l2phile Σεπτέμβριος 6, 2014 #401 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Αυτο ισχυει και για τα μη ευρωπαικα δλδ??Optimus 1.3.1 + Bruce + ARTΛέγοντας Bruce εννοείς τον Kernel τουBruce2728 ? Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 6, 2014 #402 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Λέγοντας Bruce εννοείς τον Kernel τουBruce2728 ? Ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι άλλο.Σαφως! Τον 0.41. Προς το παρον εβαλα την 1.3.2 χωρις αλλο κερνελ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 6, 2014 #403 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Σαφως! Τον 0.41. Προς το παρον εβαλα την 1.3.2 χωρις αλλο κερνελ.. Φαντάζομαι έχεις και εσύ τα άκυρα restart με Optimus G3 ( κληρονομιά της official rom ) ή είμαι ο μόνος άτυχος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 6, 2014 #404 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Cloudy + bruce αλλα ειμαι στην 1η φορτιση και δεν εχω εικονα για μπαταρια....απο bug τιποτα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 6, 2014 #405 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Φαντάζομαι έχεις και εσύ τα άκυρα restart με Optimus G3 ( κληρονομιά της official rom ) ή είμαι ο μόνος άτυχος; Μονος μαλλον... Εγω δεν εχω. Καθαρισες τα παντα εκτος internal πριν φλασαρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 6, 2014 #406 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Μονος μαλλον... Εγω δεν εχω. Καθαρισες τα παντα εκτος internal πριν φλασαρεις; :/ fak. Στην αρχή αναρωτιόμουν τι παίζει..Μετά διάβασα για τα restart του G3 και το δικαιολόγησα. Αλλά τώρα... Ναι και την πρώτη φορά και στην αλλαγή 1.2 -> 1.3. Τώρα είμαι με 1.3.1 (dirty flash) και προσεχώς πήγαινα για dirty flash 1.3.2. Μήπως επειδή ξύλωσα μερικές από τις νέες παπατζοεφαρμογές του G3 και πάει να τις καλέσει; (τέρμα άκυρο) syslogger έχετε βρει που να καταγράφει συνεχώς; Έβαλα έναν aLogger, αλλά αρχίζει να καταγράφει ελάχιστα πράγματα και μονο την στιγμή που το ανοίγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 6, 2014 #407 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 :/ fak. Στην αρχή αναρωτιόμουν τι παίζει..Μετά διάβασα για τα restart του G3 και το δικαιολόγησα. Αλλά τώρα...Ναι και την πρώτη φορά και στην αλλαγή 1.2 -> 1.3. Τώρα είμαι με 1.3.1 (dirty flash) και προσεχώς πήγαινα για dirty flash 1.3.2. Μήπως επειδή ξύλωσα μερικές από τις νέες παπατζοεφαρμογές του G3 και πάει να τις καλέσει; (τέρμα άκυρο)syslogger έχετε βρει που να καταγράφει συνεχώς; Έβαλα έναν aLogger, αλλά αρχίζει να καταγράφει ελάχιστα πράγματα και μονο την στιγμή που το ανοίγεις.Θα προτεινα να κανεις ενα καθαρο φλας και να μη πειραξεις πολλα πραγματα. Τι κερνελ τρεχεις; Μπορει να φταιει και αυτο.Dirty flashes γενικως απεφευγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 6, 2014 #408 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Φαντάζομαι έχεις και εσύ τα άκυρα restart με Optimus G3 ( κληρονομιά της official rom ) ή είμαι ο μόνος άτυχος; Με καμια G3 Rom δεν ειχα Restart. Επισης δεν νομιζω καμια να ειναι pure G3 rom..βασιζονται και στην Stock του G2. Cloudy + bruce αλλα ειμαι στην 1η φορτιση και δεν εχω εικονα για μπαταρια....απο bug τιποτα ακομα... Περιμενω αποτελεσματα και ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 7, 2014 #409 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Καλησπερα στην παρεα! Με Optimus 1.3.2 + Bruce + Dalvic επιασα : Ειμαι περιπου μιση ωρα πισω απο οτι με ART σε SOT με την ιδια χρηση ισως κ κατι λιγοτερο! [MENTION=45]PGM[/MENTION] η cloudy πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 7, 2014 #410 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Χωρις tweek, 2η φορτηση ,με συγχρονισμο και wifi -3g 24/7 on Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 7, 2014 #411 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Recruitment of LG G2 ColorOS experience program | OPPO Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 7, 2014 #412 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Οποιος κανει install καμια rom και γυρισει απο dalvic σε art ας μου επιβεβαιωσει οτι οι εφαρμογες πιανουν περισσοτερο μετα απο οτι σε dalvic. 1.22 πιανουν με dalvic 1.8x με art εκτος αν ειμαι πολυ κουρασμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 11, 2014 #413 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] με την οπτιμους prime τι μνήμη σου τρώει; είμαι μόνιμα >70%.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 11, 2014 #414 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] με την οπτιμους prime τι μνήμη σου τρώει; είμαι μόνιμα >70%....1-1.10-1.20gb εκει που παιζουν ολες οι rom. Γιατι ασχολησε?σου κολλαει το κινητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 11, 2014 #415 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 όχι δεν λαγκάρει...απλά μου φαίνεται πολύ...είμαι με optimus 1.3.1 και bruce kernel...χωρίς running appps;0 1,33GB used, 485GB free Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 11, 2014 #416 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2014 Hola desde España! ES6 από kaizershop. Από που αγοράζετε τις γνήσιες Nillkin και Spigen; Επίσης κανένα tool για να βάλω το ρολόι στη μέση και άλλα διάφορα; Οι γνώστες ας προτείνουν και διάφορα must have apps/tools, διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 12, 2014 #417 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα φίλος πήρε το g2 ρουταρουμε άφοβα η πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο για να μην μπλέξουμε όπως στα νοτε με τον knox? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 12, 2014 #418 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα φίλος πήρε το g2 ρουταρουμε άφοβα η πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο για να μην μπλέξουμε όπως στα νοτε με τον knox? Ευχαριστώ! Δεν υπάρχει μετρητής, εάν αυτό εννοείς "άφοβα". Λίγη προσοχή και να ξέρεις τι κάνεις πάντα ενδείκνυται Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 12, 2014 #419 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2014 Από που αγοράζετε τις γνήσιες Nillkin και Spigen; Επίσης κανένα tool για να βάλω το ρολόι στη μέση και άλλα διάφορα;Οι γνώστες ας προτείνουν και διάφορα must have apps/tools, διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 13, 2014 #420 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Nillkin και Spigen απο ebay εγω.Προσοχη κυκλοφορουν πολλες μαιμουδες.Τη Spigen μου τη πηρα απο δω και ειναι γνησια:SPIGEN Slim Armor Case Color Selection for LG G2 International | eBayΕπιβεβαιωμενη με κωδικο στο επίσημο site της Spigen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts