sstav Απρίλιος 3, 2015 #681 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 εχοντας επανω την omni g3 rom το σκεφτομαι να περιμένω την αντίστοιχη γλυφιτζουρομ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 3, 2015 #682 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Πριν λιγο μου ηρθε update για software update το οποιο το κατεβαζω τωρα. Λογικα ειναι το γλυφιτζουρι! (Γερμανικο Vodafone Branded) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 3, 2015 #683 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Παιζει και στην loli αυτο?? EDIT: 1h 15Min φορτιση απο 25-100%. Οποτε και το bug που λεγανε οτι αργει να φορτισει (1h 40min) δεν υπαρχει μαλλον.Σύμφωνα με τον dev " this is working best on KK Roms " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 3, 2015 #684 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 (edited) Και ναι ηρθε! 5.0.2. Eντυπωσεις αυριο, προς το παρον πεφτει σεταρισμα P.S. Για να μην παρεξηγηθω, μιλαω για official rom μιας και με τις custom δεν ασχολουμαι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2015 από knight_77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 3, 2015 #685 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Φλασοπρεζάκι mode on. Ταξιδεύω σε 4 ώρες και τώρα κάνω backup και flash . Αν είναι σαν τις άλλες φορές που φλασάρω τελευταία στιγμή, θα φτάσω Ελλάδα με μαλακό-μπρικαρισμένο κινητό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 5, 2015 #686 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 (edited) Λοιπόν οι εντυπώσεις μου με την official 5.0.2 μετά από δύο μέρες χρήσης είναι παραπάνω από καλές! Η συσκευή πραγματικά μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο σε σημείο να νομίζω πως πήρα καινούρια ναυαρχίδα!Απίστευτο smoothness και ταχύτητα. Αυτονομία λίγο καλύτερη σε σχέση με τη 4.4.2.Memory drain δεν έχω παρατηρήσει αλλά δεσμεύει περίπου 100mb περισσότερα δλδ γύρω στο 1gb σύνολο σε σχέση με τη Kit Kat. Τρελή αναβάθμιση πραγματικά και ένα μεγάλο μπράβο στην LG από εμένα που δεν το καθυστερησε υπερβολικά. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2015 από knight_77 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 5, 2015 #687 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Μια απο τα ιδια και εγω. Απροβληματιστο update. Ολα παιζουν κομπλε. Και επειδη μιλαμε με πραξεις και οχι με antutu..(αν και τα 42k τα εχουμε χαλαρα).. Δεν ξερω ποσο θα κρατουσε ακομα..αλλα επρεπε να το χρησιμοποιησω... Και... Μετα απο 5 ωρες +++ hotspot με vodafone ασταθες σημα και 2 συσκευες... Eνας χρονος που εχω το κινητο και ειναι σαν καινουργιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 6, 2015 #688 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) έχω πρόβλημα με το g2... έχω Optimus G3 v1.3.2 και TWRP. Για κάποιο λόγω δεν δύναται να συνδεθεί στο PC με MTP (ανεπιτυχής εγκαστάσταση driver κτλ) ένω έχω κάνει εγκατάσταση των τελευταίων οδηγών της LG (v3.13). Σαν συσκευή συνδέεται μόνο αν επιλέξω LG software στο PC connections (με περιορισμούς στους φακέλους που βλέπω όμως).Απ'την άλλη έχω κατεβασει LG Flash 2014, lollipop rom στον ίδιο φάκελο και μπαίνω σε download mode.... δεν ολοκληρώνεται επιτυχώς ...Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το φλασάρισμα... Προσπαθώ να το επαναφέρω απ'το πρωί και αδυνατώ...Τι κάνω λάθος; υπάρχουν άλλες οδηγίες ; ;; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 6, 2015 #689 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 1)λοιπον για το προβλημα mtp στην optimus κατεβαζεις το Build Prop Editor και βαζεις persist.sys.usb.config=mtp μολις κανεις save θα εχεις connection.2) δεν μπορεις να το flashareis γιατι το αναγνωριζει σαν g3 το flashtool. η λυση αν εχεις twrp ειναι να κανεις αυτο που εκανα εγω.(flash to link)αν δεν εχεις twrp εχει μια διαδικασια με tot flash. μπες twrp και κανε flash stock rom σε zip φορματ(link) μετα δε θα σου βγαζει το 2% error Που σου βγαζει τωρα στο flashtool https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001611050 αυτα για d802 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 6, 2015 #690 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) @sstav, Βεβαιωσου επισης οτι εχεις το Build 03/07/2014 στο Flashtool. Αν κανεις αυτο που λεει ο φιλτατος απο πανω θα εισαι κομπλε. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από GeorgeVasil 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 7, 2015 #691 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 @overclocked, το κατέβασα ...το έβαλα στο build.prop όπως μου είπες...εκανα restart αλλά πάλι failed to load mtp driver....Ψάχνομαι να αλλάξω την οπτιμους με lollipop....εχω twrp...κατεβάσω την έκδοση 80220δ που μου έδωσες και την φλασάρω από twrp; και μετά κάνω lg flash σε lollipop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 7, 2015 #692 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 @overclocked, το κατέβασα ...το έβαλα στο build.prop όπως μου είπες...εκανα restart αλλά πάλι failed to load mtp driver....Ψάχνομαι να αλλάξω την οπτιμους με lollipop....εχω twrp...κατεβάσω την έκδοση 80220δ που μου έδωσες και την φλασάρω από twrp; και μετά κάνω lg flash σε lollipop;Yes! Μετα εχει ενα tool που κανει twrp+root μαζι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 7, 2015 #693 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) @GeorgeVasil, @overclocked, sos - sosκατέβασα την εκδοση και φλάσαρα μεσω twrp αλλά τώρα το κινητό δεν μπουτάρει ... κολλησε μονιμως στο σήμα της lg (ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος) μαυρίζει η οθόνη και ξανά μανα πάλι το σήμα της lg....δεν ξεκολάει...ουτε σβήνει από το power ...infinite loop Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 7, 2015 #694 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 @GeorgeVasil, @overclocked, sos - sos κατέβασα την εκδοση και φλάσαρα μεσω twrp αλλά τώρα το κινητό δεν μπουτάρει ... κολλησε μονιμως στο σήμα της lg (ακούγεται και ο χαρακτηριστικός ήχος) μαυρίζει η οθόνη και ξανά μανα πάλι το σήμα της lg....δεν ξεκολάει...ουτε σβήνει από το power ...infinite loop Haha, πόσες φορές το έπαθα αυτό πριν μια βδομάδα, δε φαντάζεσαι... Λύση: Κατεβάζεις την D80220H_00.kdz ή την Lollipop αμέσως και flashάρεις μέσω LG Flash Tool και όλα καλά More info here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 7, 2015 #695 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Αν εχεις Download Mode φλασαρε το KDZ με το Tool να τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 7, 2015 #696 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) ξαναμπηκε με τα πολλά Power+Vol- σε ΤWRP ...ξαναφλασάρω την ROM του 6rillo και έχει κολλήσει στο flashing sbl1....τώρα δεν σβήνει καθόλου .... δεν μπορούσα να φλασάρω με το lg flash2014 γιατί είχα την optimus g3 ....κατεβάζω τηςν 6rillo και προσπαθώ μεσω TWRP και κόλλησε...τώρα; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 7, 2015 #697 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) Στο twrp ,κανεις φορματ system, data κτλ?Μπορει να χρειαστει να κανεις και unmount το partition του system για να προχωρησει η εγκατασταση Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από lgalkis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 7, 2015 #698 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) έχω κάνει wipe >Swipe to factory resetTo το partition του system είναι unchecked (unmounted)\. Μόνο data και cache είναι τικαρισμένα. Το μόνο ρομ που έχω μέσα τώρα έιναι του 6rillo...που όταν φλασάρω κολλάει...τι κάνουμε; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 7, 2015 #699 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 hey..advanced wipe system/data cache kai dalvic cache tick ΟΧΙ INTERNAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 7, 2015 #700 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...δούλεψε...είμαι σε κιτκατ...για να πάω λολιποπ μόνο μέσω LG Flash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts