Jump to content

razer ποντικια με 15 ευρω?

sakinor

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Εγώ πάντως χτύπησα ένα.Και ευχαριστώ που το μοιράστηκες με όλους μας.Θα ενημερώσω για ότι γίνει

Πόσο το πήρες ; Σε πόσες μέρες θα σου έρθει ; αν ειναι τόσο να πάρω και γω άλλο ένα deathadder να το χω καβάτζα :D nice πάντως ευχαριστούμε sakinor

Μην τρώνε μπανάνες όμως σαν τα razer.

Επειδή το έψαξα λίγο.

Προσοχή κατα πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι fake και δεν ανεβαίνουν πάνω απο 500mhz το DPI

εγω πιστευω πως δεν ειναι fake... Καλη ειναι η τιμη αλλα μιλαμε για ποντικι που ειναι παρα πολλα χρονια στην αγορα (ισως και καταργημενο δε ξερω) και γενικα εχω αγορασει Razer απο κινα σε πολυ καλες τιμες. Οχι τοσο τσαμπα βεβαια αλλα εχω αγορασει σχετικα καινουρια Razer με 40 ευρω ας πουμε οταν εδω κανουν 70+ και ενα μικρο salmosa (ο προγονος του συγκερκιμενου razer) με 20 ευρω.... ολα ηταν original και κομπλε... Δε μου κανει λοιπον τρελη εντυπωση η τιμη για το abyssus και δεν εχω λογο να πιστεψω πως ειναι μουφα... Αν μη τι αλλο ειναι και το 98.9% που ενισχυει...

Παντως το συγκεκριμενο ποντικακι αν και εχει ωραιο optical sensor (και ας ειναι παλιος) ειναι για παρα πολυ μικρα χερια και fingertip grip εχε το υποψιν σας. Εγω το αντιστοιχο salmosa το χρησιμοποιησα 2 ωρες και το ξαναπουλησα...οποτε οσο τσαμπα και να ειναι τα 13 ευρω, αμα δε σας κανει μη το παρετε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.