Jump to content

Αγορά εξωτερικου δισκου

dimpap

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!! Θα ήθελα να πάρω εναν εξωτερικο 1-2ΤΒ. Τα χρήματα που θελω να δώσω είναι maximum 100e.

Επίσης ο σκληρός δεν θέλω να παιρνει απο εξωτερική τροφοδοσία ρευμα αλλά απο usb.

Σκέφτομαι να πάρω σαν αυτόν Seagate Expansion External HDD 2ΤB USB 3.0 Black 3,5" - Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι - plaisio.gr

Εχετε να μου πρωτείνεται κάποιον γιατί δεν εχω γνώσεις:nothing:

Ευχαριστώ!!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μόνο οι 2,5 παίρνουν τροφοδοσία από usb?

Ναι, μόνο. Δεν έχω δει 3,5 δίσκο που να έχει τροφοδοσία από USB. Λογικά δεν του φτάνει το ρεύμα απο USB. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν USB 3.0 που να δίνουν αρκετό ρεύμα.

Να έχεις στο νου σου ότι όλες συσκευές δεν είναι απαραίτητα συμβατές με usb powered δίσκους (π.χ. κάποιες τηλεοράσεις κτλ). Μη πας να πάρεις δίσκο για να βλέπεις τις ταινίες σου στη tv και δε τον αναγνωρίζει.

Ναι, μόνο. Δεν έχω δει 3,5 δίσκο που να έχει τροφοδοσία από USB. Λογικά δεν του φτάνει το ρεύμα απο USB. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν USB 3.0 που να δίνουν αρκετό ρεύμα.

Δεν υπαρχουν γιατι δε δινουν +12Volt

O πιο φθηνός 2.5άρης στα 2ΤΒ πάντως που εγώ βλέπω στο Skroutz, είναι αυτός : Toshiba Stor.E Plus 2.5" 2TB | Skroutz.gr και με έστω 2 χρόνια εγγύησης (υπάρχουν και τα χειρότερα, του ενός χρόνου εγγυήσεις δηλαδή) (...στο τέλος της σελίδας αναφέρει 12 μήνες, αλλά έχει disclaimer για τσεκάρισμα της σελίδας του κατασκευαστή και τα υπόλοιπα την αναφέρουν ως δίχρονη εγγύηση. Αν όντως τον καλύπτει με 2 χρόνια το EBW -πάρε τηλ/ρώτα- ε, δεν είναι κι άθλια περίπτωση τα 2 χρόνια...).

(...αμαρτία βέβαια θεωρώ προσωπικά την αγορά 2.5άρη στα 2ΤΒ διότι η εν λόγω χωρητικότητα στους 2.5άρηδες πουλιέται δυσανάλογα ακριβά - κι όσο για έναν έτοιμο εξωτερικό παίρνεις μικρή εγγύηση συν το ότι αν πάθουν ζημιά τα ηλεκτρονικά της θήκης και όχι ο σκληρό έρχεσαι σε δίλημμα να τον ανοίξεις για να πάρεις τα αρχεία χαλώντας την εγγύηση ή όχι...Για 'μένα 3.5άρης εσωτερικός 3ετούς εγγύησης σε ξεχωριστή θήκη, είναι η πιο λογική επιλογή...Πχ Western Digital AV-GP 2TB SATA III | Skroutz.gr μέσα σε αυτήν την θήκη) = σύνολο σχεδόν στα ίδια λεφτά με τον πιο πάνω 2.5άρη των 2 χρόνων εγγύησης).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.