Jump to content

Recommended Posts

Βασικά εγώ δεν βιάζομαι καθόλου, ακόμα με το Note II είμαι. Απλά με ρωτάνε πχ στην κατηγορία των 300€ τι να προτείνω και δε βρίσκω κάτι καλύτερο από το G2...

Πλέον στην κατηγορία των 300 είναι και το G3 16 GB (298 στο skroutz) που είναι πολύ καλύτερο από το G2

@karamelakiS, δεν είμαι σίγουρος αφού υπήρξαν πολλά παράπονα για την μπαταρία του, το πόσο ζεσταίνεται κ.α. 

@karamelakiS, δεν είμαι σίγουρος αφού υπήρξαν πολλά παράπονα για την μπαταρία του, το πόσο ζεσταίνεται κ.α. 

Σωστός, απλά να επισημάνω ότι και το G2 δυστυχώς τώρα πλέον έχει θέματα με τη θερμοκρασία μετά το Lollipop update.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ και φίλος είναι ότι σου ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης αν κάνεις κάτι βαρύ όπως συμβαίνει και στο G3.

Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει που ζέστανε ο καιρός αλλά δε νομίζω να επηρεάζεται τόσο η συσκευή.

Σωστός, απλά να επισημάνω ότι και το G2 δυστυχώς τώρα πλέον έχει θέματα με τη θερμοκρασία μετά το Lollipop update.

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ και φίλος είναι ότι σου ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης αν κάνεις κάτι βαρύ όπως συμβαίνει και στο G3.

Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει που ζέστανε ο καιρός αλλά δε νομίζω να επηρεάζεται τόσο η συσκευή.

Τι εννοεις βαρυ?

Τι εννοεις βαρυ?

Παιχνίδια για παράδειγμα. Γενικά πάντως στο παρελθόν δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα ότι κ αν έκανα.

Παιδιά είμαι κάτοχος του G2 Και είμαι κ κάτοχος της 42LB650V....Θέλω να βάλω κάποιο remote control Στο κινητό...έχω κατεβάσει ότι μ βγάζει αλλά κανένα δεν λειτουργεί....Υπάρχει κάποια λύση?

Παιδιά είμαι κάτοχος του G2 Και είμαι κ κάτοχος της 42LB650V....Θέλω να βάλω κάποιο remote control Στο κινητό...έχω κατεβάσει ότι μ βγάζει αλλά κανένα δεν λειτουργεί....Υπάρχει κάποια λύση?

Ναι, χρησιμοποιείς αυτό που έχει ήδη προεγκατεστημένο το τηλέφωνο και δε πλέκεις με άλλα προγράμματα :p

• Like 2

Ποιο αυτό που είναι κ.για άλλες τηλεοράσεις? Επίσης έχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το κινητό ποντίκι για το ίντερνετ?

Η lg έχει πρόγραμμα δικό της και έχει άπειρες τηλεοράσεις μέσα τι ψάχνεις άλλο; Έχω λειτουργήσει από 25ετίας μέχρι φετινό μοντέλο....

Το πρόγραμμα της LG Πρέπει να βλέπει τηλεόραση το κινητό. ..Λέω μήπως έχει κανένα που να λειτουργεί μέσω WiFi Η Bluetooth

Εντάξει δεν αλλάζει και σαν κοντρόλ τηλεόρασης αλλά αν βρεις που πρέπει να σημαδεύεις πιάνει μια χαρά!  :p

Χαχα σιγά μην κάνουμε και ζογκλερικά για να αλλάξουμε ένα κανάλι! Θέλει βελτίωση!

Χαχα σιγά μην κάνουμε και ζογκλερικά για να αλλάξουμε ένα κανάλι! Θέλει βελτίωση!

Τα "ζογκλερικά" επιβάλλονται από την ισχύ εκπομπής του LED του τηλεφώνου σε σχέση με την ευαισθησία του δέκτη της συσκευής σου. Σε κάποιες συσκευές δουλεύει ακόμα κι αν σημαδεύεις τοίχο. Εάν θέλεις κάτι πιο ισχυρό, υπάρχουν και μόντες για τηλέφωνο, αλλά και φτηνιάρικα τηλεχειριστήρια που κάνουν την ίδια δουλειά.

Το κινητο μετα απο το περασμα σε 5.0.2 (official) εχει τη μιση διαρκεια μπαταριας. Μακρυα!

(edited)

Μόλις έκλεισα τέσσερις μέρες αναμονής με 2 ώρες ομιλίας -αλλά λίγη οθόνη- δεν το λες κακό. Κοίταξες ποια διεργασία σου καταναλώνει τη μπαταρία?

Έγινε επεξεργασία από minast

Θα το τσεκαρω, αλλα το σιγουρο ειναι οτι με 4.4.2 δεν υπηρχε αυτο το θεμα!