PGM Δεκέμβριος 14, 2014 #581 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Για προτεινετε καμια για φλασαρισμα ? ειμαι καιρο με optimus g3 v1.3.2 και βαρεθηκα υ.γ Κατι ακουσα για 20Η baseband που βελτιωνει αισθητα το σημα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2014 #582 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Οι 5αρες δεν ειναι και τοσο Stable ακομα :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2014 #583 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 (edited) Επιτέλους πρώτη φορά κουφάθηκα από mp3 στο κινητό [MOD] Volume Boost for Headphones, Earpiece, Bluetooth, and Speaker Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2014 #584 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Επιτέλους πρώτη φορά κουφάθηκα από mp3 στο κινητό [MOD] Volume Boost for Headphones, Earpiece, Bluetooth, and Speaker me dori και cloudy πως παει απο μπαταρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 14, 2014 #585 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Πέρι Lolipop... Είμαι στην CM12 Alpha 8/12/2014 με το κέρνελ που έρχεται με τη ρομ. Είναι σταθερή με αξιόλογη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Όλα παίζουν τέλεια, μηδέν FC γενικά και μηδέν Reboot. Έχει γίνει Daily driver μου τις τελευταίες μέρες και είμαι ευχαριστημένος. Εάν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τώρα, προτείνω είτε την LiquidSmooth build 12/12/2014 διαθέσιμη εδώ, είτε τη CM12 8/12/14 του Tim διαθέσιμη εδώ. Κλασικά Wipe τα πάντα καθώς κάνετε μετάβαση, πλην Internal Storage. Αναβάθμιση στο τελευταίο TWRP προτείνεται. GAPPS εδώ. Ένα το σίγουρο: Δε γυρίζω KitKat που να με χτυπάτε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2014 #586 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Πέρι Lolipop... Είμαι στην CM12 Alpha 8/12/2014 με το κέρνελ που έρχεται με τη ρομ. Είναι σταθερή με αξιόλογη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Όλα παίζουν τέλεια, μηδέν FC γενικά και μηδέν Reboot. Έχει γίνει Daily driver μου τις τελευταίες μέρες και είμαι ευχαριστημένος. Εάν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τώρα, προτείνω είτε την LiquidSmooth build 12/12/2014 διαθέσιμη εδώ, είτε τη CM12 8/12/14 του Tim διαθέσιμη εδώ. Κλασικά Wipe τα πάντα καθώς κάνετε μετάβαση, πλην Internal Storage. Αναβάθμιση στο τελευταίο TWRP προτείνεται. GAPPS εδώ. Ένα το σίγουρο: Δε γυρίζω KitKat που να με χτυπάτε... Τι ειναι το f2fs? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2014 #587 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 me dori και cloudy πως παει απο μπαταρια? Όχι και πολύ καλά με flight mode ( το πολύ πολύ να μιλήσω 10 λεπτά στο τηλέφωνο ) και πολύ wifi - facebook/messenger - κανα παιχνιδάκι ( hungry shark ) , μέχρι το απόγευμα - βράδυ έχουμε φτάσει 15% Πέρι Lolipop... Είμαι στην CM12 Alpha 8/12/2014 με το κέρνελ που έρχεται με τη ρομ. Είναι σταθερή με αξιόλογη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Όλα παίζουν τέλεια, μηδέν FC γενικά και μηδέν Reboot. Έχει γίνει Daily driver μου τις τελευταίες μέρες και είμαι ευχαριστημένος. Εάν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τώρα, προτείνω είτε την LiquidSmooth build 12/12/2014 διαθέσιμη εδώ, είτε τη CM12 8/12/14 του Tim διαθέσιμη εδώ. Κλασικά Wipe τα πάντα καθώς κάνετε μετάβαση, πλην Internal Storage. Αναβάθμιση στο τελευταίο TWRP προτείνεται. GAPPS εδώ. Ένα το σίγουρο: Δε γυρίζω KitKat που να με χτυπάτε... Φίλε μου να σε ρωτήσω ( και γενικά παιδιά ) πώς να κάνω update το TWRP ( έχω μείνει στο 2.7 κάτι αν δε κανω λάθος ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 14, 2014 #588 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Φίλε μου να σε ρωτήσω ( και γενικά παιδιά ) πώς να κάνω update το TWRP ( έχω μείνει στο 2.7 κάτι αν δε κανω λάθος ) ?Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, κατεβαζεις το zip απο το link πιο πανω και το περνάς απο το παλιό σου TWRP κανονικα, όπως θα περνουσες μια Ρομ. Reboot και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2014 #589 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Όχι και πολύ καλά με flight mode ( το πολύ πολύ να μιλήσω 10 λεπτά στο τηλέφωνο ) και πολύ wifi - facebook/messenger - κανα παιχνιδάκι ( hungry shark ) , μέχρι το απόγευμα - βράδυ έχουμε φτάσει 15% Φίλε μου να σε ρωτήσω ( και γενικά παιδιά ) πώς να κάνω update το TWRP ( έχω μείνει στο 2.7 κάτι αν δε κανω λάθος ) ? Κανεις Update με το Zip οπως ειπε ο παραπανω Λολλιτας εεε λολλιπας Εχεις πειραξει και gov και τετοια?ART? Γιατι ετσι οπως σε βλεπω δεν αξιζει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2014 #590 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 (edited) Κανεις Update με το Zip οπως ειπε ο παραπανω Λολλιτας εεε λολλιπας Εχεις πειραξει και gov και τετοια?ART? Γιατι ετσι οπως σε βλεπω δεν αξιζει καν. Με ΑΡΤ, το κινητό στοκ στοκ ήταν σε χειρώτερη κατάσταση κολούσε ο dialer ( Λες και ηταν κανα μονοπύρηνο ) , κολλήματα στο browser κλπ άστα να πάνε με το ροοτ δεν εχω τα παραπάνω κολλήματα αλλά έχω τα ίδια θέματα με μπαταρία, όπως διάβασα και στο myphone η cloudyg3 τρώει 10-15% περισσότερη μπαταρία σε σχέση με στοκ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 14, 2014 #591 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Με ΑΡΤ, το κινητό στοκ στοκ ήταν σε χειρώτερη κατάσταση κολούσε ο dialer ( Λες και ηταν κανα μονοπύρηνο ) , κολλήματα στο browser κλπ άστα να πάνε με το ροοτ δεν εχω τα απομάνω κολλήματα αλλά έχω τα ίδια θέματα με μπαταρία, όπως διάβασα και στο myphone η cloudyg3 τρώει 10-15% περισσότερη μπαταρία σε σχέση με στοκMε Optimus ή Lamhoang εχεις δοκιμασει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2014 #592 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Mε Optimus ή Lamhoang εχεις δοκιμασει??όχιΣκέφτομαι να δοκιμάσω του κινέζου ( lamhoang ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Δεκέμβριος 15, 2014 #593 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Δεν μπορώ να πω ότι είχα την LG σε εκτίμηση όσον αφορά τα κινητά αλλά G2 και G3 φαίνεται πραγματικά να αξίζουν τα λεφτά τους (τουλάχιστον όσον αφορά τον ανταγωνισμό). N1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 21, 2014 #594 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 http://www.lgbbs.net/thread-924-1-1.html Γκουχου γκουχου Γαμωτο μολις φλασαρα Cloudy 2.1:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Δεκέμβριος 24, 2014 #595 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Κάτι λέει και από κοντά το κινητακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmike Ιανουάριος 3, 2015 #596 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Επιτέλους πρώτη φορά κουφάθηκα από mp3 στο κινητό [MOD] Volume Boost for Headphones, Earpiece, Bluetooth, and Speaker Ποιό zip αρχείο δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2015 #597 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 Ωραίος. Στο πράσινο θερμαίνεται, πιστεύω λογικό γιατί το digitizer έχει γίνει θρύψαλα και δεν κάνει καλή επαφή και γενικά επειδή λείπουν κομμάτια λογικά δεν κάνει και σωστή απαγωγή θερμότητας. Τελικά χθες ήρθε η οθόνη από ebay και έκατσα και έκανα την αλλαγή. Όλα καλά με την οθόνη και digitizer, αλλά δυστυχώς το μικρόφωνο δεν λειτουργεί σωστά, παράγει ηλεκτρονικό ήχο μόνο του ή είναι κλειστό εντελώς Απ' ότι είδα πάει ολόκληρη πλακετίτσα με το USB port και βύσμα ακουστικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 8, 2015 #598 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 @jpavly, στο τέλος θα δώσεις όσο κάνει μεταχειρισμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 8, 2015 #599 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2015 @jpavly, στο τέλος θα δώσεις όσο κάνει μεταχειρισμένο Τώρα είναι αργά, αφού μπήκα στο χορό Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 13, 2015 #600 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2015 Επίσημες nightly build από τη cyanogen. Το D802 είναι μέσα στις λίγες συσκευές που υποστηρίζει η CM επίσημα και κανει develop ενεργά στο CM12 Lollipop 5.0.2. Τις τρέχω από την αρχή του μήνα (με dirty flash καθε φορα - aint anybody got time για φουλ σβησίματα ) και είναι μεγάλη βελτίωση από αυτά που έτρεχα ως τώρα. Μηδέν κολλήματα/bootloops και η μπαταρία σε μένα βγάζει SoT 4ωρο με κανονική χρήση και φωτεινότητα auto. Η κάμερα είναι λίγο meh σε σχέση με τις στοκ, αλλά η χρήση δεν συγκρίνεται (από ταχύτητα και αίσθηση). Τώρα τρέχω την 12/1/15. Μια nightly την ημέρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts