hot_sauce Αύγουστος 18, 2014 #321 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 Παίδες καλησπέρα! Να ρωτήσω τους κατόχους...για τα προβλήματα που ακούγονται για το GPS τι έχετε παρατηρήσει? Στέκουν ή σας δουλεύει απροβλημάτιστα?Σκέφτομαι να το αγοράσω από Σεπτέμβρη και το ψάχνω απ'όλες τις μεριές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 18, 2014 #322 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 **SOS 2 - TWRP UpdateΑπαραίτητα πρέπει να κάνουμε Update το TWRP, γιατί κάποιοι χρήστες χαλάσαν την οθόνη τους επειδή το κινητό ζεσταίνονταν πολύ όταν χρησιμοποιούσαν τις λειτουργίες του TWRP.Οπότε βάζουμε την έκδοση με Thermal Control.(credits goes to [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] )1. Κατεβάζουμε από εδώ: TWRPS αφού βρούμε τι Panel έχουμε με αυτό το Tool ή από εδώ https://www.mediafire.com/folder/1wdwa8648lu7n/TWRP (το τελευταίο λίνκ δεν το έχω δοκιμάσει βγήκε πολύ πρόσφατα.)2. Κάνουμε Install το zip μέσω TWRP.Περισσότερα εδώ:Εμενα ειναι : lgd /lgit , ποια πρεπει να βαλω ?μπερδευτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Αύγουστος 18, 2014 #323 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 Εμενα ειναι : lgd /lgit , ποια πρεπει να βαλω ?μπερδευτηκαhttp://www.mediafire.com/download/c6irr3uijct5neq/custom-twrp-2.7.1.0-d802.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 18, 2014 #324 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 [MENTION=45]PGM[/MENTION] τα αλλαξε τα αρχεια ο τυπος απλα βαλλε αυτο που αντιστοιχει στο μοντελο σου.Alex σιγουρα ειναι το modded αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Αύγουστος 18, 2014 #325 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 [MENTION=45]PGM[/MENTION] τα αλλαξε τα αρχεια ο τυπος απλα βαλλε αυτο που αντιστοιχει στο μοντελο σου.Alex σιγουρα ειναι το modded αυτο?Από το λινκ που εδωκες το d802 ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 19, 2014 #326 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Ολα καλα με την 7 ....μια χαρα φαινεται, βεβαια θελει στρωσιμο και να δουμε ποσο καλη ειναι η μπαταρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 19, 2014 #327 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 Την έβαλα την τζαμοκινεζιά.fail είναι στο μέγεθος αλλά για 2 λίρες κόστος χαλάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 19, 2014 #328 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2014 (edited) Ολα καλα με την 7 ....μια χαρα φαινεται, βεβαια θελει στρωσιμο και να δουμε ποσο καλη ειναι η μπαταρια Δεν εχω φορτισει ακομα..την στοκ την φτανει και την ξεπερναει. Καλα ειναι ...ακομα δεν το εχω φορτισει 3 φορα. To app μπηκε οταν ειχα 80-85% Πως κρατιεμαι να μην βαλλω τον νεο κερνελ ενας θεος ξερει. Την έβαλα την τζαμοκινεζιά.fail είναι στο μέγεθος αλλά για 2 λίρες κόστος χαλάλι. Σημερα φιλη με iphone μου ειπε οτι το τεμπερεντ εσωσε την οθονη της αφου εσπασε αυτο σε πτωση....[emoji12] Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 19, 2014 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 20, 2014 #329 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2014 Δεν εχω φορτισει ακομα..την στοκ την φτανει και την ξεπερναει. Καλα ειναι ...ακομα δεν το εχω φορτισει 3 φορα. To app μπηκε οταν ειχα 80-85% Πως κρατιεμαι να μην βαλλω τον νεο κερνελ ενας θεος ξερει. Σημερα φιλη με iphone μου ειπε οτι το τεμπερεντ εσωσε την οθονη της αφου εσπασε αυτο σε πτωση....[emoji12] Το ότι έσπασε αυτό δε σημαίνει ότι θα έσπαγε και το άλλο :-) Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 21, 2014 #330 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 7...2η φορτιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Αύγουστος 21, 2014 #331 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 [MENTION=45]PGM[/MENTION]Αν ήσουν με 3g μια χαρά είσαι!! Εγώ με περίπου 80% WiFi - 20% 3g χρήση έβγαλα 6 ώρες στο 8% Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 21, 2014 #332 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 3g και wifi ....δουλεια-σπιτι =wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 24, 2014 #333 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2014 παιδια,εχασα το καλωδιο και ψαχνω το ιδιο αλλα δεν το βρισκω πουθεναεχετε ιδεα που να το βρω?εβαλα ενα puro αλλα αργει τοσο πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 26, 2014 #334 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 το τσίμπησα και γω το κινητό και ψάχνομαι ακόμα να το συνηθίσω...θέλει το διαβασματάκι του ...δεν το ρουταρα ακόμα ...Έχω κάνει titanium backup σε sd κάρτα στο παλιό κινητό ...Αν το ρουτάρω και εγκαταστήσω το titanium θα βλέπει την sd κάρτα μέσω USB για επαναφορά εφαρμογών κτλ;;Έχετε καμμια πρόταση για ebay nillkin temper glass (link πωλητή) & MHL OTG USB ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 26, 2014 #335 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 (edited) το τσίμπησα και γω το κινητό και ψάχνομαι ακόμα να το συνηθίσω...θέλει το διαβασματάκι του ...δεν το ρουταρα ακόμα ...Έχω κάνει titanium backup σε sd κάρτα στο παλιό κινητό ...Αν το ρουτάρω και εγκαταστήσω το titanium θα βλέπει την sd κάρτα μέσω USB για επαναφορά εφαρμογών κτλ;;Έχετε καμμια πρόταση για ebay nillkin temper glass (link πωλητή) & MHL OTG USB ; Μην παρεις νιλκιν..εμενα δεν κολλησε καλα στις ακρες και δεν ειναι θεμα τοποθετησης...+ οτι αρχιζει σιγα σιγα κ ξεκολλαει κ αυτο....σαν την κινεζια δεν ειναι παντως.. VALUELINE VLMP60515B0.20 USB2.0 A - MICRO B OTG DATA CABLE 0.20M - TABLET ACCESSORIES - I am happy with that ^ ------------------------------------------------------ LG G2 to Receive LG G3 User Interface: Android L Update Next Year Μ@λ@κια καναμε που πηραμε το G2 ..επρεπε να παρουμε Samsung S4 :toomuchne ^^ Οσοι δεν πηρατε πρεφα εχει βγει CloudyG3 1.3 , OptimusG3 1.3.1 ... [MENTION=45]PGM[/MENTION] πως παει απο μπαταρια η Seven? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2014 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 26, 2014 #336 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Μην παρεις νιλκιν..εμενα δεν κολλησε καλα στις ακρες και δεν ειναι θεμα τοποθετησης...+ οτι αρχιζει σιγα σιγα κ ξεκολλαει κ αυτο....σαν την κινεζια δεν ειναι παντως..VALUELINE VLMP60515B0.20 USB2.0 A - MICRO B OTG DATA CABLE 0.20M - TABLET ACCESSORIES - I am happy with that ^ ------------------------------------------------------ LG G2 to Receive LG G3 User Interface: Android L Update Next Year Μ@λ@κια καναμε που πηραμε το G2 ..επρεπε να παρουμε Samsung S4 :toomuchne ^^ Οσοι δεν πηρατε πρεφα εχει βγει CloudyG3 1.3 , OptimusG3 1.3.1 ... [MENTION=45]PGM[/MENTION] πως παει απο μπαταρια η Seven? Παρότι δεν έχω παράπονο τα τελευταία 2 χρόνια από την LG, αυτά τα "next year" τα ακούω βερεσέ από τις εποχές του Optimus 2X Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 26, 2014 #337 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Μην παρεις νιλκιν..εμενα δεν κολλησε καλα στις ακρες και δεν ειναι θεμα τοποθετησης...+ οτι αρχιζει σιγα σιγα κ ξεκολλαει κ αυτο....σαν την κινεζια δεν ειναι παντως..VALUELINE VLMP60515B0.20 USB2.0 A - MICRO B OTG DATA CABLE 0.20M - TABLET ACCESSORIES - I am happy with that ^ ------------------------------------------------------ LG G2 to Receive LG G3 User Interface: Android L Update Next Year Μ@λ@κια καναμε που πηραμε το G2 ..επρεπε να παρουμε Samsung S4 :toomuchne ^^ Οσοι δεν πηρατε πρεφα εχει βγει CloudyG3 1.3 , OptimusG3 1.3.1 ... [MENTION=45]PGM[/MENTION] πως παει απο μπαταρια η Seven? [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] μια χαρα θα ελεγα....χτυπαει 4-5 ωες οθονη με ενεργοποιημενο τον συγχρονισμο σε μαιλ , fb, whatsap, viper etc etc Απο προβληματα , ΜΗΔΕΝ Εσυ ακομα με την 7 εισαι ή δοκιμασες καμια αλλη? εχεις να προτεινεις κατι αλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 26, 2014 #338 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Παρότι δεν έχω παράπονο τα τελευταία 2 χρόνια από την LG, αυτά τα "next year" τα ακούω βερεσέ από τις εποχές του Optimus 2X Who cares,we already have G3 ROMs.. [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] μια χαρα θα ελεγα....χτυπαει 4-5 ωες οθονη με ενεργοποιημενο τον συγχρονισμο σε μαιλ , fb, whatsap, viper etc etc Απο προβληματα , ΜΗΔΕΝ Εσυ ακομα με την 7 εισαι ή δοκιμασες καμια αλλη? εχεις να προτεινεις κατι αλλο ? Εβαλα τον 1.5 του Cloudy εχτες και βλεπουμε... Παρατηρησες οτι το κινητο σε YT δεν ζεσταινεται οπως στην Stock? Για καλυτερη ROM δεν ξερω, ενα πουλακι δοκιμαζει την νεα Optimus.. [MENTION=5271]sstav[/MENTION] Μου δουλεύει το knock code ξεκλειδώνει κατευθείαν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 26, 2014 #339 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Παιδιά θα μπορεί να βοηθήσει κάποιος και μένα τον νουμπά να περάσω την seven ή την optimus ; τρωω κάτι άκυρα κολλήματα με την στοκ και θέλω να δοκιμάσω να του περάσω rom ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 26, 2014 #340 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 Παιδιά θα μπορεί να βοηθήσει κάποιος και μένα τον νουμπά να περάσω την seven ή την optimus ; τρωω κάτι άκυρα κολλήματα με την στοκ και θέλω να δοκιμάσω να του περάσω rom ευχαριστώ προκαταβολικά Υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες 2-3 pages πριν Τι κολληματα τρως ακριβως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts