Jump to content

toshiba qosmio x75-a7295 vs asus g750jw-db71

athan88

Recommended Posts

Καλησπερα,ηρθε ο καιρος για νεο laptop(δεν μπορω να εχω σταθερο) και εχω καταληξει σε αυτα τα 2 μοντελα,αν και ομολογουμενως δεν θα ηθελα να ριξω τοσα χρηματα για λαπτοπ...με δεδομενο ομως οτι κραταω ενα pc 5-6 χρονια και πλεον δε με καλυπτει ο παλιος που εχω απο το 2008 θα προχωρησω στην αγορα,με ενδιαφερει κυριως να βλεπω ταινιες,gaming,μουσικη...επομενως θελω οσο το δυνατον πιο ποιοτικη οθονη ,ως εκ τουτου θα ηθελα το πιο ολοκληρωμενο μηχανημα που μπορω να βρω,διαβαζοντας καποια reviews και οντας κατοχος toshiba εχει μια προτεραιοτητα στην επιλογη μου,παντως θα ηθελα καποιες γνωμες!

Asus G750JW-DB71 (i7-4700HQ/12GB/1TB) | Skroutz.gr

Toshiba Qosmio X75-A7295 (i7-4700MQ/16GB/1TB) | Skroutz.gr

*Στο μελλον,θεωρειται δεδομενη η προσθηκη ενος ssd,επομενως ελπιζω να μπορει να γινει αυτο σε καποιο απο αυτα τα μοντελα

δεν μπορείς να έχεις σταθερό? θέλω να πω με τα ίδια χρήματα έφτιαχνες super πισακι για τα επόμενα 5 χρόνια για gaming πάντα τα laptop θα είναι ένα βήμα πίσω από τα desktop αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα χρήματα εγώ θα προτιμούσα για gaming το toshiba σκληροί στις 7200 περισσότερη RAM καλύτερη κάρτα γραφικών αν και ακριβότερο.

Toshiba αλλά με τόσα λεφτά φτιάχνεις σταθερό με 2X780 μέσα και θα θες αλλαγή σε 5 χρόνια μετά ! σκέψου το , το ίδιο λάθος είχα κάνει και γω πριν 4 χρόνια με λάπτοπ - 1800€ το οποίο πούλησα μετά από 2 χρόνια 650 γιατί απλά η αξία τους πέφτει σαν τραπουλόχαρτα :bye:

Τοτε να φτιαξω σταθερο και θα κρατησω το παλιο για τις μετακινησεις,επισης δεν εχω στησει ποτε σταθερο οποτε δεν εχω ιδεα για το hardware που χρειαζεται,αν ειναι να εχει σημαντικη διαφορα στην αποδοση τοτε ναι δε διαφωνω

Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα για σταθερό να φανταστώ δε θα έχεις πρόβλημα για κάπου ένα 200άρι πάνω κάτω

Ενδεικτικό που έφτιαξα πρόχειρα τώρα

ipme.png + 30 ευρώ μεταφορικά + προμήθεια τράπεζας ( κάτω από 15€ )

ευχαριστω παιδια! ενταξει θα ψαξω περισσοτερο,οθονη 27αρα ειναι υπερβολη νομιζω διοτι τωρα εχω 15.6,μια 23αρα μια χαρα θα ειναι και καρτα γραφικων μια θα βαλω οχι 2,για fifa,pro,nba αντε και κανα πιο βαρυ game να μπορει να παιξει αν μου αρεσει κατι,κατα τα αλλα καλη καρτα ηχου για μουσικη

Αποφασισα να παραγγειλω τα κομματια σταδιακα σε ''πακετα'' ωστε να πετυχω καλυτερες τιμες και εως το φεβρουαριο(τελος εξεταστικης) να εχω ολα οσα χρειαζομαι

επεξεργαστης:Intel Core i7 4770K(1150/3.5GHz/8MB) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.gr

τροφοδοτικο:XFX ProSeries 1050W Black Edition Full Modular (Gold) | Skroutz.gr σε πρωτη φαση μαζι με ενα ποντικι απλο και ενα απλο πληκτρολογιο

καρτα γραφικων την 780 αλλα ποια εκδοση... αυτα για αρχη στο πρωτο πακετο

ΜΕΤΑ μητρικη Asus Maximus VI Hero (C2) | Skroutz.gr

μνημη G.Skill Sniper 8GB DDR3-2400MHz (F3-2400C11D-8GSR) | Skroutz.gr

ψυκτρα Corsair Hydro Series H100i | Skroutz.gr

κουτι Corsair Carbide 500R Black Gaming case (Midi Tower, Black) - Κουτιά (Cases) - plaisio.gr

σκληρο και ssd καποιον απο αυτους που προτεινατε,καρτα ηχου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.