alexis2044 Ιούνιος 17, 2014 #241 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 (edited) Θήκη time. Ήρθανε σήμερα οι Spigen Slim Armor και Nillkin Fresh Yellow. Ξεκινάω με τη Spigen (19€): Αγορασμένη από εδώ και επαληθευμένη με κωδικό στο επίσημο site ως αυθεντική. Η Nillkin (7€): Αγορασμένη από εδώ. Η γνώμη μου: Ξεκάθαρα πιο ποιοτική η Spigen από τη Nillkin. Η metal slate επίστρωση που διάλεξα είναι ματ και δεν κάνει δαχτυλιές (σίγουρα όχι όσο το γυαλίστερο πίσω μέρος του κινητού) και δε γλυστράει. Το σχέδιο της βοηθάει επίσης στο άνετο κράτημα και προσθέτει λίγο βάρος, δίνοντας στη συσκευή στιβαρότητα. Δεν αυξάνει για μένα πολύ το μέγεθος της συσκευής και επιπλέον τη βρίσκω και όμορφη. Από προστασία καλύπτει το κινητό από όλες τις πλευρές, και επιλέον έχει μαλακό καουτσούκ από μέσα που σίγουρα θα βοηθάει στη πτώση. Η Nillkin είναι επίσης καλή για τα λεφτά της, σίγουρα όχι τόσο όμως όσο η Spigen. Highlight το παραθυράκι μπροστά, που όταν κλείνει ενεργοποιεί τις λειτουργίες Quickwindow. Δεν έχει ζελατίνα πάνω και είναι ουσιαστικά μια τρύπα. Δεν προστατεύεται δηλαδή η οθόνη σε εκείνο το σημείο. Κρύβει επίσης το led ενημερώσεων (διορθώνεται βέβαια ανοίγοντας μια τρυπούλα ίσως). Όπως φαίνεται στη τελευταία φωτό από πάνω, το κάτω μέρος του κινητού είναι εκτεθειμένο, παρόμοια και το πάνω. Δεν νομίζω ότι θα παρείχε πολύ καλή προστασία σε περίπτωση πτώσης. Σίγουρα όχι όσο η Spigen. Και οι 2 θήκες έπαιξαν καλά με το tempered glass screen protector και δεν υπήρξε θέμα καν επαφής της θήκης με αυτά. Επίσης δεν υπήρξε πρόβλημα με τη πρόσβασή σε κάποιο port. Η Spigen μάλλον θα είναι η καθημερινής χρήσης, ενώ τη nillkin θα την έχω για καμιά έξοδο. Σχετικά με τον tempered glass... Και μένα δεν καλύπτει πλήρως την πάνω δεξιά πλευρα της οθόνης αλλά σε μενα νομίζω ήτανε από λάθος τοποθέτησης. Παρα τάυτα, είναι ορατό το άνοιγμα μόνο υπό σχετικά μεγάλη γωνία και σε 90 μοίρες ( που είναι συνήθως όταν κοιτάει κανέις την οθόνη) ίσα που καταλαβαίνεις την ατέλεια. GV μάλλον έπεσες σε λάθος κομένο κομμάτι. Υπό μεγάλη γωνία: σε 90 μοίρες: Η άλλη πλευρά: Απτά. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 17, 2014 από alexis2044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2014 #242 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Αμα πεσει υπο γωνια τι να σε κανει το τζαμι?αμα πεσει με την μαπα κατι θα κανει πστευω. Δεν ξερω ομως παραπανω,απο το να μην εχεις καθολου....καλυτερα να βαλλεις!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 17, 2014 #243 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Αμα πεσει υπο γωνια τι να σε κανει το τζαμι?αμα πεσει με την μαπα κατι θα κανει πστευω. Δεν ξερω ομως παραπανω,απο το να μην εχεις καθολου....καλυτερα να βαλλεις!!!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννουσα υπο γωνία μονο το βλέπεις Ακόμα και υπο γωνία να πέσει πάλι προστατεύει θαρρώ μιας και θα το "κρατήσει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2014 #244 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Εννουσα υπο γωνία μονο το βλέπεις Ακόμα και υπο γωνία να πέσει πάλι προστατεύει θαρρώ μιας και θα το "κρατήσει". Δεν πηγαινε σε εσενα η απαντηση ρα! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 18, 2014 #245 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 (edited) καλυτερα να είχες βάλλει!!!Fixed Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 20, 2014 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 (edited) [ROM][PORT][All Variants] -=- OptimusG3 Rom V1.0 -=-Τι έχει κάνει η LG ρααααααααααα; Υποκλίνομαι. Έκανε την πιο cool / δεν θέλω να αλλάξω τίποτα / full customized rom, ΤΕΡΜΑ ΤΑΥΛΑ Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20, 2014 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 21, 2014 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2014 (edited) Το βάζω εδώ για μελλοντικό ρεφεράνς για όποιον το χρειαστεί.Το σετ αντικατάστασης οθόνης μαζί με το γυαλί και digitizer το αγοράζουμε από εδώ:http://www.etradesupply.com/lg-g2-d802-lcd-screen-and-digitizer-assembly-black-22044.htmlκαι εμπεριέχει ό,τι χρειάζεται για την διόρθωση σπασίματος/βλάβης στην οθόνη/γραμμές λόγω υπερθέρμανσης κλπ. Κόστος με μεταφορικά για ελλάδα: 103$ ή 76€ (<100€ - Δεν περνάει και τελωνείο) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 21, 2014 από alexis2044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 21, 2014 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2014 Είδα αυτό[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hPFBA24dR1w]LG G2 Screen Repair & Disassemble - YouTube[/ame]Αποφάσισα ότι θα το στείλω για repair. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνω όλα αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 21, 2014 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2014 Είδα αυτό Αποφάσισα ότι θα το στείλω για repair. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνω όλα αυτά. Έτσι όπως το βλέπω είμαι έτοιμος να πάρω θήκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 21, 2014 #250 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2014 Έτσι όπως το βλέπω είμαι έτοιμος να πάρω θήκη Δες και Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 2, 2014 #251 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 παρήγγειλα πριν λίγο από merimobiles το LG G L22 (japan) ...δεν ξέρω αν έκανα καλά σε σχέση με το S4 που έχω τώρα απλά το ράδιο μου είναι χρήσιμο όπως και η sd card (σε σχέση με το απλό LG G2)...Bέβαια η μπαταρία είναι μικρότερη και μη αποσπώμενη...τι λέτε; έκανα καλά; να ακυρώσω την παραγγελία;Επειδή είναι καπως μεγαλύτερο από το LGG2, θήκη που βρίσκουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιούλιος 2, 2014 #252 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Ψάξε λίγο αν θα σου δουλεύει με τα δίκτυα. ..Είμαι λίγο σκεπτικός με την κίνηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Ιούλιος 2, 2014 #253 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 παρήγγειλα πριν λίγο από merimobiles το LG G L22 (japan) ...δεν ξέρω αν έκανα καλά σε σχέση με το S4 που έχω τώρα απλά το ράδιο μου είναι χρήσιμο όπως και η sd card (σε σχέση με το απλό LG G2)...Bέβαια η μπαταρία είναι μικρότερη και μη αποσπώμενη...τι λέτε; έκανα καλά; να ακυρώσω την παραγγελία;Επειδή είναι καπως μεγαλύτερο από το LGG2, θήκη που βρίσκουμε;αυτες τις αψυχολόγητες αγορες ΠΟΤΕ μου δεν τις καταλαβα....ταχατης τι κερδισες δλδ; ακυρωσε την παραγγελεια ρε ανθρωπε και αγορασε ενα ελαφρως μεταχειρισμενο με 270 ευρω και εχε το κεφαλι σου ησυχο. αιντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 2, 2014 #254 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Έχω δει τέτοια βίτνεο και για S4/5 κλπ, πραγματικά όταν με 50€ αλλάζεις την οθόνη δεν βρίσκω λόγο να πάρεις το ρίσκο εκτός αν το έχεις φουλ. Ακόμα και γενικά "να πιάνουν τα χέρια σου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 2, 2014 #255 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 παρήγγειλα πριν λίγο από merimobiles το LG G L22 (japan) ...δεν ξέρω αν έκανα καλά σε σχέση με το S4 που έχω τώρα απλά το ράδιο μου είναι χρήσιμο όπως και η sd card (σε σχέση με το απλό LG G2)...Bέβαια η μπαταρία είναι μικρότερη και μη αποσπώμενη...τι λέτε; έκανα καλά; να ακυρώσω την παραγγελία; Επειδή είναι καπως μεγαλύτερο από το LGG2, θήκη που βρίσκουμε; Δεν έχει και εγγύηση στην Ελλάδα. Η LG Hellas θα σε διώξει αν πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 3, 2014 #256 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Μιας και ο Μακακας εκανα ΟΤΑ Update ενω εχω Root καταλαθος,το κινητο Brickare... Μερικα χρησιμα λινκ: [FIX] Installed TWRP and now you're stuck after OTA? - xda-developers Lg G2 Firmware List LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom - xda-developers LG Software & tools Download Τελος καλο ολα καλα,περασα την V20f..θα εμβαθινω περισσοτερο μολις τελειωσει η εξεταστικη και θα υπαρξει αναλογο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 3, 2014 #257 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Κάποια καλή flip θήκη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 3, 2014 #258 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Κάποια καλή flip θήκη;http://www.thelab.gr/mobile-computing/lg-g2-130038-13.html#post1063701445Προσοχη με την αυθεντικη γιατι γρατσουναει τζαμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 3, 2014 #259 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Μιας και ο Μακακας εκανα ΟΤΑ Update ενω εχω Root καταλαθος,το κινητο Brickare...Μερικα χρησιμα λινκ: [FIX] Installed TWRP and now you're stuck after OTA? - xda-developers Lg G2 Firmware List LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom - xda-developers LG Software & tools Download Τελος καλο ολα καλα,περασα την V20f..θα εμβαθινω περισσοτερο μολις τελειωσει η εξεταστικη και θα υπαρξει αναλογο ποστ. Δεν ξερω γιατι αλλα και εγω ειχα κανει ΟΤΑ με root αλλα επαιξε κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 3, 2014 #260 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 http://www.thelab.gr/mobile-computing/lg-g2-130038-13.html#post1063701445Προσοχη με την αυθεντικη γιατι γρατσουναει τζαμι... Απ' ότι διαβάζω και η μη αυθεντική κενό έχει, απλά είναι φθηνότερη από την original Η Nillkin (7€): Αγορασμένη από εδώ. Η Nillkin είναι επίσης καλή για τα λεφτά της, σίγουρα όχι τόσο όμως όσο η Spigen. Highlight το παραθυράκι μπροστά, που όταν κλείνει ενεργοποιεί τις λειτουργίες Quickwindow. Δεν έχει ζελατίνα πάνω και είναι ουσιαστικά μια τρύπα. Δεν προστατεύεται δηλαδή η οθόνη σε εκείνο το σημείο. Άρα υποθέτω ότι flip μόνο με παραθυράκι βγαίνουν και μόνο με κενό παράθυρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts