Guest Ιούνιος 12, 2014 #221 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 help Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 12, 2014 #222 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 help At the moment we have no agents available, please contact us via email 21:22 Greece time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούνιος 14, 2014 #223 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 προς τους ηδη κατοχους:Αρκουν τα 16gb ή ειναι λιγα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2014 #224 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 προς τους ηδη κατοχους:Αρκουν τα 16gb ή ειναι λιγα;Σε μένα που το έχω γεμίσει παιχνίδια και κάνω συνετή χρήση από τα media (τραγούδια, εικόνες, βίντεο), ναι αρκούν. Τραγούδια δεν έχω πολλά και τις εικόνες/βίντεο τα περνάω σίγουρα στο pc.Προχθές μου παρουσιάστηκε πρόβλημα χώρου επειδή είχα δύο backup αρχεία μέσα (~2GB το ένα).Αν δεν τραβάς κάθε ώρα βίντεο και διαχειρίζεσαι τακτικά τα αρχεία σου, δεν πιστεύω θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 14, 2014 #225 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 Εμενα για την χρηση που το κανω μου φτανουν.Ειχα iphone 32gb και πηγαν ακλαφτα. Προχτες τραβηξα 6 βιντεο και 120fps και 4Κ και 1080 60fps κτλ (2 λεπτα το καθε 1) ηρθα σπιτι τα αδειασα.Αντε να πιανανε 2.5 gb. To backup μολις το πηρα το εβγαλα και αυτο. Τωρα αν θελεις εχτρα storage υπαρχουν κ τα otg. Btw 2 μερουλες.. ειναι στο 32% Χρηση πολλα τηλεφωνα,wifi,fb,data sync μεσω wifi και ytube καμια ωριτσα καθε βραδυ. Ηρθε κ το τζαμι αλλα ειναι μικροτερο κ δεν ταιριαζει.μαλλον θα παω σε κατι πιο επωνυμο.ζαχαρωνω της nilkin. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2014 #226 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 Ηρθε κ το τζαμι αλλα ειναι μικροτερο κ δεν ταιριαζει.Για δώσε info.Αυτό που έβαλαν εδώ μέσα με τα ~4$ πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 14, 2014 #227 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 Εμενα για την χρηση που το κανω μου φτανουν.Ειχα iphone 32gb και πηγαν ακλαφτα. Προχτες τραβηξα 6 βιντεο και 120fps και 4Κ και 1080 60fps κτλ (2 λεπτα το καθε 1) ηρθα σπιτι τα αδειασα.Αντε να πιανανε 2.5 gb. To backup μολις το πηρα το εβγαλα και αυτο. Τωρα αν θελεις εχτρα storage υπαρχουν κ τα otg.Btw2 μερουλες.. ειναι στο 32%Χρηση πολλα τηλεφωνα,wifi,fb,data sync μεσω wifi και ytube καμια ωριτσα καθε βραδυ.[ATTACH]62579[/ATTACH]Ηρθε κ το τζαμι αλλα ειναι μικροτερο κ δεν ταιριαζει.μαλλον θα παω σε κατι πιο επωνυμο.ζαχαρωνω της nilkin.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘυμήσου ότι τα τζάμια είναι ~1mm μικρότερα από κάθε πλευρά, γιατί καμπυλώνει η επιφάνεια της οθόνης και εάν είναι τσίμα-τσίμα δεν κάθεται καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 14, 2014 #228 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 Για δώσε info.Αυτό που έβαλαν εδώ μέσα με τα ~4$ πήρες? Yes, Θυμήσου ότι τα τζάμια είναι ~1mm μικρότερα από κάθε πλευρά, γιατί καμπυλώνει η επιφάνεια της οθόνης και εάν είναι τσίμα-τσίμα δεν κάθεται καλά... Ναι αλλα αυτη δεν ειναι 1mm... ειναι παραπανω. Αυτο το πραγμα ειναι ασχημο. Εχω δει κ αλλες που τελειωνουν εκει που αρχιζει το Bezel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 14, 2014 #229 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2014 Βγάλε το τρεντυ πόζα photoshoot (με φαγητό στο background κατά προτίμηση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 15, 2014 #230 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2014 Yes,Ναι αλλα αυτη δεν ειναι 1mm... ειναι παραπανω.Αυτο το πραγμα ειναι ασχημο. Εχω δει κ αλλες που τελειωνουν εκει που αρχιζει το Bezel.Λες και είναι για μικρότερη συσκευή είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 15, 2014 #231 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2014 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] το έβαλες? Πιστεύεις προστατεύει την οθόνη από πέσιμο ή άλλες ζημιές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούνιος 16, 2014 #232 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2014 Εμενα ακριβως ητανε. Ανάλογα η κοπή που θα σου πεσει πρεπει να ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2014 #233 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Δεν το εβαλα ακομη!θα το βαλλω μετα κ θα ποσταρω!θα το βαλλω αφου θα παραγγειλω αλλο...πηρα κ refund!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2014 #234 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Την εβαλα μολις. Το κενο που αφηνει αθλιο θα παρω αλλη :/και η αισθηση χαλαει λιγο,σβαρνιζει το χερι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 17, 2014 #235 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Εγώ λέω να το αφήσεις χωρίς Εκτός και αν είναι από τις επώνυμες που προστατεύουν την οθόνη από πεσίματα και τα λοιπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #236 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Την εβαλα μολις. Το κενο που αφηνει αθλιο θα παρω αλλη :/και η αισθηση χαλαει λιγο,σβαρνιζει το χερι.. Εικόνα ανέβασε για να δω αν εμένα με καλύπτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 17, 2014 #237 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Εικόνα ανέβασε για να δω αν εμένα με καλύπτει εγω θα τσιμπισω της nilkin που εφαρμοζει οπως πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούνιος 17, 2014 #238 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Επειδή σκέφτομαι να βάλω και εγώ στο δικό μου tempered glass, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία τοποθέτησης ;Ή είναι περίπου όπως περνάς ζελατίνα απλή ;Sent from LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούνιος 17, 2014 #239 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 Thank you!Πιστεύεις προστατεύει την οθόνη από πέσιμο ή άλλες ζημιές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 17, 2014 #240 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 [MENTION=1392]GeorgeVasil[/MENTION] το έβαλες? Πιστεύεις προστατεύει την οθόνη από καλημέρες ή άλλες ζημιές?PROPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts