Guest Οκτώβριος 13, 2014 #521 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Πρώτα απαιτεί και μετά ρωτάει. Κλαιν μαιν [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 13, 2014 #522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Είμαι Root με Cloudy G3 και θέλω να γυρίσω σε stock .Στον οδηγό δίνει αυτό το site για stock formware download . Πως Θα καταλάβω ποιο κάνει για το G2 μου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 13, 2014 #523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Είμαι Root με Cloudy G3 και θέλω να γυρίσω σε stock .Στον οδηγό δίνει αυτό το site για stock formware download . Πως Θα καταλάβω ποιο κάνει για το G2 μου ;Στην πραγματικότητα κάνουν περισσότερα από ένα. Εάν θέλεις να το κάνεις ακριβώς όπως το πήρες, ταιριάζεις τα τρία γράμματα που έχει στο κουτί σου με τα τρία πρώτα γράμματα του firmware. Από έκδοση, λογικά προτιμάς την τελευταία που υπάρχει για τη χώρα σου. Πχ. η τελευταία για NEU (EUROPE/OPEN) είναι η V20D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 13, 2014 #524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Δύστυχος το link δεν δουλεύει . Έχω βρει αυτό που δίνουν στο XDA αλά πάλι δεν καταλαβαίνω πιο πρέπει να κατεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Οκτώβριος 13, 2014 #525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2014 Μα στο γυρνάνε φτιαγμένο και κανονικά με φουλ εγγύηση για το νέο εξάρτημα. Το μόνο θέμα στην επιδιόρθωση είναι ότι για κάποιο χρόνο, ενώ έχεις πληρώσει ένα αντικείμενο, δεν το έχεις.Το τι απαιτούμε και το τι ορίζει ο νόμος διαφέρει πολύ όμως.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το θεμα του ανταλακτικου και της εγγύησης αλλα εχω την αίσθηση οτι και εσύ στην δική θέση εαν είχες αγοράσει ενα κινητο(άσχετα με την αξια του ) και μεσα σε 2 μήνες σου έβγαζε προβλημα, οπως στην δική μου περίπτωση, και το εστελνες στην αντιπροσωπεία με σκοπό να επισκευαστεί ( ενώ θα έπρεπε να αντικατασταθεί με καινούριο και θα το καταλάβεις στην συνέχεια αυτο ) και είχες μάθει οτι σου κάνανε αλλαγή την πλακέτα και όλη την οθόνη, δλδ με λίγα λόγια αλλάξανε σχεδόν όλο το τηλεφωνο εκτός απο τα καπάκια, και μετά απο 3 μήνες σου ξανά εβγαΕ προβλημα το τηλεφωνο ....δεν θα ζητούσες αντικατάσταση ????Θέλεις να μου πεις ότι εσύ κάθεσαι και διαβάζεις τι λέει ο νόμος και σε ποιες περιπτώσεις δικαιούσαι πλήρης αντικατάσταση αντί κάποιου είδους επιδιόρθωση? Επειδή εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κάθομαι να ψάξω κάτι τέτοιο. Απλά θα πάω στο μαγαζί και θα ρωτήσω "αλλαγή με άλλο κάνετε?", αν πουν ότι κάνουν, τότε εγω αυτό "δικαιουμαι" να το απαιτησω.Επειδή απο την πρώτη στιγμη δεν επικοινώνησα με το κατάστημα που έγινε η αγορα του τηλεφώνου αλλα επικοινώνησα με το service της lg αυτο θα κανω και τωρα....θα επικοινωνήσω με την lg και θα προσπαθήσω να μου το κάνουν αντικατάσταση. Αν γίνει καλός , αν δεν γίνει τοτε κακός για την ίδια την εταιρια.@ΗeroΆλλο το:και άλλο το:Θα προσπαθήσω να βρω τον καλύτερο τροπο επικοινωνίας μαζί τους για να γίνει η δουλειά μου.:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 15, 2014 #526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2014 Γνωρίζει κανείς τι παίζει; 4.4.4; Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Οκτώβριος 16, 2014 #527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Γνωρίζει κανείς τι παίζει; 4.4.4;Αναβάθμιση software (4.4.2 πάλι) στην έκδοση v20g λογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 16, 2014 #528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Αναβάθμιση software (4.4.2 πάλι) στην έκδοση v20g λογικά...Αυτό είναι. Έχει αρχίσει ένα μεγάλο κύμα ενημερώσεων σε 20g... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 16, 2014 #529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Το είδα αλλά ξέχασα να το ποστάρω ?Σήμερα μου ήρθε η Nillkin θήκη.Περίμενα το πίσω μέρος και γενικά όλη πιο πολύ σαν λαστιχένια αλλά είναι από ωραίο και στιβαρό πλαστικό. Επίσης μέσα είχε και ένα screen protector, είναι καλό, να το βάλω;PS1: Μένει να συνηθίσω τηλέφωνο με θήκη τώρα...PS2: Αυτό το πράγμα με τα on screen button· παίζει τις μισές φορές που γράφω post από το κινητό να πατάω το home και να χάνονται όλα [emoji53] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 16, 2014 #530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Το είδα αλλά ξέχασα να το ποστάρω ?Σήμερα μου ήρθε η Nillkin θήκη.Περίμενα το πίσω μέρος και γενικά όλη πιο πολύ σαν λαστιχένια αλλά είναι από ωραίο και στιβαρό πλαστικό. Επίσης μέσα είχε και ένα screen protector, είναι καλό, να το βάλω;PS1: Μένει να συνηθίσω τηλέφωνο με θήκη τώρα...PS2: Αυτό το πράγμα με τα on screen button· παίζει τις μισές φορές που γράφω post από το κινητό να πατάω το home και να χάνονται όλα [emoji53]Αντώνη μεγιά , ποιά πήρες και από που; :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 16, 2014 #531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Στην πραγματικότητα κάνουν περισσότερα από ένα. Εάν θέλεις να το κάνεις ακριβώς όπως το πήρες, ταιριάζεις τα τρία γράμματα που έχει στο κουτί σου με τα τρία πρώτα γράμματα του firmware. Από έκδοση, λογικά προτιμάς την τελευταία που υπάρχει για τη χώρα σου. Πχ. η τελευταία για NEU (EUROPE/OPEN) είναι η V20D.Πέρασα την official V20D . Ολα λειτουργούν οκ αλλά έχω τα εξής προβλήματα . 1. Σε download mode λέει rooted 2. Δεν μπορώ να μπω σε recovery mode Μόνο αν κάνω Root και εγκαταστήσω TWRP μπορώ να μπω σε recovery . Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσουν τα πάντα σε stock ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 16, 2014 #532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Πέρασα την official V20D . Ολα λειτουργούν οκ αλλά έχω τα εξής προβλήματα . 1. Σε download mode λέει rooted 2. Δεν μπορώ να μπω σε recovery mode Μόνο αν κάνω Root και εγκαταστήσω TWRP μπορώ να μπω σε recovery . Τι πρέπει να κάνω για να γυρίσουν τα πάντα σε stock ? 1)Μην αγχώνεσαι που λέει Rooted και σε μένα πριν κάνω root τα ίδια έλεγε σε προηγούμενα firm updates back to stock LG G2 Stock Firmware (Go Back to Stock) | LG G2 | XDA Forums <- δοκιμασμένο δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 16, 2014 #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Με την πρώτη η την δεύτερη μέθοδο ? Εγώ ακολουθώ την πρώτη και έχω τα προβλήματά που αναφέρω παραπάνω .Με την δεύτερη μέθοδο κολλαω στο σημείο 1. Δεν ξέρω πια DLL files να κατεβάσω . Και γενικά δεν έχω καταλάβει 100% ποιο είναι το σωστό firmware για το κινητό μου (αυτό με τα 3 γράμματα που λέτε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 16, 2014 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Με την πρώτη η την δεύτερη μέθοδο ? Εγώ ακολουθώ την πρώτη και έχω τα προβλήματά που αναφέρω παραπάνω .Με την δεύτερη μέθοδο κολλαω στο σημείο 1. Δεν ξέρω πια DLL files να κατεβάσω . Και γενικά δεν έχω καταλάβει 100% ποιο είναι το σωστό firmware για το κινητό μου (αυτό με τα 3 γράμματα που λέτε )Στην ετικέτα του κουτιού της συσκευής πάνω από το χρώμα (πχ BLACK BLACK) έχει έναν τριψήφιο κωδικό που αναφέρεται στη χώρα προορισμού. Οι πιθανοί κωδικοί είναι πολλοί και τους βρίσκεις όλους στη σελίδα με τα firmwares. Παραδείγματα είναι: 6GR για Ελλάδα, 6NE για βόρεια Ευρώπη, 6BA Βαλτικές χώρες κλπ. - δεν ξεκινούν όλοι οι κωδικοί από 6. Στη σελίδα με τα firmwares βρίσκεις αυτό με τον ίδιο τριψήφιο κωδικό και τον μεγαλύτερο αύξοντα αριθμό - πχ το 20d είναι προγενέστερο του 20g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 16, 2014 #535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω ... Αυτό βλέπω στο κουτί . http://s27.postimg.org/6547hswwj/20141016_221827dd.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 16, 2014 #536 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Για δες τα τρία πρώτα από το IMEI Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 16, 2014 #537 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 357 είναι τα πρώτα 3 .Αν ισχύει αυτο μου βγαίνει 357 6PO/POLAND_OPEN_16G V20D . Αυτό είναι το σωστό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 16, 2014 #538 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Ναι, σωστό μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Οκτώβριος 16, 2014 #539 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 (edited) Στο άλλο site βρήκα αυτό Poland OPEN D80210E_00.kdz Θα το κατεβάσω και θα φλασαρω μπας και λυθεί το πρόβλημα .Εγώ την προηγούμενη φορά φλασαρα με european open firmwareEdit : Μετά την εγκατάσταση του πολωνέζικου fw λύθηκε το πρόβλημα με το recovery mode . Tωρα είναι σε 4.2.2 δεν βρήκα κάτι πιο καινούριο και μου λέει πως έχω εγκατεστημενο το τελευταίο fw Να περιμένω να βγάλει μόνο του update ; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2014 από Blade_gld Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 16, 2014 #540 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Αντώνη μεγιά , ποιά πήρες και από που; :fun:Αυτή εδώ. Και NEW20 κουπόνι για όσους αγοράσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts