nessus Οκτώβριος 12, 2004 Author #21 Οκτώβριος 12, 2004 Νομιζω οτι το θεμα το εξαντλησαμε.Οσοι ασχολουνται με την χονδρικη καταλαβαν που ειναι το προβλημα.NessusOver & Out....
svizi Οκτώβριος 12, 2004 #22 Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από yanniΈτυχε να πάρω κάτι DataWrite 8X με κόκκινο λογότυπο και τιμή 40 cents από εκεί τα οποία μάλλον είναι ΤΥ.Το DVDInfo μου γράφειMedia code/Manufacturer ID.........TYG02 Αυτό μπορεί να σου γράφει αλλά Tayio Yuden δεν είναι!Είναι ψεύτικα και χρησιμοποιούν το media code των Tayio Yuden ίσως γαι καλύτερη συμβατότητα και φυσικά για να ξεγελάνε τους ανυποψίαστους.
yanni Οκτώβριος 12, 2004 #23 Οκτώβριος 12, 2004 Πάντως σε ένα NEC2500Α που έχω και έχει αποδειχτεί δύστροπο με διάφορα άλλα, αυτά γράφουν μια χαρά και αλάνθαστα σε 8Χ.
svizi Οκτώβριος 14, 2004 #24 Οκτώβριος 14, 2004 Ναι εντάξει δεν είναι και για πέταμα αλλά Taiyo Yuden δεν είναι!
Giannis Pant Οκτώβριος 22, 2013 #25 Οκτώβριος 22, 2013 Ρε παιδιά εγώ δουλεύω με τη diskipmex περίπου 6 χρόνια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φυσικά καταθέτω στη Τράπεζα το ποσό και μου έρχεται με φορτοτική σε μια δυό μέρες. Επειδή κάνω παραγγελίες πάνω από 90€ δεν μου χρεώνουν μεταφορίκά. Μεγάλη συμασία εχει για μένα και η τιμή , από 0,24 έως 0,28 €, αλλά και η ποιότητα. Παλαιότερα είχα πρόβλημα με τα DTK made in India, σε ένα δυό χρόνια μου τα επέστρεφαν γιατί δεν έπαιζαν. Με τα TY βήκα την υγειά μου. Τώρα όσο για την τιμή, είναι τα ποιο φθηνά στη αγορά και ρτα ποιο αξιόπιστα. Είναι δυνατόν να είναι αλλού φθηνότερα από τον εισαγωγέα; Τα 200 τεμ και τα 300 τεμ δεν είναι σοβαρή παραγγελία για να ζητάμε τιμές χοντρικής. Δηλαδή ο λόγος γίνεται για δυό τρία cents; Εγώ έχω παραγγείλει κάποιες χιλιάδες. Και μάλιστα όταν πήγα να τα πάρω από το κατάστημά τους μου έκαναν και έκπτωση. Μη τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Η diskimpex είναι και σοβαρή και εξυπηρετική εταιρεία. Όταν κάνουμε κάποια δουλειά σε video θα κολλήσουμε σε ένα δυό ή και τρία cents. Και μεταπωλητής να είσαι μπορείς να πουλήσεις και τρία cents πάρα πάνω, στο κάτω κάτω πουλάς cd και dvd made in Japan και δίνεις εγγγύηση με κλειστά τα μάτια. Από τότε που ανακάλυψα τα TY είμαι σίγουρος για τη δουλειά που δίνω και μάλιστα σε σίγουρο υλικό.
Chosen Οκτώβριος 23, 2013 #27 Οκτώβριος 23, 2013 Ρε παιδιά εγώ δουλεύω με τη diskipmex περίπου 6 χρόνια. Και η συζήτηση στην οποία απάντησες είναι 9 χρονών. Είναι σα να λες "Γεννήθηκα το 1985 και δε με ενόχλησαν καθόλου οι βομβαρδισμοί στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο" Κακή αναλογία, θέλω κι άλλο καφέ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.