minast Απρίλιος 22, 2014 #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2014 @minastΚατάλαβα. Ερώτηση. Γιατί να μην το πάρω από "αποκλειστικούς" εισαγωγείς? Τι κερδίζω/χάνω?Εάν πάρεις οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό μοντέλο έχεις την ίδια υποστήριξη οπουδήποτε στην Ευρώπη από LG. Καλό είναι όμως να επικοινωνήσεις πρώτα με την αντιπροσωπεία της χώρας που σε ενδιαφέρει περισσότερο (πχ στην Ελλάδα σου λένε ότι δεν έχουν ανταλλακτικά για το 32άρι γιατί δεν το εισάγουν, άσχετα εάν χρειάζεται οθόνη που είναι ίδια). Επίσης κυκλοφορούν και κάποια branded, πχ Τ-mobile που πάλι δεν έχουν ουσιαστική διαφορά, αλλά μπορεί αν πάρεις τέτοιο να σου πουν ότι έχεις υποστήριξη από τον πάροχο...Τι κερδίζεις? Μερικές δεκάδες ευρώ. Προσωπικά δεν έχω κανένα μειονέκτημα υπόψη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 24, 2014 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Το αγόρασα το κινητό από την three (μαζί με all-you-can-eat data 4G package). Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιείται το λεξικό στο keyboard? Έχω συνηθίσει χωρίς και γίνεται σπαστικό όταν θέλω να σημειώσω (κάνω type) κάτι πρόχειρα. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 24, 2014 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Γιατι δεν βαζεις αλλο πληκτρολογιο οπως το swiftkey ή το touchpal?Μπες στις ρυθμισεις παντως, εχει ρυθμιση λογικα για το λεξικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 24, 2014 #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Γιατι δεν τα ξερω. Ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω android. Θα τα κοιταξω τα προγραμματα που ειπες.Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι αλλα θα ξανακοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Απρίλιος 24, 2014 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 +1 από εμένα για το Swiftkey.Από τα λίγα προγράμματα που έχω πληρώσει και τα αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2014 #106 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 +1 από εμένα για το Swiftkey.Από τα λίγα προγράμματα που έχω πληρώσει και τα αξίζει.Ακριβώς αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 24, 2014 #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Το αγόρασα το κινητό από την three (μαζί με all-you-can-eat data 4G package). Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα.Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιείται το λεξικό στο keyboard? Έχω συνηθίσει χωρίς και γίνεται σπαστικό όταν θέλω να σημειώσω (κάνω type) κάτι πρόχειρα. Thanks!μπες στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. εκεί που έχει το γρανάζι και έχει όλες τις επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 24, 2014 #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2014 Thanks guys. Το εφτιαξα πριν απο λιγο. Στις ρυθμισεις ηταν χωμενο! Πρεπει να κατσω καποια στιγμη οταν βρω χρονο και να τα ψαξω ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 26, 2014 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Τελικά το ξαναενεργοποιησα το λεξικό γιατί γλυτώνει χρόνο απο ένα σωρό άλλα λάθη (πχ λάθος πατημένα γράμματα, τονισμούς, κλπ). Πιο γρήγορα κάνω να διορθώσω τη λάθος λέξη παρά να πηγαίνω μπρος πίσω για να συμπληρώνω κενά ή να διορθώνω spelling mistakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Απρίλιος 26, 2014 #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Αυτα ολα που λές, ειναι για το γενικο θεμα του android και δεν αφορουν το G2 συγκεκριμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 26, 2014 #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Δεν είπα ότι ήταν πρόβλημα του g2. Πρώτη μου φορά που χρησιμοποιώ λεξικό στο κινητο. Είχα την εντύπωση ότι ήταν άχρηστο (για μενα)Μια συζήτηση στα αγγλικά έκανα προ ολίγου μέσω τσατ και τα είδα όλα :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 26, 2014 #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Καντε ρε παιδια ενα speedtest σε 4g και πειτε μου τι αποτελεσματα βγαζετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 26, 2014 #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 67 ping18.63 mbps down4.42 mbps up Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 26, 2014 #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Καντε ρε παιδια ενα speedtest σε 4g και πειτε μου τι αποτελεσματα βγαζετε... 63.7 Mbps down 18.2 Mbps up 33 ms ping Είναι και το πρώτο μου speedtest, ψιλοβαριόμουν τόσο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 26, 2014 #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Απλά να υπάρχει...Μετά από ποδηλατο-βόλτα και το κινητό στην πίσω τσέπη του jersey ( =πολύ υγρασία) έκλασε η θύρα του ακουστικού. Νόμιζε ότι ήταν συνδεδεμένο συνεχώς.Τελικά μετά από φύσημα, ρούφηγμα (ηλεκτρική), πιστολάκια, μπατονέτες, έφτιαξε με λίγο σκάλισμα με μία καρφίτσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 27, 2014 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Το 63 οκ μεγαλο νουμερο. Σε ποια περιοχη. Αλλα το αλλο παληκαρι που πιανει 18 γιατι? Και εμενα 18-20 πιανει. Αυτο ειναι 3g ομως οχι 4g... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 27, 2014 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 63.7 Mbps down18.2 Mbps up 33 ms ping Είναι και το πρώτο μου speedtest, ψιλοβαριόμουν τόσο καιρό Με ποια εταιρεία σε τι περιοχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 27, 2014 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Cosmote Ηράκλειο τσι Κρήτης περίεργοι Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 28, 2014 #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 Το 63 οκ μεγαλο νουμερο. Σε ποια περιοχη. Αλλα το αλλο παληκαρι που πιανει 18 γιατι? Και εμενα 18-20 πιανει. Αυτο ειναι 3g ομως οχι 4g...Λονδίνο είμαι και το signal έχει διαφοροποιήσεις. Πότε πιάνει 4G, πότε H+, κτλ.Τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να ήταν H+ όταν έκανα το τεστ.Δεν ξέρω τι ταχύτητες υποτίθεται πρέπει να πιάνω αλλά προς το παρόν δεν με ενοχλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 28, 2014 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2014 [MENTION=1086]Hero[/MENTION] ευχαριστημένος απο το κινητο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts