tragikos Μάϊος 19, 2015 #741 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Βασικά εγώ δεν βιάζομαι καθόλου, ακόμα με το Note II είμαι. Απλά με ρωτάνε πχ στην κατηγορία των 300€ τι να προτείνω και δε βρίσκω κάτι καλύτερο από το G2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Μάϊος 19, 2015 #742 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Πλέον στην κατηγορία των 300 είναι και το G3 16 GB (298 στο skroutz) που είναι πολύ καλύτερο από το G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάϊος 19, 2015 #743 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 @karamelakiS, δεν είμαι σίγουρος αφού υπήρξαν πολλά παράπονα για την μπαταρία του, το πόσο ζεσταίνεται κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 19, 2015 #744 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 @karamelakiS, δεν είμαι σίγουρος αφού υπήρξαν πολλά παράπονα για την μπαταρία του, το πόσο ζεσταίνεται κ.α. Σωστός, απλά να επισημάνω ότι και το G2 δυστυχώς τώρα πλέον έχει θέματα με τη θερμοκρασία μετά το Lollipop update. Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ και φίλος είναι ότι σου ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης αν κάνεις κάτι βαρύ όπως συμβαίνει και στο G3.Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει που ζέστανε ο καιρός αλλά δε νομίζω να επηρεάζεται τόσο η συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 19, 2015 #745 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Σωστός, απλά να επισημάνω ότι και το G2 δυστυχώς τώρα πλέον έχει θέματα με τη θερμοκρασία μετά το Lollipop update. Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ και φίλος είναι ότι σου ρίχνει την φωτεινότητα της οθόνης αν κάνεις κάτι βαρύ όπως συμβαίνει και στο G3.Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει που ζέστανε ο καιρός αλλά δε νομίζω να επηρεάζεται τόσο η συσκευή.Τι εννοεις βαρυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 19, 2015 #746 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2015 Τι εννοεις βαρυ?Παιχνίδια για παράδειγμα. Γενικά πάντως στο παρελθόν δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα ότι κ αν έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 27, 2015 #747 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Παιδιά είμαι κάτοχος του G2 Και είμαι κ κάτοχος της 42LB650V....Θέλω να βάλω κάποιο remote control Στο κινητό...έχω κατεβάσει ότι μ βγάζει αλλά κανένα δεν λειτουργεί....Υπάρχει κάποια λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 27, 2015 #748 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Παιδιά είμαι κάτοχος του G2 Και είμαι κ κάτοχος της 42LB650V....Θέλω να βάλω κάποιο remote control Στο κινητό...έχω κατεβάσει ότι μ βγάζει αλλά κανένα δεν λειτουργεί....Υπάρχει κάποια λύση? Ναι, χρησιμοποιείς αυτό που έχει ήδη προεγκατεστημένο το τηλέφωνο και δε πλέκεις με άλλα προγράμματα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 27, 2015 #749 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Ποιο αυτό που είναι κ.για άλλες τηλεοράσεις? Επίσης έχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το κινητό ποντίκι για το ίντερνετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάϊος 27, 2015 #750 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Η lg έχει πρόγραμμα δικό της και έχει άπειρες τηλεοράσεις μέσα τι ψάχνεις άλλο; Έχω λειτουργήσει από 25ετίας μέχρι φετινό μοντέλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 27, 2015 #751 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Το πρόγραμμα της LG Πρέπει να βλέπει τηλεόραση το κινητό. ..Λέω μήπως έχει κανένα που να λειτουργεί μέσω WiFi Η Bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 27, 2015 #752 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2015 Εσυ θα εισαι σε αλλο δωματιο, δε θα βλεπεις τηλεοραση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 28, 2015 #753 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2015 Δεν πιάνει καλά στην τηλεόραση...Μέχρι να πιάσει κάνει πόση ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Μάϊος 29, 2015 #754 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2015 Εντάξει δεν αλλάζει και σαν κοντρόλ τηλεόρασης αλλά αν βρεις που πρέπει να σημαδεύεις πιάνει μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Μάϊος 30, 2015 #755 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2015 Χαχα σιγά μην κάνουμε και ζογκλερικά για να αλλάξουμε ένα κανάλι! Θέλει βελτίωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 30, 2015 #756 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2015 Χαχα σιγά μην κάνουμε και ζογκλερικά για να αλλάξουμε ένα κανάλι! Θέλει βελτίωση! Τα "ζογκλερικά" επιβάλλονται από την ισχύ εκπομπής του LED του τηλεφώνου σε σχέση με την ευαισθησία του δέκτη της συσκευής σου. Σε κάποιες συσκευές δουλεύει ακόμα κι αν σημαδεύεις τοίχο. Εάν θέλεις κάτι πιο ισχυρό, υπάρχουν και μόντες για τηλέφωνο, αλλά και φτηνιάρικα τηλεχειριστήρια που κάνουν την ίδια δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 5, 2015 #757 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2015 Το κινητο μετα απο το περασμα σε 5.0.2 (official) εχει τη μιση διαρκεια μπαταριας. Μακρυα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 5, 2015 #758 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2015 (edited) Μόλις έκλεισα τέσσερις μέρες αναμονής με 2 ώρες ομιλίας -αλλά λίγη οθόνη- δεν το λες κακό. Κοίταξες ποια διεργασία σου καταναλώνει τη μπαταρία? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2015 από minast Link to comment Share on other sites More sharing options...
P70 Ιούνιος 7, 2015 #759 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2015 Θα το τσεκαρω, αλλα το σιγουρο ειναι οτι με 4.4.2 δεν υπηρχε αυτο το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 7, 2015 #760 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2015 μια χαρα ειναι η μπαταρια..σχεδον ιδια νουμερα βγαζω με κιτκατ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts