SpirosKGR Οκτώβριος 4, 2014 #481 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Κατι επαθε και απο οταν εκανε ενημερωση το τελευταιο update του facebook. Με art κολλάει στο άνοιγμα ολο το τηλεφωνο και οταν ανοιγω το fb, κολλαει λεει " το facebook ρυθμιζεται " και δε φορτωνει τιποτα. Να δοκιμασω σε dalvik ? Μήπως κολλησα καποιον ιο ? Τι να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 4, 2014 #482 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Κατι επαθε και απο οταν εκανε ενημερωση το τελευταιο update του facebook. Με art κολλάει στο άνοιγμα ολο το τηλεφωνο και οταν ανοιγω το fb, κολλαει λεει " το facebook ρυθμιζεται " και δε φορτωνει τιποτα. Να δοκιμασω σε dalvik ? Μήπως κολλησα καποιον ιο ? Τι να κανω ?Δοκιμασες να κανεις Reinstall το fb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 4, 2014 #483 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Εβαλα παλια εκδοση κ εφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 4, 2014 #484 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] cloudy g3 2.0 + bruce πως πηγε απο SoT? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 6, 2014 #485 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] cloudy g3 2.0 + bruce πως πηγε απο SoT?Τώρα τον εβαλα, οπως μου ειπες wipe dalvic cashe & cashe και μετα install το οποιο μου φανηκε περιεργο που εγινε σε δυο δευτερολεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 8, 2014 #486 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Tις OptimusG3 ROM και LAMHOANG G3 τις έχουν διαγράψει; Τα links που υπάρχουν στον οδηγό δεν λειτουργούν πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 8, 2014 #487 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Tις OptimusG3 ROM και LAMHOANG G3 τις έχουν διαγράψει;Τα links που υπάρχουν στον οδηγό δεν λειτουργούν πια! Η Lamhoang εχει παει στην εκδοση 2 στις 1 Oct. TẤT CẢ MỌI THỨ VỀ LG G2 (NEW TOPIC) | Cộng đồng LG Việt H Optimus G3. [ROM][PORT][All Variants] OptimusG3 Rom V1.3… | LG G2 | XDA Forums ################################################## [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] [MENTION=45]PGM[/MENTION] [MENTION=1086]Hero[/MENTION] [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] [MENTION=30472]UltraB[/MENTION] και οποιον αλλο ξεχναω: Εχω 2 θεματακια να επιβεβαιωσουμε. 1.Ειμαι σε FB Chat με Floating Icon απο messenger Wifi + Sync on. Μπαινω στο ρολοι να βαλλω ξυπνητηρια (βαζω 3 ανα ενα τεταρτο). Ε σε ενα απο ολα αυτα θα σκαλωσει και δεν θα ανταποκρινεται το κινητο. Το ρολοι μου δουλευει κανονικα μονο οταν δεν υπαρχει to floating εικονιδιο του fb καθολου. Αυτο μου το εκανε και με Cloudy και με Lamhoang και με Optimus.Οποτε αν ισχυει σε ολους να μαζευτουμε να τους το πουμε για να το φτιαξουν. 2.Οταν ανοιγω Word/Excel μιλαω για νορμαλ αρχεια (πχ προγραμμα σχολης) παντα θα σκαλωσει. Εχω δοκιμασει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickoffice.android Ειμαι με Optimus 1.3.2 Dalvik + Bruce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 8, 2014 #488 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 (edited) Με αυτό που λες, εγώ δεν έχω θέμα. Αλλά μερικά άκυρα ψιλοκολληματα λύθηκαν με restart. Αυτό το δοκίμασες?Για αρχεία, τελευταία χρησιμοποιώ το wps office. Μου φαίνεται καλύτερο, ακόμα και σε pdf files.Btw με stock rom είμαι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 8, 2014 #489 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Με αυτό που λες, εγώ δεν έχω θέμα. Αλλά μερικά άκυρα ψιλοκολληματα λύθηκαν με restart. Αυτό το δοκίμασες?Για αρχεία, τελευταία χρησιμοποιώ το wps office. Μου φαίνεται καλύτερο, ακόμα και σε pdf files.Btw με stock rom είμαι.Ας περιμενουμε και τους αλλους να δουμε γιατι μαλλον ειναι θεμα G3 rom..:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 8, 2014 #490 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 (edited) Εγώ έχω παρατηρήσει με stock rom ότι εφαρμογές σταματάνε να ανταποκρίνονται. Πχ μπορεί να τρέχω κάποιο παιχνίδι και στο τέλος της πίστας να με πετάει [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] - Με Polaris Viewer 5, κανένα πρόβλημα σε Word/Excel αρχεία. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2014 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 8, 2014 #491 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 (edited) [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] Δεν έχω FB στο κινητό και βάζω 2 ξυπνητήρια οπότε δεν μπορώ να σου πω. Το ρολοι μου δουλευει κανονικα μονο οταν δεν υπαρχει to floating εικονιδιο του fb καθολου. Για μλκία του FB μου μυρίζει πάντως. Επίσης παίζει να μην έχω ανοίξει ποτέ doc/excel, αλλά θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι. EDIT: Με quickoffice άνοιξε μία χαρά ένα docx και ένα xlsx. Ένα xlsm με macros δεν κατάφερε να το ανοίξει, αλλά γενικά δεν κόλλησε το κινητό καθόλου. Optimus 1.3.2 + Bruce + ART Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2014 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Οκτώβριος 8, 2014 #492 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION]Εφόσον το κάνουν 2 ρομ αυτό μου μυρίζει κερνελοπρόβλημα.Είναι βέβαια και οι 2 G3... Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 8, 2014 #493 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Εγώ με CloudyG3 + stock τότε kernel ( cloudy ) + ART ενώ είχα βάλει ένα ξυπνητήρι 7:10 δε χτύπησε ( ευτυχώς που ξύπνησα και τέταρτο - είναι μεγάλης σημασίας να ξυπνήσω σκεφτείτε πριν τις 7.30 για να ανοίξω το καψιμί-καρέ του στρατού )Επίσης είχε ένα θέμα το τηλέφωνο με την προηγούμενη version toy fb με αποτέλεσμα τοτε να κολλαει ολο το τηλέφωνο - να μη φορτώνει η εφαρμογή και στρώσιμο με αλλαγή unistall fb app > dalvik > art πάλι > κατέβασα πιο παλιάς fb app v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Οκτώβριος 8, 2014 #494 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Η Lamhoang εχει παει στην εκδοση 2 στις 1 Oct.TẤT CẢ MỌI THỨ VỀ LG G2 (NEW TOPIC) | Cộng đồng LG Việt H Optimus G3. [ROM][PORT][All Variants] OptimusG3 Rom V1.3… | LG G2 | XDA Forums Thanks για τα links. Την Lamhoang την κατέβασα μια χαρά. Το thread όμως της Optimus G3 είναι κλειδωμένο και δεν βρίσκω πουθενά το link για να την κατεβάσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 9, 2014 #495 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Έχετε καθόλου τριξίματα; Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά τα κάνει τα τριξιματακια του. Με το Galaxy S Δεν είχα κάτι αντίστοιχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 9, 2014 #496 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Έχετε καθόλου τριξίματα; Όχι τίποτα σπουδαίο αλλά τα κάνει τα τριξιματακια του. Με το Galaxy S Δεν είχα κάτι αντίστοιχο...Παράδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 9, 2014 #497 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Κάνει τα γρουτσου γρουτσου του. Του άσκησαν πίεση στις άκρες και φαίνεται να έστρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 9, 2014 #498 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2014 Χμμμ όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Οκτώβριος 10, 2014 #499 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Εχω παρατηρήσει οτι το τελευταίο διάστημα στο δικό μου G2 16GB άρχισε να κάνει διάφορα τρελά με το gps. Αργεί να βρει δορυφόρους και οταν τους βρει κάθε λίγο και λιγάκι τους χάνει με αποτέλεσμα να χάνω τον προσανατολισμό μου. Και για να μην κατηγορηθώ άδικα αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει σε ανοιχτό μέρος και όχι μόνο μέσα στην πόλη που η επικοινωνία με τους δορυφόρους είναι λιγάκι "μπουκωμένη¨. Τι με συμβουλεύεται να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 10, 2014 #500 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2014 Εχω παρατηρήσει οτι το τελευταίο διάστημα στο δικό μου G2 16GB άρχισε να κάνει διάφορα τρελά με το gps. Αργεί να βρει δορυφόρους και οταν τους βρει κάθε λίγο και λιγάκι τους χάνει με αποτέλεσμα να χάνω τον προσανατολισμό μου. Και για να μην κατηγορηθώ άδικα αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει σε ανοιχτό μέρος και όχι μόνο μέσα στην πόλη που η επικοινωνία με τους δορυφόρους είναι λιγάκι "μπουκωμένη¨.Τι με συμβουλεύεται να κάνω ? Κατέβασε το GPS test: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=en Και εάν παρατηρήσεις μέσα σε αυτό να έχει εξίσου απρόβλεπτη συμπεριφορά, πήγαινέ το service (υποθέτω ότι είναι μέσα στην εγγύηση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts