lotos Μάϊος 18, 2014 #181 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 απο κερνελ τι προτείνουμε ;εχω βαλει ηδη cloudy 2.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 18, 2014 #182 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Μα καλά, χρησιμοποιείς google plus???????(πολύ ωραίο το look)Τι εχει δηλαδη το Google+; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 18, 2014 #183 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Χαβαλέ έκανα. Δεν έχει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
explorer21 Μάϊος 18, 2014 #184 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω τις ερχομενες μέρες θέλω να μου πείτε,μιλώντας για την 16gb έκδοση πάντα,αν υπάρχει θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο.Γιατί το μόνο που θεωρώ αρνητικό σε αυτό το κινητό είναι οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης.Δεν θα το φορτώσω με τραγούδια και βίντεο απλά θα θέλω να τραβάω που και που κανα βίντεο υψηλής ανάλυσης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 18, 2014 #185 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Ενός λεπτού video σε FHD (60 fps) option είναι 218MB μέγεθοςΑπό ότι θυμάμαι, υπάρχουν micro usb flash drives σε νορμαλ τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 18, 2014 #186 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2014 Δεν έχει τίποτα Κυριολεκτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 19, 2014 #187 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2014 Εβαλα Tempered glass screen protector. Καλα μιλαμε μιλια μπροστα σε σχεση με film. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Σα να μην υπαρχει ειναι.Στα συν οτι εχει ελαιοφοβικη επιστρωση που την κανει πιο λεια στην αφη και μειωνει δαχτυλιες, ενω πιο σημαντικα, προστατευει την οθονη απο σπασιμο, καθοτι θρυμματιζεται αυτο ανταυτης σε περιπτωση πτωσης.9Η σκληροτητα με, 0.25mm παχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 20, 2014 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Εβαλα Tempered glass screen protector. Καλα μιλαμε μιλια μπροστα σε σχεση με film. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Σα να μην υπαρχει ειναι.Στα συν οτι εχει ελαιοφοβικη επιστρωση που την κανει πιο λεια στην αφη και μειωνει δαχτυλιες, ενω πιο σημαντικα, προστατευει την οθονη απο σπασιμο, καθοτι θρυμματιζεται αυτο ανταυτης σε περιπτωση πτωσης.9Η σκληροτητα με, 0.25mm παχος.Εχεις καποιο λινκ να το δω?Σκεφτομαι μιας και θα τη κρατησω τη συσκευη αρκετο καιρο να βαλω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 20, 2014 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Εβαλα Tempered glass screen protector. Καλα μιλαμε μιλια μπροστα σε σχεση με film. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Σα να μην υπαρχει ειναι.Στα συν οτι εχει ελαιοφοβικη επιστρωση που την κανει πιο λεια στην αφη και μειωνει δαχτυλιες, ενω πιο σημαντικα, προστατευει την οθονη απο σπασιμο, καθοτι θρυμματιζεται αυτο ανταυτης σε περιπτωση πτωσης. 9Η σκληροτητα με, 0.25mm παχος. Πόσο την πήρες? Του έχεις και θήκη του κινητού? Κυριολεκτικά λολ. ούτε να το ήθελα Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 20, 2014 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω τις ερχομενες μέρες θέλω να μου πείτε,μιλώντας για την 16gb έκδοση πάντα,αν υπάρχει θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο.Γιατί το μόνο που θεωρώ αρνητικό σε αυτό το κινητό είναι οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης.Δεν θα το φορτώσω με τραγούδια και βίντεο απλά θα θέλω να τραβάω που και που κανα βίντεο υψηλής ανάλυσης...Αν ανυσηχεις για τον αποθηκευτικο χωρο, παρε ένα κινητο με καρτα SD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 20, 2014 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Εβαλα Tempered glass screen protector. Καλα μιλαμε μιλια μπροστα σε σχεση με film. Δηλωνω εντυπωσιασμενος. Σα να μην υπαρχει ειναι.Στα συν οτι εχει ελαιοφοβικη επιστρωση που την κανει πιο λεια στην αφη και μειωνει δαχτυλιες, ενω πιο σημαντικα, προστατευει την οθονη απο σπασιμο, καθοτι θρυμματιζεται αυτο ανταυτης σε περιπτωση πτωσης.9Η σκληροτητα με, 0.25mm παχος.Βαλλε καμια φωτο ρε να δουμε. Πιανει ολο το τηλεφωνο? Πια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 20, 2014 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Εχεις καποιο λινκ να το δω?Σκεφτομαι μιας και θα τη κρατησω τη συσκευη αρκετο καιρο να βαλω και εγω. Πόσο την πήρες?Του έχεις και θήκη του κινητού? Βαλλε καμια φωτο ρε να δουμε. Πιανει ολο το τηλεφωνο? Πια ειναι? (Ο κόκκος είναι από τη σάπια φωτογραφική και το μεγάλο ISO που χρησιμοποιει. ) Κοστίζει 3.2€. Είναι αυτή: 0 25mm Real Tempered Glass Film Screen Protector for LG Optimus G2 | eBay Θήκη περιμένω από μέρα σε μέρα, τη Spigen Slim Armor. Μεθοδολογία σωστής εγκατάσταστης σε αυτό το βιντεο: Γιατί χρειάζεται: Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από alexis2044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 20, 2014 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Τα πιο ακριβά glass προσφέρουν κάτι?http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Flexible/dp/B00F4IIGMMΜου την σπάει που δεν το πιάνει όλο :/ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 20, 2014 #194 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Πες μας αν χωράει στη θήκη μόλις την πάρεις. 3 ευρώ ε? Την ψήνω αλλά Μεθοδολογία σωστής εγκατάσταστης σε αυτό το βιντεο: πολύ διαδικασία. Δεν παίζει να τα κάνω όλα αυτά. Άντε να βρίσκω τα κατάλληλα πανάκια, και τα ειδικά αυτοκόλλητα που θα αφαιρούν τον κάθε κόκκο σκόνης. Μια φορά προσπάθησα να βάλω ζελατίνα στην επιφάνεια ενός gadget και κατέληξε να φαίνεται με φούσκες. Θυμάμαι μου πήρε κάμποση ώρα αλλά τελικά δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 20, 2014 #195 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Πες μας αν χωράει στη θήκη μόλις την πάρεις. 3 ευρώ ε? Την ψήνω αλλά πολύ διαδικασία. Δεν παίζει να τα κάνω όλα αυτά. Άντε να βρίσκω τα κατάλληλα πανάκια, και τα ειδικά αυτοκόλλητα που θα αφαιρούν τον κάθε κόκκο σκόνης. Μια φορά προσπάθησα να βάλω ζελατίνα στην επιφάνεια ενός gadget και κατέληξε να φαίνεται με φούσκες. Θυμάμαι μου πήρε κάμποση ώρα αλλά τελικά δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Περιλαμβάνονται όλα στη συσκευασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 20, 2014 #196 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Τα πιο ακριβά glass προσφέρουν κάτι?iloome LG G2 Screen Protector - Premium Flexible GlassΜου την σπάει που δεν το πιάνει όλο :/Το σκέφτηκα και γω αλλά μετά σκεφτηκα ότι άμα το πιάνει όλο θα έχω θέμα με τη θήκη, μιας και θα πρέπει αυτή να πιάνει στα πλαινά και θα δημιουργεί φουσκάλες αν σπρώχνει το protector..Edit επίσης παρατήρησα ότι η συσκευασία των πιο ακριβων στα βιντεάκια που βλέπω online είναι ίδια με αυτήν που πήρα. Οπότε είναι πολύ πιθανον να παράγονται στο ίδιο εργοστάσιο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από alexis2044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 20, 2014 #197 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Το σκέφτηκα και γω αλλά μετά σκεφτηκα ότι άμα το πιάνει όλο θα έχω θέμα με τη θήκη, μιας και θα πρέπει αυτή να πιάνει στα πλαινά και θα δημιουργεί φουσκάλες αν σπρώχνει το protector..Αυτήν την απορία έχω κι εγώ. Η δικιά μου θήκη είναι η quickview. Θα είναι ενοχλητικό να σπρώχνει το protector ή να μην κάθεται καλά η θήκη λόγω έξτρα μεγέθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 20, 2014 #198 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Πες μας αν χωράει στη θήκη μόλις την πάρεις. 3 ευρώ ε? Την ψήνω αλλά πολύ διαδικασία. Δεν παίζει να τα κάνω όλα αυτά. Άντε να βρίσκω τα κατάλληλα πανάκια, και τα ειδικά αυτοκόλλητα που θα αφαιρούν τον κάθε κόκκο σκόνης. Μια φορά προσπάθησα να βάλω ζελατίνα στην επιφάνεια ενός gadget και κατέληξε να φαίνεται με φούσκες. Θυμάμαι μου πήρε κάμποση ώρα αλλά τελικά δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Ε οχι και πολυ διαδικασια. Δεν ειναι το ιδιο το τζαμι με την μεμβρανη στην τοποθετηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάϊος 20, 2014 #199 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 Ε οχι και πολυ διαδικασια. Δεν ειναι το ιδιο το τζαμι με την μεμβρανη στην τοποθετηση Πιο ευκολη μου φανηκε η διαδικασία να πω την αλήθεια. Κόλησε με τη μια και έκανε σχεδόν μηδεν φουσκάλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάϊος 20, 2014 #200 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2014 (edited) Ε οχι και πολυ διαδικασια. Δεν ειναι το ιδιο το τζαμι με την μεμβρανη στην τοποθετηση Εν μέρει σωστά. Αυτός είναι κι ο λόγος που θα αγόραζα μια τέτοια. Αλλά και το παραμικρό "λάθος" έπειτα θα με ξενερώσει. Δεν είναι μια διαδικασία που μπορείς να την ξανακάνεις με το ίδιο προϊόν. Πιο ευκολη μου φανηκε η διαδικασία να πω την αλήθεια. Κόλησε με τη μια και έκανε σχεδόν μηδεν φουσκάλες. Define "σχεδόν" Btw, από ότι κατάλαβα πρέπει να το κεντράρεις πάνω στο κινητό (αν θες να κάτσει συμμετρικά) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts