SpirosKGR Ιούλιος 24, 2015 #801 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 ναι σαν ψησταρια σου λέω ( ( 0% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, FLIGHT MODE ON , WIFI ONLY ) ) Αφού μου έρχεται με την πρώτη ευκαιρία να την κάνω, να αλλάξω κινητό. Δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή rom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 24, 2015 #802 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 ναι σαν ψησταρια σου λέω ( ( 0% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, FLIGHT MODE ON , WIFI ONLY ) ) Αφού μου έρχεται με την πρώτη ευκαιρία να την κάνω, να αλλάξω κινητό. Δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή rom. Το rom φορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 24, 2015 #803 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 Το rom φορας?cloudyg2 3.3 lollipop Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 27, 2015 #804 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2015 (edited) Επέστρεψα πισω σε cloudyg2 2.2 kitkat Παιδιά γνωριζει καποιος πώς λειτουργεί το TweaksBox για το g2? ( αυτο που αλλάζεις το theme - status bar icons κλπ ) %ΕDIT% Ντάξει το βολέψαμε, αύριο screenάκια με το τι καταφέραμε status bar: lollipop theme clock : μεταφορα στο κεντρο Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 29, 2015 #805 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.servicely&hl=en Βαλλε αυτο αντι του Greenify να δοκιμασεις..@SpirosKGR, Η Pro ειναι free. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 29, 2015 από GeorgeVasil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 17, 2015 #806 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Αμα ξαναβαλλω ROM του @@ του Cloudy να μου κοπει το χερι. Αφου ξερω οτι η Rom ειναι #$%#$π και οτι θα φαω κανενα 2μερο να την βγαλλω. Αι σιχτιρι... Οσο για τον Dori..ναι πιο κρυο το κινητο..αλλα δεν την πελευω αλλο σαν Beta Tester. Δεν θυμαμαι να εχω βαλλει ποτε τον κερνελ του και να παιζει σωστα το κινητο. Προσπαθω να περασω Stock τωρα..και μαλλον θα βαλλω τον κερνελ του Xceed που τα πηγε μια χαρα μια βδομαδα τωρα..- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 17, 2015 #807 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Τι έγινε ρε συ με τη ρομ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 17, 2015 #808 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2015 Τι έγινε ρε συ με τη ρομ Ε κλασικος Cloudy. Κανει ετσι την ρομ για να φαινεται οτι το κινητο δεν ειναι G2 αλλα οτιδηποτε αλλο στον πλανητη. Οποτε οταν τρεχεις το flashtool κολλαει στο 2% και σταματαει. Οποτε εσυ πρεπει να περασεις με TWRP αλλη ρομ πρωτα για να νιωσει. Οποτε κ εγω εβαλα την Blisspop,αλλα οι πληροφοριες της ρομ του Cloudy δεν ειχαν φυγει για καποιο λογο οποτε παλι τα ιδια. Μετα εβαλα thn optimus 1.4.1 και εγινε χαμος με τα Bootloader (KK και LP) και το κινητο εκανε Bootloop. Οποτε το επανεφερα με την διαδικασια των .TOT File. Τωρα εχω Stock LP + Xceed WPR Kernel + Servicely να δω πως παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 20, 2015 #809 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 (edited) Μετα εβαλα thn optimus 1.4.1 και εγινε χαμος με τα Bootloader (KK και LP) και το κινητο εκανε Bootloop. Οποτε το επανεφερα με την διαδικασια των .TOT File. Τωρα εχω Stock LP + Xceed WPR Kernel + Servicely να δω πως παει. Εγώ λέω να δοκιμάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62371887&postcount=11180 (την απάντηση δηλαδή) για επιστροφή στην godlike Oprimus 1.4.1 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2015 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2015 #810 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Εγώ λέω να δοκιμάσω αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62371887&postcount=11180 (την απάντηση δηλαδή) για επιστροφή στην godlike Oprimus 1.4.1Καντο με TOT να τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 20, 2015 #811 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Καντο με TOT να τελειωνεις.Να ρωτησω και εγώ με τη σειρα μου;Κολλητός πήγε εχθες να περάσει cloudy 3.3σε στοκ κιτκατ με root και το μονο που κατάφερε ηταν να κολλήσει με bootloop.Περάσαμε και εναν ,κιτκατ bootloader που πρότειναν αλλά δεν κάναμε τίποτα.Με το flashtool κατέβασα και του πέρασα τη στον lollipop και την περάσαμε κομπλε, όσο ήταν όμως στο download mode έλεγε με κόκκινα γραμματα rooted.αυτό σβήνει με κάποιο τρόπο;Πριν την lollipop του πέρασα την στοκ kitkat παλι με το flashtool και δεν έβρισκε update,και μετα περάσαμε το kdz lollipop και παλι έλεγε rooted Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Αύγουστος 20, 2015 #812 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η ερώτηση σου. Πώς φεύγει το ροοτ ρωτάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 20, 2015 #813 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Να ρωτησω και εγώ με τη σειρα μου;Κολλητός πήγε εχθες να περάσει cloudy 3.3σε στοκ κιτκατ με root και το μονο που κατάφερε ηταν να κολλήσει με bootloop.Περάσαμε και εναν ,κιτκατ bootloader που πρότειναν αλλά δεν κάναμε τίποτα.Με το flashtool κατέβασα και του πέρασα τη στον lollipop και την περάσαμε κομπλε, όσο ήταν όμως στο download mode έλεγε με κόκκινα γραμματα rooted.αυτό σβήνει με κάποιο τρόπο;Πριν την lollipop του πέρασα την στοκ kitkat παλι με το flashtool και δεν έβρισκε update,και μετα περάσαμε το kdz lollipop και παλι έλεγε rootedΑυτό το λέει ακόμα και σε συσκευές που δεν έχουν γίνει ποτέ root. Μη σε ανησυχεί, δεν θα έχεις πρόβλημα με εγγύηση εξαιτίας αυτού. Αν το κάνεις root ή αλλάξεις bootloader, είναι άλλο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2015 #814 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Να ρωτησω και εγώ με τη σειρα μου;Κολλητός πήγε εχθες να περάσει cloudy 3.3σε στοκ κιτκατ με root και το μονο που κατάφερε ηταν να κολλήσει με bootloop.Περάσαμε και εναν ,κιτκατ bootloader που πρότειναν αλλά δεν κάναμε τίποτα.Με το flashtool κατέβασα και του πέρασα τη στον lollipop και την περάσαμε κομπλε, όσο ήταν όμως στο download mode έλεγε με κόκκινα γραμματα rooted.αυτό σβήνει με κάποιο τρόπο;Πριν την lollipop του πέρασα την στοκ kitkat παλι με το flashtool και δεν έβρισκε update,και μετα περάσαμε το kdz lollipop και παλι έλεγε rootedΦευγει με ενα τοολ ,καπου εχω ποσταρει τον τροπο μεσα στο θρεντ εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 20, 2015 #815 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Εγώ δεν κατάλαβα ποια είναι η ερώτηση σου. Πώς φεύγει το ροοτ ρωτάς;Πως φεύγει το rooted απο το download mode.Θεωρώ πως γιαυτό δεν κανει update μεσα απο το android για το λογισμικό.απλα περίμενα πως φλασαρωντας μέσω flashtool θα έφευγε η ένδειξη,αλλά τζιφος,μιας και δεν έχει κάποιο trigger σαν τα samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 20, 2015 #816 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 (edited) Πως φεύγει το rooted απο το download mode.Θεωρώ πως γιαυτό δεν κανει update μεσα απο το android για το λογισμικό.απλα περίμενα πως φλασαρωντας μέσω flashtool θα έφευγε η ένδειξη,αλλά τζιφος,μιας και δεν έχει κάποιο trigger σαν τα samsung Δεν ειναι αυτος ο λογος. Ο λογος ειναι οτι ο @@ας ο Cloudy κανει το κινητο να φενεται σαν G3 ενω δεν ειναι. Οποτε το Tool ψαχνει G2 για να εγκαταστησει Rom G2 και βλεπει G3. Πρεπει πρωτα να εγκαταστησεις με TWRP μια στοκ και μετα με το Tool ενα KDZ για να εχεις καθαρο κινητο. ---------------------------------------------------------------------------------------- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2765904 με αυτο εδω αλλαζεις το Status απο Rooted σε UNRooted. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2015 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Αύγουστος 20, 2015 #817 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Δεν ειναι αυτος ο λογος. Ο λογος ειναι οτι ο @@ας ο Cloudy κανει το κινητο να φενεται σαν G3 ενω δεν ειναι. Οποτε το Tool ψαχνει G2 για να εγκαταστησει Rom G2 και βλεπει G3.Πρεπει πρωτα να εγκαταστησεις με TWRP μια στοκ και μετα με το Tool ενα KDZ για να εχεις καθαρο κινητο.----------------------------------------------------------------------------------------http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2765904με αυτο εδω αλλαζεις το Status απο Rooted σε UNRooted.Μάλλον ,νομιζω είχε περάσει και πιο παλια κάποια rom του cloudy,οποτε παιζει να είναι αυτό.απλα εγώ φανταστικά οτι με το kdz τα γυρίζει όλα στοκ,όπως στο δικο μου το νεξους με τα factory images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 20, 2015 #818 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2015 Καντο με TOT να τελειωνεις.Another one brick in the wall .. ρε γμτ. Απέτυχε στο τέλος η εγκατάσταση του Optimus πήγε να τρέξει το loki script.Πάμε τωρα φουλ φορμάτ (δεν μπαίνει καν recovery 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 23, 2015 #819 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2015 Επεσε και εσπασε η οθονη ενω ειχα tempered glass του κινητου μου Απ'οτι διαβασα η αντιπροσωπεια θελεια 120-130 ευρω για την αλλαγη που σε καμια περιπτωση δεν συμφερει ..... Τι επιλογες εχω ? ειναι ευκολο να παραγγειλω καποιο ανταλλακτικο και να το δοκιμασω μονος μου ή να φυλαχτει στο συρταρι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 17, 2015 #820 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 @PGM Τελικά τι έκανες; Εγώ 3 φορές δοκίμασα να αλλάξω οθόνη ... 3/3 αποτυχίες. Δεν έχω και υπομονή.... Έχει κρατήσει κανείς links από mods που παίζουν στην Optimus? Πλέον όλα είναι για Lollipop και με μερικά παλιά που βρήκα bootloop-αρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts