racer Δεκέμβριος 31, 2013 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο μη βιασμός της USB. Επίσης φαντάζομαι είναι πιο convenient με την έννοια ότι επιστρέφεις για λίγο σπίτι και απλά το ακουμπάς και φορτίζει, δεν ψάχνεις/σκύβεις για καλώδια κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 31, 2013 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 +1 για το mod, αλλά ακόμη δεν έχω βρει πλεονέκτημα στην ασύρματη φόρτιση. Φορτίζει και πιο αργά. Βραδυ, σκοταδι, πριν πέσεις για υπνο εξαντλημενος εχεις 3 επιλογες: αναβεις φως και βαζεις USB, δεν αναβεοις φως και προσευχεσε να βρεις τρυπα με την μια, το ακουμπας πανω στον φορτιστη και στις επομενες 6 ωρες εχει φορτισει Διαλεγω κουρτινα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 1, 2014 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Είδα το G2 χθες στο Mall και έπαθα πλάκα! Τί έχουν φτιάξει οι άνθρωποι! Έβαλα για σύγκριση το G μου δίπλα του και το G2 έμοιαζε μικρότερο, και ας έχει μισή ίντσα παραπάνω. Το knock/knock δεν λειτουργούσε καθόλου καλά, δεν είχε σωστή απόκριση και κόλλαγε, αλλά ίσως να έφταιγε ότι ήταν εκθεσιακό και το είχαν ξεσκίσει. Κατά τα άλλα είχε υπέροχη οθόνη όπως και του G μου , κανένα lag σε homescreen/appdrawer, απλά πανέμορφο. Μπορώ να το συγκρίνω μόνο με Note3 το οποίο το είδα στο περίπτερο της Samsung, και μου φάνηκε απλά γιγάντιο και άκομψο μπροστά στο G2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 1, 2014 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Βραδυ, σκοταδι, πριν πέσεις για υπνο εξαντλημενος εχεις 3 επιλογες: αναβεις φως και βαζεις USB, δεν αναβεοις φως και προσευχεσε να βρεις τρυπα με την μια, το ακουμπας πανω στον φορτιστη και στις επομενες 6 ωρες εχει φορτισειΔιαλεγω κουρτινα 3 [MENTION=4655]racer[/MENTION] Combo Apple's marketing + AMAN teleshopping Βαρεθήκατε να χαλάτε τα usb επειδή τα χρησιμοποιείτε για τον λόγο που δημιουργήθηκαν; Χρειαστήκατε και εσείς να συνδέσετε το usb το βράδυ με σκοτάδι, πριν πέσετε για ύπνο, ενώ ήδη έχετε αλλάξει ρούχα, πλύνει δόντια; Είναι και για εσάς ο χρόνος χρήμα; Τώρα με τον Qi charger γλυτώνετε 2 sec κάθε βράδυ. Και αν αυτό σας φαίνεται λίγο, πολλαπλασιάσετε το με όλες τις φορές που θα φορτίσετε το κινητό. Σε 50 χρόνια γλυτώνετε ...10 ώρες Τέλοσπαντων. Για μένα more is less. Να έχω και άλλο ένα ματζαφλάρι στο γραφείο-κομοδίνο δεν είναι βελτίωση. Άσε που πολλές φορές μπορεί να είμαι σπίτι για 1 ωρίτσα, οπότε αν θέλω φορτισμένο κινητό θα το φορτίσω από usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 1, 2014 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Προσωπικά θα το ήθελα γιατί είχα μερικά θέματα με την επαφή της θύρας στο Note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 1, 2014 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Κάτοχος και γω από εχθές Το κινητό είναι Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!! θα μου πάρει λίγο καιρό να συνηθήσω το μέγεθος του καθώς δεν έχω χερούκλα Χαοτική διαφορά σε σχέση με το htc one s ! Επίσης να πω ότι δε κολλάει πουθενά και καθόλου ! Πάρα πολύ δυνατό!!! Δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο, μη σας πω ότι είναι overpowered ! ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] να το φορτίσω στο 30-25% για να κάνει κύκλους η μπαταρία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιανουάριος 1, 2014 Author #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Κάτοχος και γω από εχθές Το κινητό είναι Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!! θα μου πάρει λίγο καιρό να συνηθήσω το μέγεθος του καθώς δεν έχω χερούκλα Χαοτική διαφορά σε σχέση με το htc one s ! Επίσης να πω ότι δε κολλάει πουθενά και καθόλου ! Πάρα πολύ δυνατό!!! Δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο, μη σας πω ότι είναι overpowered ! ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] να το φορτίσω στο 30-25% για να κάνει κύκλους η μπαταρία ; Εκτιμώμενη επειδη ποτε δεν αφηνω τις συσκευες να πέσουν κατω απο 15% μπαταρια για λογους υγειας της μπαταρίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 7, 2014 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Κανενα αξιοπιστο ελληνικο σιτε για αγορα ? Οχι tmobile ομως...καθαρο θελωSent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 28, 2014 #69 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Μολις μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση rom 546,33MB μεσω OTA.....Mαλλον ειναι η Κιτ Κατ :clap:Γερμανικο G2, Vodafone BrandedΚατεβαινει με ρυθμους χελωνας βεβαια, ειδομεν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 28, 2014 #70 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Εγώ Γερμανικό Τ mobile branded ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 28, 2014 #71 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Μόλις την πήρε ο αδερφός μ πολύ ωραία είναι και γενικά φαίνεται λίγο ποιό smooth το κινητό.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 28, 2014 #72 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Παιδια το κινητο εγινε τελειως iphone σε smoothness. Απιστευτο!!!Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 1, 2014 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 4.4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 1, 2014 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 4.4?4.4.2Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 1, 2014 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Εχω ξενερωσει τοσο με τη sammy που το σκεφτομαι κ εγω. Root κτλ ειστε κομπλε με εγγυηση κτλ? Δηλαδη φευγει ευκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 1, 2014 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Θα έρθει και για τα S3 & S4 μη βιάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 3, 2014 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Add 4K and 120 FPS to the Stock LG Camera App – xda-developers Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 3, 2014 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Αφού δεν το έκανε η LG εξ αρχής, ήταν θέμα χρόνου εφόσον υποστηρίζεται από τον S800... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 6, 2014 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 (edited) Ας τρέξουμε και ένα AnTuTu :bigsmile: LG G2 - T mobile branded - 4.2.2 - 16GB Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2014 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 6, 2014 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 δεν βλέπω τίποτα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts