denz Δεκέμβριος 15, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!Μόλις με τηλεφώνησαν από Visionstudio και μου είπαν ότι η μητρική είναι εκεί με επισκευασμένο socket και μπορώ να περάσω να την παραλάβω. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Τι να πω...Ελπίζω να είναι όλα καλά και να λειτουργεί όπως πριν. Θα ενημερώσω μόλις την τεστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 15, 2013 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Τραγικοί απλά.. Να μας ζήσει το Άμαζον Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 15, 2013 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 λες καποιος να εχει λογαριασμο και να ειδε το θεμα σου ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 15, 2013 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ρε SirGeorge πλάκα κάνεις φίλε μου ? Μια χαρά ισιώνεις πινάκια αν έχεις την κατάλληλη όραση και εργαλεία ( δεν χρειάζεται καν ειδικό εργαλείο, και με μια καρφίτσα ή ένα πολύ λεπτό ίσιο κατσαβίδι γίνεται η δουλειά ). Απλά οι τύποι δεν μπόρεσαν να το κάνουν, μετά ίσως επικοινώνησαν με την Gigabyte για να την στείλουνε εκεί, και προφανώς λόγο κόστους είτε δεν την στείλανε είτε περιμένουνε πότε θα μαζευτεί αρκετό εμπόρευμα για να πάνε πακέτο. Μια ή άλλη κοροϊδεύουνε το παιδί. Ας την πάρει πίσω και του την ισιώνω εγω στην στιγμή ( αν δεν τα έχουνε σπάσει οι μεγαλοτεχνίτες του μαγαζιού ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 15, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Παιδιά πήγα την πήρα και το socket δείχνει ολοκαίνουριο. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια αλλά έτσι είναι. Ελπίζω να λειτουργεί κιόλας γιατί αυτό έχει σημασία και όχι μόνο τα pins. Τι να πω, ευχαριστώ το thelab για την φιλοξενία και την δυναμικη που έχει ειδικά σε τέτοιες περιπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 15, 2013 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Προφανώς κάποιος του μαγαζιού διάβασε το θέμα σου, αλλιώς σιγά μη σε παίρναν Κυριακάτικα Δεν το άνοιγες και συ το θέμα 2 μήνες πριν... Η μητρική είναι η ίδια? Ή απλα σου στείλανε άλλη refurbished? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 15, 2013 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Αφου τα καταφερες ολα καλα,εγω απο το συγκεκριμενο μαγαζι πηρα την οθονη της υπογραφης μου και μια ψυκτρα. Εκανα τις παραγγελιες τηλεφωνικα,και της 2 φορες μιλησα με μια κοπελα πολυ εξυπηρετικη και η παραγγελιες ηρθαν ακριβως στις ημερομηνιες που μου εδωσε. δουλευουν και τα 2 αψογα ευτυχως.Φιλος μου που εκανε παραγγελια απο το ιδιο μαγαζι οθονη,τον πηγαιναν απο παρασκευη σε παρασκευη το δουλεμα συννεφο. Αυτος εψαχνε την κοπελα που μιλησα εγω,αλλα επεφτε ολο σε αντρες στο τηλ.. Παντως για μενα πρωταθλητης στην ταλαιπωρια ειναι το RMA του eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Δεκέμβριος 15, 2013 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!Μόλις με τηλεφώνησαν από Visionstudio και μου είπαν ότι η μητρική είναι εκεί με επισκευασμένο socket και μπορώ να περάσω να την παραλάβω. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Τι να πω...Ελπίζω να είναι όλα καλά και να λειτουργεί όπως πριν. Θα ενημερώσω μόλις την τεστάρω.Είναι ανοιχτοί σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 15, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Είναι ανοιχτοί σήμερα;Ναι ολη η αγορα ηταν.Αυτοι μεχρι τις 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 16, 2013 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Πρώτον η μητρική ήταν από τις ναυαρχίδες της Giga στο Z77 @ 220€, γι'αυτό και το έψαξα για επισκευή. Αν είχα καμιά του κόστους που λες δεν θα το σκεφτόμουν καν. Έτσι κι αλλιώς πήρα μια μητρική με 50-60€ και δουλεύω το μηχάνημα. Αλλά γιατί ρε γμτ να περιμένω 4 μήνες και το κυριότερο να μην ξέρουν τι τους γίνεται, ίσως και να με κοροϊδεύουν. Μου ζήτησαν έτσι κι αλλιώς πριν κανά 2μηνο να κάνω υπομονή γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν βοηθάει σε τέτοιες "εξειδικευμένες" περιπτώσεις. Αλλά το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι οτι η στάση τους είναι σαν να με δουλεύουν, όχι σαν να θέλουν με βοηθήσουν (επί πληρωμής πάντα)Είναι 220 ευρώ μητρική. Τι να κάνεις....υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 16, 2013 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Παράγγειλα πρώτη φορά από κει σήμερα ένα τροφοδοτικό. Θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 28, 2013 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Παράγγειλα πρώτη φορά από κει σήμερα ένα τροφοδοτικό. Θα δούμε.Νταξ, καλοί και αυτοί....Παραγγέλνω Δευτέρα (έκανα και τη μ@λ@κία και το πλήρωσα κι'ολας). Έρχεται η επόμενη Δευτέρα, ίχνος επικοινωνίας. Τους παίρνω τηλέφωνο, θα πάρουν το part list την ίδια μέρα, τη Παρασκευή θα το έχω.Πέσασε η Παρασκευή, ίχνος επικοινωνίας. Τους παίρνω τηλέφωνο σήμερα, μου λένε το ίδιο πράγμα που μου είπαν και την Δευτέρα. Θα πάρουν το part list σήμερα και Δευτέρα-Τρίτη θα έχουν το PSU. Τους λέω ότι τα ίδια μου είπαν και την Δευτέρα που πέρασε. Πάρτε σε κάνα 2ώρο μου λέει. Τους παίρνω ξανά μετά το 2ώρο, δε ξέρουν πότε θα έχουν τελικά. Έφαγε ακύρωση η παραγγελία, να δω πότε θα πάρω τα $ πίσω.12 μέρες και 3 τηλέφωνα για να με ενημερώσουν ότι δε ξέρουν πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Δεκέμβριος 28, 2013 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Νταξ, καλοί και αυτοί....Παραγγέλνω Δευτέρα (έκανα και τη μ@λ@κία και το πλήρωσα κι'ολας). Έρχεται η επόμενη Δευτέρα, ίχνος επικοινωνίας. Τους παίρνω τηλέφωνο, θα πάρουν το part list την ίδια μέρα, τη Παρασκευή θα το έχω. Πέσασε η Παρασκευή, ίχνος επικοινωνίας. Τους παίρνω τηλέφωνο σήμερα, μου λένε το ίδιο πράγμα που μου είπαν και την Δευτέρα. Θα πάρουν το part list σήμερα και Δευτέρα-Τρίτη θα έχουν το PSU. Τους λέω ότι τα ίδια μου είπαν και την Δευτέρα που πέρασε. Πάρτε σε κάνα 2ώρο μου λέει. Τους παίρνω ξανά μετά το 2ώρο, δε ξέρουν πότε θα έχουν τελικά. Έφαγε ακύρωση η παραγγελία, να δω πότε θα πάρω τα $ πίσω. 12 μέρες και 3 τηλέφωνα για να με ενημερώσουν ότι δε ξέρουν πότε θα υπάρχει διαθεσιμότητα. Τι διαθεσιμότητα έγραφε όταν έκανες την παραγγελία; Να φανταστώ 2 με 5 εργάσιμες ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 28, 2013 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 φτού φτού μόνο εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί τους; 6 παραγγελίες έχω κάνει και συστήματα κτλ. και αρκετό hardware. 2 φορές χρειάστηκα RMA και μέσα σε 3 μέρες τα πήρα ολοκαίνουργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 28, 2013 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Παιδιά μην ταλαιπωρήστε άδικα. Από το visionstudio παραγγέλνετε μόνο αν ΔΕΝ βιάζεστε κάτι. Πολύ σπάνια να έρθει παραγγελία στην ώρα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 28, 2013 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Παιδιά μην ταλαιπωρήστε άδικα. Από το visiostudio παραγγέλνετε μόνο αν ΔΕΝ βιάζεστε κάτι. Πολύ σπάνια να έρθει παραγγελία στην ώρα της.δεν θέλω να είμαι ο αντίλογος,απλά σε εμένα προσωπικά και μόνο έχει τύχει 6 παραγγελιες να έρθουν ακριβώς στην ώρα τους...:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Δεκέμβριος 28, 2013 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 εχω δηλαδη μελλον εγω που εδωσα μια θηκη εξωτερικου δισκου απο τον Οκτωβρη ε? Αλλα η θηκη ειναι οτι ναναι οπως και η κατασκευαστρια εταιρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 28, 2013 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Παιδιά μην ταλαιπωρήστε άδικα. Από το visionstudio παραγγέλνετε μόνο αν ΔΕΝ βιάζεστε κάτι. Πολύ σπάνια να έρθει παραγγελία στην ώρα της.Δε βιαζόμουνα. Άμα μου έλεγαν δε ξέρω από την αρχή, θα το δεχόμουν. Το παράγγειλα από αλλού. Σε ένα δεκάλεπτο μέσα, μου έστειλαν email ΚΑΙ sms ότι δε ξέρουν πότε θα είναι διαθέσιμο - άμα θέλω να την ακυρώσω , ή αλλιώς θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα μάθουν διαθεσιμότητα. Και μιλάμε για υποδεέστερο - θεωρητικά - μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 28, 2013 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Δε βιαζόμουνα. Άμα μου έλεγαν δε ξέρω από την αρχή, θα το δεχόμουν. Το παράγγειλα από αλλού. Σε ένα δεκάλεπτο μέσα, μου έστειλαν email ΚΑΙ sms ότι δε ξέρουν πότε θα είναι διαθέσιμο - άμα θέλω να την ακυρώσω , ή αλλιώς θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα μάθουν διαθεσιμότητα. Και μιλάμε για υποδεέστερο - θεωρητικά - μαγαζί.για πες να το εχουμε κατα νου μας...Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 29, 2013 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ρε παίδες ΜΗΝ παραγγέλνετε από το εν λόγο κατάστημα μόνο και μόνο επειδή βάζει λίγο χαμηλότερες τιμές για να τραβήξουν τα βλέμματα και χωρίς αποθέματα για να μας κοροϊδέψουν!!!Για μένα μακριά από αυτούς.Δώστε το κάτι τις παραπάνω και βρείτε την υγειά σας τόσο από θέμα πιο άμεσης ανταπόκρισης και παραλαβής όσο και after sales support παίρνοντας από κάποιο άλλο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.