Jump to content

αναβαθμιση σκληρου δισκου λαπτοπ

medrebel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω αυτο το λαπτοπ HEWLETT PACKARD PAVILION DV6356EA GF682EA STUDENT OFFER + OPEN OFFICE GREEK - - και θελων να του αναβαθμισω στον σκληρο δισκο,συγκεκριμενα με αυτον WESTERN DIGITAL WD5000BPKX 500GB BLACK SATA - -

τιθεται θεμα μη συμβατοτητας?

υ.γ. εχω μνημη ραμ 2γβ οχι 1 οπως αναφερεται στο λινκ.

ευχαριστω

Κανενα θεμα

δεν παιζει θεμα δηλαδη που ειναι σατα 1 και θα βαλω σατα 3? ψαχνω αλλα δεν εχω κτλαβει τι παιζει κ τι διαφορετικο μπορει να ''προκαλεσει'' στο λαπτοπ,οσον αφορα ταχυτητα του κτλ..

O sata3 δίσκος παίζει κανονικά και σαν sata2 και 1. Τα βύσματα έιναι ίδια. Το sata3 στους μηχανικούς είναι marketing καθώς κανένας μηχανικός δεν ξεπερνάει τις ταχύτητες του sata2

O sata3 δίσκος παίζει κανονικά και σαν sata2 και 1. Τα βύσματα έιναι ίδια. Το sata3 στους μηχανικούς είναι marketing καθώς κανένας μηχανικός δεν ξεπερνάει τις ταχύτητες του sata2

ευχαριστω για τη βοηθεια. :p

Το κάνεις που το κάνεις, δεν βάζεις έναν SSD??

επειδη δεν εχω ιδεα,ποια η διαφορα τους? εχεις καποιον να μου προτεινεις?

επειδη δεν εχω ιδεα,ποια η διαφορα τους? εχεις καποιον να μου προτεινεις?

Θα βελτιώσεις δραματικά την αποκρισιμότητα του συστήματος και τα loading times. Στον αντίποδα θα χάσεις σε χωρητικότητα, καθως βρίσκεις 120άρη με κάτι λιγότερο από 100 ευρώ και 256άρη με 160+ ευρώ (αν δεν κάνω λάθος)

Οντως δεν βάζεις κανα SSD καλύτερα . Εγω στο HP laptop μου , που είναι παραπλήσιο με το δικό σου sata 1 , έβαλα ενα μεταχειρησμένο ιντελ 80gb . Εκτοτε πάει σφαίρα . Ενδεικτικά σου λέω οτι σήμερα ο 160gb intel g2 παει στα 60ε μεταχειρησμένος . Και δεν χρειάζεσαι και τίποτα πιο γρήγορα γιατι σε καπελώνει το sata 1 ( 150mbs max ) . :dirol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.