Blinky Δεκέμβριος 15, 2013 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Εγώ ευτυχώς πρόλαβα αυτό γιατί τέλοςRazer Deathadder 2013 6400dpi 4G Optical Gaming Wired USB Mouse | eBay αυτο ναι, ηταν τρελη τιμη! (και υποπτη ) θα χτυπαγα και εγω ενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Δεκέμβριος 15, 2013 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Κι αν σου κάτσει:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimdim Δεκέμβριος 15, 2013 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Φωτιές βάζεις και έρχονται και γιορτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 15, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 πλεον εχουν μεινει μονο το abussys. αΠοσω διαβασα,ειναι πολυ καλες αντιγραφες με πολυ καλη ποιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Δεκέμβριος 15, 2013 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Το ξαναέβαλε ή μου φαίνεται; Razer Deathadder 2013 6400dpi 4G Optical Gaming Wired USB Mouse | eBay Απάτη μυρίζομαι πάντως, κοιτάξτε τι άλλο πουλάει εκτός από ποντίκια 8gongxifacai8 | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 15, 2013 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Το πολύ πολύ να έρθουν δώρο πάνες και ρολόι για το παιδί :-P :meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Δεκέμβριος 15, 2013 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μικροκαταστηματα στην Κινα ειναι που κάνουν αντιγραφές σιγουρα,μην περιμενετε την αυθεντική έκδοση...π.χ μπορεί να είναι το καλούπι μόνο από το da 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Δεκέμβριος 15, 2013 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μικροκαταστηματα στην Κινα ειναι που κάνουν αντιγραφές σιγουρα,μην περιμενετε την αυθεντική έκδοση...π.χ μπορεί να είναι το καλούπι μόνο από το da 2013.Ναι αυτό είναι πιθανό αλλα ποτέ δεν ξέρεις.Μόνο αν μπορούσες να βάλεις το serial number στο site της razer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Δεκέμβριος 16, 2013 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 πρόλαβα και παρήγγειλα ένα, χθες το βραδυ έβαλε πάλι 50 κομμάτια και σήμερα το πρωί ήταν sold outτώρα για το είναι original η αν θα ζητάει μπανάνες με το που θα βγει από το κουτί θα δείξει όταν έρθει πάντως είναι κάπως ύποπτο που δεν δείχνει φωτογραφία από κάτω τον σενσορα και το stickerότι και να είναι το SS δύσκολα θα το αλλάξω αν δεν χαλάσει οποτε θα μείνει στην καβάτζα αν δεν είναι και μαιμουδιαρικο τόσο το καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 16, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Razer Deathadder 1800dpi Gaming Lazer Mouse | eBay 652 sold so far:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Δεκέμβριος 16, 2013 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Razer Deathadder 2013 6400dpi 4G Optical Gaming Wired USB Mouse | eBayαντε να δουμε τι θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 16, 2013 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Μου θυμίζει κάτι στικάκια με 70GB όταν ήταν πανάκριβα που τα πουλούσαν στο ebay με 15 ευρώ. Μακάρι να μην είναι μούφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 16, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 μαγκες τρεχατε.ηρθαν τα naga Razer Naga 2012 Edition 3 5g Infrared Laser Gaming Mouse 5600 Dpi | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 16, 2013 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 23 δολλαρια πανω απο την αξια του Το DA 1800dpi στο ebay δεν εχει καμια σχεση με το DA που ηρθε στην αγορα το 2007. Πιο ημιτασιον πεθαινεις ! καταρχην η εκδοση με τα 1800dpi εγραφε 3G και φορουσε τον δυσευρετο πλεον avago S3688, επισης ειχε μπλε logo και οχι ΠΡΑΣΙΝΟ σαν χελωνονιτζακι. Η εκδοση 3.5G, δηλαδη η αμεσως προηγουμενη απο την υπερτιμημενη φολα το 2013 edition - ειχε μεγιστη αναλυση τα 3500dpi και φορουσε τον S3888, τρεχα γυρευε δηλαδη. Παρτε κανα cm storm xornet ή εστω logitech G400 μεταχερισμενο και μην δινετε λεφτα στους μικροτσουτσουνους απατεωνες, μια φορα την πατησα πριν 5 χρονια οταν ημουνα στα λελε μου και ηθελα φτηνο nintendo DS. Πηρα απο hong kong ενα κοκκινο "year of the dragon" και εφαγα τα μουτρα μου, απο τοτε οτι προκειται να παρω απευθειας απο τους Κινεζους το ψαχνω πρωτα 10 φορες πριν πατησω το κουμπι "buy now" Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 16, 2013 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 23 δολλαρια πανω απο την αξια του Το DA 1800dpi στο ebay δεν εχει καμια σχεση με το DA που ηρθε στην αγορα το 2007. Πιο ημιτασιον πεθαινεις ! καταρχην η εκδοση με τα 1800dpi εγραφε 3G και φορουσε τον δυσευρετο πλεον avago S3688, επισης ειχε μπλε logo και οχι ΠΡΑΣΙΝΟ σαν χελωνονιτζακι. Η εκδοση 3.5G, δηλαδη η αμεσως προηγουμενη απο την υπερτιμημενη φολα το 2013 edition - ειχε μεγιστη αναλυση τα 3500dpi και φορουσε τον S3888, τρεχα γυρευε δηλαδη. Παρτε κανα cm storm xornet ή εστω logitech G400 μεταχερισμενο και μην δινετε λεφτα στους μικροτσουτσουνους απατεωνες, μια φορα την πατησα πριν 5 χρονια οταν ημουνα στα λελε μου και ηθελα φτηνο nintendo DS. Πηρα απο hong kong ενα κοκκινο "year of the dragon" και εφαγα τα μουτρα μου, απο τοτε οτι προκειται να παρω απευθειας απο τους Κινεζους το ψαχνω πρωτα 10 φορες πριν πατησω το κουμπι "buy now" Ναι αλλά έμεινες με το πλί του δράκου στο χέρι. Κάτι είναι και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 16, 2013 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 23 δολλαρια πανω απο την αξια του Το DA 1800dpi στο ebay δεν εχει καμια σχεση με το DA που ηρθε στην αγορα το 2007. Πιο ημιτασιον πεθαινεις ! καταρχην η εκδοση με τα 1800dpi εγραφε 3G και φορουσε τον δυσευρετο πλεον avago S3688, επισης ειχε μπλε logo και οχι ΠΡΑΣΙΝΟ σαν χελωνονιτζακι. Η εκδοση 3.5G, δηλαδη η αμεσως προηγουμενη απο την υπερτιμημενη φολα το 2013 edition - ειχε μεγιστη αναλυση τα 3500dpi και φορουσε τον S3888, τρεχα γυρευε δηλαδη. Παρτε κανα cm storm xornet ή εστω logitech G400 μεταχερισμενο και μην δινετε λεφτα στους μικροτσουτσουνους απατεωνες, μια φορα την πατησα πριν 5 χρονια οταν ημουνα στα λελε μου και ηθελα φτηνο nintendo DS. Πηρα απο hong kong ενα κοκκινο "year of the dragon" και εφαγα τα μουτρα μου, απο τοτε οτι προκειται να παρω απευθειας απο τους Κινεζους το ψαχνω πρωτα 10 φορες πριν πατησω το κουμπι "buy now" Το cm storm xornet είναι εξίσου καλό με το g400; Δεν το είχα ακούσει ξανά καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 16, 2013 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Εξισου καλο δεν ειναι, γι αυτο και το πρωτο εχει καινουργιο 20 ευρω ενω το 2ο και το spawn παιζανε στα 40 πριν εξαφανιστουνε απο την αγορα. Με το firmware V52 και ενα ανοιχτοχρωμο pad παραμενει πολυ τιμια προταση παντως, εδω αλλοι δινουνε 80 για laser :sick: [Evaluation/Discussion] CMstorm Xornet (56k warning) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 17, 2013 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Εξισου καλο δεν ειναι, γι αυτο και το πρωτο εχει καινουργιο 20 ευρω ενω το 2ο και το spawn παιζανε στα 40 πριν εξαφανιστουνε απο την αγορα. Με το firmware V52 και ενα ανοιχτοχρωμο pad παραμενει πολυ τιμια προταση παντως, εδω αλλοι δινουνε 80 για laser :sick: [Evaluation/Discussion] CMstorm Xornet (56k warning)Αυτό αξίζει πιο πολύ από το xornet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 17, 2013 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Ναι αλλά έμεινες με το πλί του δράκου στο χέρι. Κάτι είναι και αυτό... Μωρε την δουλεια μου μια χαρα την εκανα, απλα δεν λειτουργουσε το μικροφωνο και ετσι δεν μπορεσα να προχωρησω την 2η πιστα στο phantom hourglass Επισης ηθελε ειδικο τυλιγμα το καλωδιο του φορτιστη μεσα στο λουκανικο για να μην διακοπτεται η φορτιση και η touch screen ητανε ολιγον "αναισθητη" ,το θεμα μας ειναι οτι και original να σου κατσει, ακομα και αν βγαζει πανω απο 500mhz το dpi ( ) ειναι κριμα να χασεις αυτο το στοιχειωδες after sale support που θα ειχες απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της razer επειδη εισαι γυφτος και θες να γλιτωσεις ενα 20ρικο (στην περιπτωση του abyssus ) Razer ειναι αυτα, μπορει στο 6μηνο να κανει διπλο κλικ απο μονο του και στο 9μηνο να εχει ξεφλουδισει η μιση επιφανεια, να ητανε κατι πιο στιβαρο παει στο διατανο. edit : Αυτό αξίζει πιο πολύ από το xornet; Πες μου ενα laser που να αποδιδει εστω τα μισα αποσα βγαζει ενα καλο optical στα παρακατω test http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/corsair-raptor-m40-epomou-arm-129110.html?garpg=6#content_start Στο μονο που υπερεχουν ειναι στο χαμηλο LOD αλλα και παλι αυτο συνηθιζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 18, 2013 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Πες μου ενα laser που να αποδιδει εστω τα μισα αποσα βγαζει ενα καλο optical στα παρακατω test http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/corsair-raptor-m40-epomou-arm-129110.html?garpg=6#content_startΣτο μονο που υπερεχουν ειναι στο χαμηλο LOD αλλα και παλι αυτο συνηθιζεται.Ναι έχεις δίκιο το πέρασα έτσι. Εγώ που έχω το sharkoon 1337 δηλαδή και όχι κάποιο ανοιχτόχρωμο θα έχω πρόβλημα με το xornet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.