SpirosKGR Απρίλιος 1, 2015 #661 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 (edited) http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.htmlμαζεμένες όλες οι στοκ ρομς της LG Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2015 από SpirosKGR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 1, 2015 #662 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2015 use titanium backup Εμ... Αυτό έπρεπε να αγοράσω που δεν με έχει απογοητεύσει όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 2, 2015 #663 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 the hype is real μια χαρα το γλυφιτζουρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 2, 2015 #664 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 ποιά έβαλες ; βγήκαν για πορτογαλίες/ιταλίες/ισπανίες απ'οτι είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2015 #665 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Ολες ιδιες ειναι [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 2, 2015 #666 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Είμαι με CloudyFlex ! Επική rom ! απόψεις με την official lolli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2015 #667 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 (edited) Είμαι με CloudyFlex ! Επική rom ! απόψεις με την official lolli?Εγω τωρα την βαζω δεν εχω προλαβει καθολου. Αλλα τοσο καιρο οι Leaked Rock Solid ειναι... EDIT Με μια πρωτη επαφη δεν εχει καμια σχεση με τις Ported του G3...Υπαρχουν αλλαγες στο εμφανησιακο και λειτουργικο κομματι..τωρα απο επιδοσεις και μπαταρια..τα λεμε μολις τελειωσει σε κανα 2 μερουλες.. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2015 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 2, 2015 #668 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 italy open εβαλα αυτη ειχε και οταν το αγορασα.d802 16gbhttp://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW8318O0328GA0U07D20GWT/D80230a_00.kdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 2, 2015 #669 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Θα περιμένω να βγάλετε τα κουσούρια της... ας πιάσει ΣΚ και αν βρούμε χρόνο βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 2, 2015 #670 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 (edited) Φοβερη μπαταρια μεχρι στιγμης..Smooth like butter. Η καμερουλα σκοτεινιασε λιγο αλλα εχουμε Xcam.. TWRP δεν εβαλα ακομα μονο Root. Πωω γουσταρω παλι θα οργι@σουν με στο XDA..με τις μοντες...Αυτα ειναι... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2015 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 2, 2015 #671 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Εεε ρε τι κάνετε βραδιάτικα... Μόλις τώρα τέλειωσε και έχω να πω ότι πάει νερό! Έχει βέβαια μερικά πραγματάκια που με χαλάνε οπτικά αλλά θα τα αφήσω για αύριο αργότερα, το μεσημεράκι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 3, 2015 #672 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Φοβερη μπαταρια μεχρι στιγμης..Smooth like butter. Η καμερουλα σκοτεινιασε λιγο αλλα εχουμε Xcam.. TWRP δεν εβαλα ακομα μονο Root. Πωω γουσταρω παλι θα οργι@σουν με στο XDA..με τις μοντες...Αυτα ειναι...Η ταχύτητα της κάμερας πώς είναι? Έχει βελτιωθεί τίποτα σε σχέση με στοκ ΚΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2015 #673 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 (edited) Η ταχύτητα της κάμερας πώς είναι? Έχει βελτιωθεί τίποτα σε σχέση με στοκ ΚΚ? Δεν ξερω να σου απαντησω γιατι ειμαι/ημουν με Xcam και αγορασμενα Xcam Settings. Σιγουρα η stock Loli ειναι πιο αργη σε σχεση με Xcam. Επισης ο ηχος ειναι Stock Παλι.. Περιμενουμε τους Dev.. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2015 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 3, 2015 #674 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Αν πάτε στις ρυθμίσεις, κλείδωμα οθόνη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το "Κινούμενη εικόνα καιρού"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2015 #675 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Αν πάτε στις ρυθμίσεις, κλείδωμα οθόνη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το "Κινούμενη εικόνα καιρού";Ναι κανονικα. Τσεκαρε αν εχεις το Sync ανοιχτο για να παιξει γενικως αυτη η ρυθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 3, 2015 #676 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 εμενα μου ζηταει να βαλω πολη και οταν βαζω μου λεει οτι υπαρχει ειδη.. και δε μπορω να κανω tick εκει στο weather animation.επισης η μπαταρια αναγνωριζεται σαν 1900Mah αλλα μαλλον μονο οπτικο bug ειναι γιατι μεχρι στιγμης ειναι οκ... θα δω μετα απο 1-2 circles ποσο screen on μου βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 3, 2015 #677 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 (edited) εμενα μου ζηταει να βαλω πολη και οταν βαζω μου λεει οτι υπαρχει ειδη.. και δε μπορω να κανω tick εκει στο weather animation. επισης η μπαταρια αναγνωριζεται σαν 1900Mah αλλα μαλλον μονο οπτικο bug ειναι γιατι μεχρι στιγμης ειναι οκ... θα δω μετα απο 1-2 circles ποσο screen on μου βγαζει. Same here. Γι αυτό ρώτησα. Το ίδιο μου έκανε και στη Cloudy όσο αφορά το καιρό. Ναι κανονικα. Τσεκαρε αν εχεις το Sync ανοιχτο για να παιξει γενικως αυτη η ρυθμιση. Thanks, θα το τσεκάρω να δω Edit #1: Δεν λειτουργεί με τίποτα. Μου λέει ότι έγραψε παραπάνω ο @overclocked, συνέχεια! Edit #2: Με ανοιχτό GPS για εντοπισμό τοποθεσίας με άφησε να το επιλέξω αλλά όπως προείπε ο GV, δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη κλειδώματος Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2015 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2015 #678 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 εμενα μου ζηταει να βαλω πολη και οταν βαζω μου λεει οτι υπαρχει ειδη.. και δε μπορω να κανω tick εκει στο weather animation. επισης η μπαταρια αναγνωριζεται σαν 1900Mah αλλα μαλλον μονο οπτικο bug ειναι γιατι μεχρι στιγμης ειναι οκ... θα δω μετα απο 1-2 circles ποσο screen on μου βγαζει. Ειναι Bug πριν καν βγει το kdz αυτο με τα 1900Mah. Same here. Γι αυτό ρώτησα. Το ίδιο μου έκανε και στη Cloudy όσο αφορά το καιρό. Thanks, θα το τσεκάρω να δω Edit: Δεν λειτουργεί με τίποτα. Μου λέει ότι έγραψε παραπάνω ο @overclocked, συνέχεια! Εγω το ανοιγοκλεινω και δεν μου ζηταει πολη. Η εφαρμογη καιρος εχει βρει ηδη που ειμαι..αλλα το animation δεν παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 3, 2015 #679 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 (edited) Αυτό που μαρέσει με τις custom rom είναι τα μοντάκια ηχου που έχω βάλει καθώς οι stock / ακόμα και οι cloudy από μόνες τους έχουν χαμηλά τον στοκ ηχο Εδώ το modάκι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 3, 2015 #680 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 (edited) Αυτό που μαρέσει με τις custom rom είναι τα μοντάκια ηχου που έχω βάλει καθώς οι stock / ακόμα και οι cloudy από μόνες τους έχουν χαμηλά τον στοκ ηχοΕδώ το modάκιhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537Παιζει και στην loli αυτο?? EDIT: 1h 15Min φορτιση απο 25-100%. Οποτε και το bug που λεγανε οτι αργει να φορτισει (1h 40min) δεν υπαρχει μαλλον. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2015 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts