Guest Σεπτέμβριος 2, 2014 #381 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μόνο σε εμένα φαίνεται ότι τελικά ο ήχος από τα LG earphones είναι λίγο χάλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 2, 2014 #382 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μόνο σε εμένα φαίνεται ότι τελικά ο ήχος από τα LG earphones είναι λίγο χάλια? Μπα, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά λίγο υπερβολικό το "χάλια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 2, 2014 #383 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 (edited) Πρωτα αποτελεσματα απο μπαταρια με optimus + bruce +art = 4 h Sot με 40% μπαταρια.μενουν αλλα 60.wifi + sync on.Λειπουν καποια features οπως eco k smart charging..και δεν εχει και adblock στο hosts file ...αλλα τετοια μπαταρια δεν εχω δει σε καμια g3 rom.Ειδωμεν... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2014 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 2, 2014 #384 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μπα, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά λίγο υπερβολικό το "χάλια" Εγώ κάτι Sony earphones των 15-20 ευρώ νομίζω. Συγκριτικά με τα LG, ο ήχος είναι αρκετά καλύτερος, συν ότι μου κάθονται καλά στα αυτιά και δεν βγαίνουν με την παραμικρή κίνηση. Το μόνο θετικό είναι τα κουμπάκια που έχουν όλα τα Hands free (αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι γιατί όλη την ώρα τα ξαναβάζω στα αυτιά μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 3, 2014 #385 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Καλησπέρα, μόλις ενημερώθηκα από το support της LG ότι όλα τα μοντέλα LG G2 D802, ανεξαρτήτου χωρητικότητας καλύπτονται από εγγύηση. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα εισαγόμενα από την LG Hellas αντικαθίστανται ενώ τα όλα τα υπόλοιπα επισκευάζονται.Επειδή με ενδιαφέρει λοιπόν η αγορά του, γνωρίζει κανείς το 28mobile.com; Έχει το 32GB στην τιμή του 16GB (skroutz) και βλέπω ότι το διαφημίζουν πολύ YouTubers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 3, 2014 #386 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Καλησπέρα, μόλις ενημερώθηκα από το support της LG ότι όλα τα μοντέλα LG G2 D802, ανεξαρτήτου χωρητικότητας καλύπτονται από εγγύηση. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα εισαγόμενα από την LG Hellas αντικαθίστανται ενώ τα όλα τα υπόλοιπα επισκευάζονται. Επειδή με ενδιαφέρει λοιπόν η αγορά του, γνωρίζει κανείς το 28mobile.com; Έχει το 32GB στην τιμή του 16GB (skroutz) και βλέπω ότι το διαφημίζουν πολύ YouTubers. Αυτο ισχυει και για τα μη ευρωπαικα δλδ?? Optimus 1.3.1 + Bruce + ART Wifi + Sync ολες τις ωρες που ηταν αναμενη η οθονη.. Αρκετη ομιλια.. 1η πληρης αποφορτ. Τετοια μπαταρια δεν ειχα σε καμια G3 Rom. Επισης προγραμματα τυπου Cleaner,Battery Doctor σιγουρα τρωνε μπαταρια..αρα περισσοτερο κακο κανουν. Με τρωει να βαλλω και CloudyG3 με τον Bruce να δω τι κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 3, 2014 #387 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Σύμφωνα με το support της LG, το D802 είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο, οπότε όλα τα D802 λογικά τα καλύπτει.Ξέρεις κανείς κάτι για το 28mobile.com; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2014 #388 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 αν ερθει απο αυστραλια η αμερικη δε θα πληρωσεις τελωνειο ; μηπως δε σε συμφερει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 3, 2014 #389 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Δεν μπορώ να βρω από που είναι. Μάλλον θα προτιμήσω κάποιο ελληνικό κατάστημα μιας και δεν με απασχολεί αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 3, 2014 #390 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 παρε απο ενα ελληνικο,να εισαι υσηχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 3, 2014 #391 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Αυτο ισχυει και για τα μη ευρωπαικα δλδ??Optimus 1.3.1 + Bruce + ART . Μπορεις να μου δωσεις τα λινκ αγορινα για να την δοκιμασω :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 3, 2014 #392 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Μπορεις να μου δωσεις τα λινκ αγορινα για να την δοκιμασω :P Ολα τα λινκ θα τα βρεις στα ποστ που ειχα κανει με τις οδηγιες (ειμαι εκτος σπιτιου)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 4, 2014 #393 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μιας και περιμένω τόσο καιρό, λέτε να περιμένω λίγο ακόμα μήπως έχει καμία πτώση τιμής με τις ανακοινώσεις/κυκλοφορίες των νέων ναυαρχίδων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 4, 2014 #394 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μιας και περιμένω τόσο καιρό, λέτε να περιμένω λίγο ακόμα μήπως έχει καμία πτώση τιμής με τις ανακοινώσεις/κυκλοφορίες των νέων ναυαρχίδων;Η αυτό θα συμβεί, η θα εξαφανιστεί και δεν θα το βρίσκεις :-)Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Σεπτέμβριος 4, 2014 #395 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 ηδη φτηνο ειναι.. ποσο να παει αντε να παει 250? παρτο εκει 280-285 που το βρισκεις να το χαρεις εγω δε το μετανιωσα ειναι κινηταρα!! μεταβαση απο galaxy S plus οποτε τεχνολογικο σοκ καταλαβενεις χαχα,ενιωσα οταν απο pentium 100mhz πηγα σε pentium 4 1.5 ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 5, 2014 #396 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 συμφωνώ και επαυξάνω...περίμενα περιμενα το One+one αλλά μάταια ...χτύπησα ένα μεταχείρο-καινούργιο LGG2 Και το ευχαριστιέμαι παρόλα τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει από τα custom roms κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Σεπτέμβριος 5, 2014 #397 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Καλημέρα, ένας φίλος έχει πάρει το LG G2 πριν 20 μέρες περίπου και έχει το εξής πρόβλημα που το έκανε από την αρχή , όταν ανοίγει το wifi κάποιες φόρες δεν ανοίγει και ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες της ένδειξης σαν τρελές. Αυτό σταματάει ΜΟΝΟ με επανεκκίνηση του κινητού και όταν ανοίξει το κινητό το wifi είναι ανοιχτό. Υπάρχει κάποια λύση άραγε μέσο του λειτουργικού ή πρέπει να το στείλει πίσω?(εάν το έχει το wifi 24/7 ανοιχτό δεν έχει πρόβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Σεπτέμβριος 5, 2014 #398 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Δοκίμασε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koproskylo Σεπτέμβριος 5, 2014 #399 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Δοκίμασε να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;;Ναι δοκίμασε αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 5, 2014 #400 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 παρόλα τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει από τα custom roms κτλ...Come on..ευχαριστω θα επρεπε να λες..τι να πουν και οι κατοχοι S4 με το ανυπαρκτο Dev..Ναι δοκίμασε αλλά τίποτα.Μηπως εβαλε τπτ εφαρμογες απο τον θειο torrent και κολλησε τπτ?BTWΒγηκε Update στην Optimus..1.3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts