Jump to content

Νεα καρτα γραφικων

Dekapas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

η καρτα γραφικων που ειχα παρεδωσε πνευμα ατι 6950 και σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα μιας νεας,ειχα κανει αναβαθμιση πριν λιγο καιρο και το μονο που δεν ειχα αλλαξει ηταν καρτα,ηθελα να εχω περισσοτερα χρηματα γιατι τα συστηματα που εχω φτιαξει εως τωρα θελω να τα κραταω αρκετα χρονια,οποτε θελω να παω για κατι καλο ωστε να το κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο.παιζω πολλα games,fps etc

exv 16gb ram,i7 4670 τροφοδοτικο coolermaster 850w

ειμαι αναμεσα σε αυτες,ασφαλως ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις

VGA :: nVidia GeForce GTX 780 Super Jetstream 3GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Palit) (NE5X780T10FBJ) - Visionstudio.gr

VGA :: ATI Radeon R9 280X Toxic 3GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (11221-01-40G) - Visionstudio.gr

VGA :: ATI Radeon R9 290X Battlefield 4 4GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) (GV-R929XD5-4GD-B-GA) - Visionstudio.gr

ξερετε εαν θα βγει Non reference 290x? και ποτε?

και τι ειναι το mantle ?αξιζει να προτιμησω την ατι για αυτο τον λογω?

παιζω σε 1900x1080 να παρω και μια μεγαλυτερη οθονη συντομα

ωραια προσφορα

Aυτη ειναι καλυτερη και εχει τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37167&cat=5⊂=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

H nvidia πιστευετε αυτη την στιγμη πρεπει να ειναι πρωτη μου επιλογη?

ιδιες ειναι με αυτο που σου εδωσα , απλα το eshop καθε βδομαδα βγαζει προσφορες , το ειχα δει , και ειπα να στο προτεινω μιας και ειναι 60ε φτηνοτερα απτην αντιστοιχη που βρηκες εσυ

se analysh 1920χ1080 χτυπασ μια 280χ η 770 και εισαι μπομπα!!! εαν παρεισ δευτερο μονιτοσ.. πασ σε 290 η 780 η ti η 2χ 770 η 2χ 280χ το ιδιο ισχυει και σε αναλυσεισ πανω απο 1920 χ1080.. μιλαμε παντα λαβανοντασ υπ οψην full setting.. αυτα απο εμενα

ιδιες ειναι με αυτο που σου εδωσα , απλα το eshop καθε βδομαδα βγαζει προσφορες , το ειχα δει , και ειπα να στο προτεινω μιας και ειναι 60ε φτηνοτερα απτην αντιστοιχη που βρηκες εσυ

Προφανως και δεν ειναι ιδια η μια ειναι gtx780 και η αλλη ειναι gtx780 ti παιδες :)

Προφανως και δεν ειναι ιδια η μια ειναι gtx780 και η αλλη ειναι gtx780 ti παιδες :)

στο πρωτο του ποστ πανω πανω , ειναι η απλη gtx :p

Δηλαδη σε 1920χ1080 bf4 θα παιζω σε high με μια 280χ?το mantle κανει δουλεια?

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα,εαν αλλαξω οθονη και παω σε μια μεγαλυτερη,θα επρεπε να παω σε μια gtx ti 780 για να μπορω να εχω high settings?θα μπορουσα επισης να βαλω και ενα ps3 πανω της?γιατι η τελοραση μου χαλασε εδω και καιρο,και σκεφτομαι να αγορασω μονο μια καλη μεγαλη οθονη(θα εχω χαμηλοτερη ποιοτητα απο μια τηλ?) γιατι δεν μπορω να μπω σε αλλα εξοδα.

συγνωμη εαν η τελευταια ερωτηση που εκανα δεν ανοικει σε αυτο το forum

οταν λες μεγαλυτερη ? ... λες πως εισαι στα 1920*1080 , το οποιο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ

εχεις σκοπο να βαλεις καμαι 30αρα μπροστα στο pc ? :p

ολες οι νεες οθονες εχουν 2-3 inputs , Μπορεις ανετα βαλεις και το ps3 επανω

τελος , τα monitors ειναι κατα πολυ ανωτερα σε σχεση με τις τηλεωρασεις

τι να σου πω .... απλα μου φαινεται λιγο περιεργο , εχω ηδη μια 26αρα και μου μοιαζει γιγαντας , στην αρχη οσπου να προσαρμοστω με ποναγαν και τα ματια

για αυτο σου προτεινω να μην παρεις απο 27++++

με μια 25-26 εισαι αρχοντας .... παντα εχοντας ως γνωμονα μια λογικη αποσταση απτην οθονη

αλλα εισαι ηδη στα 1920*1080 ....

ακριβος επομενο ειναι τα 2560 * 1600 , και κοιταζοντας λιγο skroutz , βλεπω πως οι τιμες εκει ξεφευγουν στα 500+ για τετοια αναλυση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.