Giati_Mporw Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2013 Όπως πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει το διάσιμο media player Winamp σύντομα θα κλίσει.Γνωρίζω πως θα μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί χωρίς updates πλέων, αλά από τότε που ανακινήθηκε ότι ετοιμάζετε να κλίσει μου βγάζει συνεχώς μηνύματα κάθε φορά που το τρέχω το οποίο με έχει βάλει σε σκέψεις αναζήτησης άλλου μέσου αναπαραγωγής ήχου. Έχετε να προτείνετε κάτι . Καλές κριτικές ακούω για το Foobar2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 foobar. Απλά πρέπει να ασχοληθείς λίγο για να το φέρεις στα μέτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Κι εγώ στο Foobar με βλέπω να καταλήγω. Έχει και αυτό skins όπως το Winamp; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 [MENTION=4839]wesker[/MENTION] Browsing Foobar2000 on deviantARTΚαι το AIMP είναι μια ακόμα αξιόλογη επιλογή..Και skins Browsing AIMP on deviantART Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Επιλογές για Internet Radio έχει ετούτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Δεκέμβριος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Καταρχήν δεν θα κλίσει, θα κλείσει. Τι μήνυμα σου βγάζει κάθε φορά που το τρέχεις; εμένα δεν μου βγάζει κάτι. Εγώ προσωπικά, ακόμη και να σταματήσει η ανάπτυξή του, για όσο καιρό θα μπορώ να το χρησιμοποιώ, τότες θα το χρησιμοποιώ. Το mp3 δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, και το κόβω να μένει το ίδιο για πολλά χρόνια ακόμη. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.