koproskylo Σεπτέμβριος 21, 2014 #441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά, το gps test βγάζει δορυφόρους κανονικά αλλά ποιο λίγους από το άλλο κινητό μου. Όσο αφορά το "σπασμένο" πρόγραμμα δεν το έγραψα από θέμα τύψεων, αλλά μήπως ήταν υπεύθυνο για κάτι λάθος στο gps. Όσο πάλι για την διακριτικότητα.......ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 21, 2014 #442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά, το gps test βγάζει δορυφόρους κανονικά αλλά ποιο λίγους από το άλλο κινητό μου. Όσο αφορά το "σπασμένο" πρόγραμμα δεν το έγραψα από θέμα τύψεων, αλλά μήπως ήταν υπεύθυνο για κάτι λάθος στο gps. Όσο πάλι για την διακριτικότητα.......ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι?Οι κανονες που δεχτηκες κατα την εγγραφη σου στο σιτε απαγορευουν αναφορες σε πειρατικο υλικο. Εγω θεμα με το GPS δεν εχω. Αν εχεις τοσο προβλημα μπορεις να το στειλεις για εγγυηση ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Σεπτέμβριος 21, 2014 #443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 Στο gps test σε ανοιχτό χώρο μου βγάζει 9 από τους 20 δορυφόρους, ενώ το samsung δίπλα του φτάνει 16 από τους 16. Δεν ξέρω τι να πω, θα σταματήσω τις συγκρίσεις γιατί δεν βγάζω άκρη. Και κάτι άλλο θα έρθει σε εμάς το 4.4.4 kitkat? Έχουμε ακούσει κάτι?Για το άλλο sorry δεν το θυμόμουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 21, 2014 #444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2014 (edited) Γενικά το δικό μου και έξω να είμαι σε καθαρό ουρανό αν δε περάσουν 4-5 λεπτά δε βρίσκει τίποτα, και οταν βρει θα ειναι 2-3 δορυφόρους ( 357 )πάμε για επισκευή μάλλον ε? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 24, 2014 #445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Οσοι εχουν optimus+bruce ας δοκιμασουν να ανεβασουν ενα μεγαλο αρχειο στο cloud gmail/onedrive κ να μπαινουν ταυτοχρονα ιντερνετ με στοκ browser. Παγωνει το κινητο και ξανα ξεκολλαει. !#*\:&;÷\$÷ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 24, 2014 #446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 5 ώρες και 32 λεπτά και δεν έχει πέσει στο 99% από το 100% Βέβαια δεν έχω κάνει τίποτα, πέντε - έξι φορές έχω ανοίξει την οθόνη για να δω την ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 24, 2014 #447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 5 ώρες και 32 λεπτά και δεν έχει πέσει στο 99% από το 100% Βέβαια δεν έχω κάνει τίποτα, πέντε - έξι φορές έχω ανοίξει την οθόνη για να δω την ώρα. Μεχρι τις 10 ωρες εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 24, 2014 #448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Τώρα είμαι με ~4-4.30 ώρες οθόνης αλλά παίζω και τα παιχνιδάκια μου. Καλά δεν είμαι; Με τη stock rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 24, 2014 #449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Τώρα είμαι με ~4-4.30 ώρες οθόνης αλλά παίζω και τα παιχνιδάκια μου. Καλά δεν είμαι; Με τη stock romYes!Σε ART ή Dalvic?Βγηκε και Cloudy G3 2.0 και με τον dorinmax 7.8 λενε τα καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 24, 2014 #450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Yes!Σε ART ή Dalvic?Βγηκε και Cloudy G3 2.0 και με τον dorinmax 7.8 λενε τα καλυτερα...Σε Dalvik λογικά, δεν το έχω αλλάξει. Στο Developer Options δεν μου βγάζει την επιλογή Select runtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 29, 2014 #451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 (edited) Παιδιά νομίζω μπρίκαρε , ακολούθησα τα βήματα από εδώ και αφού έκανα install το kk baseband έκανε επανεκκίνηση, και έχει κολλήσει στο σήμα της LG και αναμοσβήνει πάνω το φωτάκι πράσινο άσπρο κλλπΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ΕDIT] γλιτώσαμε το μικρό εγκεφαλικό , κατάφερε και έκλεισε και μπήκα σε recovery τώρα κάνει install την Cloudy g3 2.0 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 29, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 29, 2014 #452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Παιδιά νομίζω μπρίκαρε , ακολούθησα τα βήματα από εδώ και αφού έκανα install το kk baseband έκανε επανεκκίνηση, και έχει κολλήσει στο σήμα της LG και αναμοσβήνει πάνω το φωτάκι πράσινο άσπρο κλλπΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ΕDIT] γλιτώσαμε το μικρό εγκεφαλικό , κατάφερε και έκλεισε και μπήκα σε recovery τώρα κάνει install την Cloudy g3 2.0 Περιμενω αποτελεσματα σε μπαταρια απο cloudykernel και μετα απο bruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 29, 2014 #453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Παράγγειλα κι εγώ την spingen θήκη κι ένα πιο σοβαρό screen protector (από nilkin). Τα περιμένω μεσοβδόμαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 29, 2014 #454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Έκανα root και μου φαίνεται ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Λέτε να είναι ιδέα μου;Μου λέει ότι έφαγε 10% τις τελευταίες 3 ώρες χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο για να δικαιολογηθούν. Από την άλλη είναι στις 5 παρά 5 ώρες η οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 29, 2014 #455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Έκανα root και μου φαίνεται ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Λέτε να είναι ιδέα μου;Μου λέει ότι έφαγε 10% τις τελευταίες 3 ώρες χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο για να δικαιολογηθούν. Από την άλλη είναι στις 5 παρά 5 ώρες η οθόνη... μια χαρά είσαι εμένα έτρωγε 10% με wifi σερφάρισμα ( google chrome - wifi ) με stock rom Περιμενω αποτελεσματα σε μπαταρια απο cloudykernel και μετα απο bruce Με stock kernel είμαι. Δεν πέρασα κάποιον από αυτούς της λίστας, αν και θέλω να περάσω του cloudy. Το ερώτημα μου είναι για να περάσω kernel είναι απλή διαδικασία, recovery, flash κλπ? ή θέλει να ξαναπερνάω rom κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 29, 2014 #456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Παράγγειλα κι εγώ την spingen θήκη κι ένα πιο σοβαρό screen protector (από nilkin). Τα περιμένω μεσοβδόμαδαΠιο screen protector..?Περιμενω εντυπωσεις γιατι πρεπει να παρω κ εγω.Έκανα root και μου φαίνεται ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα. Λέτε να είναι ιδέα μου;Μου λέει ότι έφαγε 10% τις τελευταίες 3 ώρες χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο για να δικαιολογηθούν. Από την άλλη είναι στις 5 παρά 5 ώρες η οθόνη...Wakelock detector.Αν ειχες Wifi k sync On καθολου παραξενο.μια χαρά είσαι εμένα έτρωγε 10% με wifi σερφάρισμα ( google chrome - wifi ) με stock romΜε stock kernel είμαι. Δεν πέρασα κάποιον από αυτούς της λίστας, αν και θέλω να περάσω του cloudy. Το ερώτημα μου είναι για να περάσω kernel είναι απλή διαδικασία, recovery, flash κλπ? ή θέλει να ξαναπερνάω rom κλπ ?O "Stock Kernel" της Cloudy ειναι ο Cloudykernel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 29, 2014 #457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 (edited) Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Θα δούμε και από θέμα μπαταρία τις επόμενες μέρες.Έφτιαξαν και τα κολλήματα της στοκ με τον chrome. Πλεον παει πολυ ομορφα και ομαλα το σκρολλαρισμα και το zoom in out. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 29, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 29, 2014 #458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 NILLKIN ANTI-EXPLOSION TEMPERED GLASS SCREEN FOR LG G2 D802Από ebay. Θα σου πω εντυπώσεις. Απλά δεν ξέρω αν θα το βάλω αμέσως ή μετά από λίγες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 29, 2014 #459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2014 Wakelock detector.Αν ειχες Wifi k sync On καθολου παραξενο.4% τις τελευταίες 3 ώρες με Sync On και κλειστό WiFi. Γενικά μια χαρά μου φαίνεται η μπαταρία overall απλά θέλω να δω αν είμαι μέσα στα λογικά πλαίσια που κυμαίνονται τα G2.Άσχετο αλλά μπορώ με κάποιο τρόπο να πάρω backup με ένα κλικ μηνύματα, εφαρμογές και τα λοιπά και να τα ξαναεπαναφέρω όπως ακριβώς ήταν; Ξέρω να παίρνω ξεχωριστά στο καθένα αλλά έλεγα μήπως υπήρχε καμία πιο αυτοματοποιημένη διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 30, 2014 #460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2014 Για μηνύματα είναι το sms backup and restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts