkoon 1337 δηλαδή και όχι κάποιο ανοιχτόχρωμο θα έχω πρόβλημα με το xornet?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.