l2phile Οκτώβριος 14, 2015 #841 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Τα έπαιξε η sim card (λες και έχει καμία σοβαρή τεχνολογία μέσα) και δεν τη διαβάζει.Την ελληνική κάρτα τη διαβάζει μια χαρά. Και η άλλη κάρτα είναι από Virtual Provider σε φάση Q-Telecom. Ψάξε βρες να στην αλλάξουν δηλαδή. Τουλάχιστον το πρόβλημα δεν είναι στο τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 15, 2015 #842 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Έχει κανείς καμία καλή ROM 5.1.x να προτείνει; Το τηλέφωνο με την 5.0.2 χαντακώνεται όσο δε πάει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 16, 2015 #843 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Με το υπεργαμάτο LG UI ή περιμένεις να βγει νέα έκδοση απο την LG ή κάνεις downgrade.Οι AOSP είναι for the dick Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 16, 2015 #844 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Όπως το κόβω όμως, μάλλον θα καθυστερήσει αρκετά η 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 16, 2015 #845 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Έχει κανείς καμία καλή ROM 5.1.x να προτείνει; Το τηλέφωνο με την 5.0.2 χαντακώνεται όσο δε πάει... Εγω θελω να βρω λιγο χρονο να βαλλω Kitkat .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 16, 2015 #846 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Λογικά τώρα που θα βγει στο 4αρι, ίσως ο cloudy την παραμετροποιήσει και την πάρουμε και μεις με το 2, αφού τη βγάλει στο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 17, 2015 #847 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 Λογικά τώρα που θα βγει στο 4αρι, ίσως ο cloudy την παραμετροποιήσει και την πάρουμε και μεις με το 2, αφού τη βγάλει στο 3 Αν δεν βγει Base ROM για το κινητο,δεν γινεται να την παραμετροποιήσει. Το ιδιο ειχε γινει/λεγανε κ για την 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 17, 2015 #848 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 Αν θυμάμαι καλά τη cloudy g3 που είχε φέρει στο 2 την είχε βασίσει στο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 17, 2015 #849 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 Αν θυμάμαι καλά τη cloudy g3 που είχε φέρει στο 2 την είχε βασίσει στο 3 Yes. Επι εποχη Kitkat εφερε την Kitkat του G3 στο G2. Υπηρχε ομως η KitKat σαν βαση για το G2. Μολις βγηκε η leaked στοκ Loli για το LS/VS980 εκανε αμεσως πορτ ξανα ,για αυτο ομως το Variant. Οι D8XX ειχαμε μεινει στην απεξω ποσο καιρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 17, 2015 #850 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 Τελικά έχουμε καμία καλή πρόταση για 5.1.1, να περιμένω ή να γυρίσω σε Kitkat; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Οκτώβριος 19, 2015 #851 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 ερώτηση. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε migrate από G2 σε G3 τα πάντα; δεν λέω μόνο για τα contacts και το google syncronization αλλά για apps, δεδομένα των apps κλπ. full transfer ουσιαστικά. θα παίξει με LG backup; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 19, 2015 #852 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 ερώτηση. υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε migrate από G2 σε G3 τα πάντα; δεν λέω μόνο για τα contacts και το google syncronization αλλά για apps, δεδομένα των apps κλπ. full transfer ουσιαστικά. θα παίξει με LG backup;Με LG backup δύσκολο (αν και δεν το έχω δοκιμάσει). Με κάποιο εργαλείο backup (πχ Titanium Backup Pro) πολλά θα παίξουν, αλλά όχι όλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 28, 2015 #853 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάμε recovery σε Lollipop; Ότι και αν έχω προσπαθήσει δε λειτουργεί με τίποτα... Το τηλέφωνο πραγματικά δε παλεύεται μετά τον ερχομό της 5.0.2 Ανυπομονώ να το αλλάξω πως και πως αλλά δυστυχώς αυτό που περιμένω περνάει τις ώρες του εδώ και 8 μέρες στο ταχυδρομείο της Ουγγαρίας... PS: Απλά για να καταλάβετε πόσο φαν του τηλεφώνου ήμουν, πριν από μερικές μέρες είχα βρει αγοραστές που το αγόραζαν σε πολύ καλή τιμή και τελικά δεν το έδωσα... Μακάρι να μην αλλάξω γνώμη με τον ερχομό της Marshmallow. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2015 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Οκτώβριος 31, 2015 #854 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 (edited) Ποιο περιμένεις; Εγώ σκέφτομαι να περάσω custom. Η 5άρα δεν παλεύεται για αυτό έχω 4.4 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2015 από mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 31, 2015 #855 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 Μπορεί να μου πει κάποιος πως περνάμε recovery σε Lollipop; Ότι και αν έχω προσπαθήσει δε λειτουργεί με τίποτα... Το τηλέφωνο πραγματικά δε παλεύεται μετά τον ερχομό της 5.0.2 Ανυπομονώ να το αλλάξω πως και πως αλλά δυστυχώς αυτό που περιμένω περνάει τις ώρες του εδώ και 8 μέρες στο ταχυδρομείο της Ουγγαρίας... PS: Απλά για να καταλάβετε πόσο φαν του τηλεφώνου ήμουν, πριν από μερικές μέρες είχα βρει αγοραστές που το αγόραζαν σε πολύ καλή τιμή και τελικά δεν το έδωσα... Μακάρι να μην αλλάξω γνώμη με τον ερχομό της Marshmallow. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 31, 2015 #856 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 Πολύ καλό το παραπάνω με είχε σώσει όταν είχε ψιλο-μπρικαρει το G2 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 31, 2015 #857 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 (edited) Ποιο περιμένεις; Εγώ σκέφτομαι να περάσω custom. Η 5άρα δεν παλεύεται για αυτό έχω 4.4Ελπίζω σε μερικές μέρες να είναι εδώ, οπότε λογικά θα το δεις στο "Οι αγορές μας..!! " http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076??Θεούλης! Το έφτιαξα, αν και μου έβγαλε την πίστη. Έσβησα τα πάντα και δε μπορούσα να μπω με τίποτα σε Recovery Mode από τα κουμπιά, παρά μόνο στη βλακεία της LG για το Factory Reset που έχει δύο επιλογές. Τελικά του πέρασα stock rom (κλασσικά με το kdz) αλλά μου πετούσε συνέχεια σφάλμα "com.android.phone", και στις δύο stock rom που δοκίμασα, και κατέληξα στην BlissROM που όλα φαίνονται να λειτουργούν άψογα. Όπως και να χει όμως, ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2015 από UltraB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 1, 2015 #858 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Για να βάλω την @@Cloudy 3.3 το κινητό πρέπει να έχει stock Lollipop? Είμαι με stock 4.4.2 root, βάζω το Autorec όπου κάνει restart σε recovery TWRP και αμέσως από εκεί βάζω το τελευταίο TWRP (2.8.7.2), κάνω wipe cache/dalvik κλπ και install την Cloudy και μετά το κινητό μπαίνει σε boot loops.. Τι κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 1, 2015 #859 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Από 4.4.2 σε 5.0.2 εγώ θα έσβηνα τα πάντα (εκτός από Internal Storage φυσικά φυσικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 1, 2015 #860 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2015 Για να βάλω την @@Cloudy 3.3 το κινητό πρέπει να έχει stock Lollipop? Είμαι με stock 4.4.2 root, βάζω το Autorec όπου κάνει restart σε recovery TWRP και αμέσως από εκεί βάζω το τελευταίο TWRP (2.8.7.2), κάνω wipe cache/dalvik κλπ και install την Cloudy και μετά το κινητό μπαίνει σε boot loops.. Τι κάνω λάθος; Επέλεξε μια που είναι σε 5.1.x απ ότι μια σε 5.0.x, καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts