nessus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 KALHMERA SE OLOYS.META APO MIA (EYTYXOS) MIKRH PIKRH EMPEIRIA APO THN PARAPANO ETERIATHA ITHELA NA ROTISO AN KSEREI KAPOIOS POU MPORO NA AGORASO STHNELLADA XONDRIKH DVD±R TAIYO YUDEN.THANKSNESSUS
spc Οκτώβριος 11, 2004 #2 Οκτώβριος 11, 2004 Στη Μπόταση έχει ένα κατάστημα (media store?) αλλά αν είναι δικιά του εισαγωγή ή από DI δεν ξέρω....
spc Οκτώβριος 11, 2004 #3 Οκτώβριος 11, 2004 και επειδή θέλω να γίνω admin στη θέση του admin : Γράφουμε μόνο Ελληνικά
RootX Οκτώβριος 11, 2004 #4 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από spc και επειδή θέλω να γίνω admin στη θέση του admin : Γράφουμε μόνο Ελληνικά Σωστός ο spc.... Ελληνικά σε παρακαλώ, είναι βασικός κανόνας.
Trooper Οκτώβριος 11, 2004 #5 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από nessus KALHMERA SE OLOYS.META APO MIA (EYTYXOS) MIKRH PIKRH EMPEIRIA APO THN PARAPANO ETERIATHA ITHELA NA ROTISO AN KSEREI KAPOIOS POU MPORO NA AGORASO STHNELLADA XONDRIKH DVD±R TAIYO YUDEN.THANKSNESSUS Εκτος του οτι πρεπει να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, θα μπορούσες ισως να μας πεις την εμπειρία σου με την disk impex ? Νομιζω οτι οι περισσότεροι εδω, αν οχι ολοι, εχουμε καλές εντυπωσεις με το εν λόγω κατάστημα.
trendy Οκτώβριος 11, 2004 #6 Οκτώβριος 11, 2004 Σε τεράστιες παραγγελίες (1000+) που έχουμε κάνει από το Ηράκλειο το μόνο παράπονο που έχουμε είναι που οι φάκελοι για τα δισκάκια ήρθαν με παράθυρο ενώ είχαμε παραγγείλει χωρίς.Αυτή τη στιγμή κάνουμε άλλη μία. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.
svizi Οκτώβριος 11, 2004 #8 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από spc Στη Μπόταση έχει ένα κατάστημα (media store?) αλλά αν είναι δικιά του εισαγωγή ή από DI δεν ξέρω.... Είναι από Disk Impex.Το πρόβλημα δεν μας λες nessus!
sotiris Οκτώβριος 11, 2004 #9 Οκτώβριος 11, 2004 όντως γιατί εμείς γενικά δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα από εκεί.και το plextor μου από εκεί το πήρα.βασικό πρόβλημα είναι ότι το μαγαζί είναι στη μέση του πουθενά.
nessus Οκτώβριος 11, 2004 Author #11 Οκτώβριος 11, 2004 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DISK IMPEX ΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΑΝΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΕΝEΣΤΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗΗΘΕΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ DVD-R 4x NA EXEI ΣXEDON 50%ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ DVD+R 4x ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ DVD.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΙΥΟ YUDEN ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ.ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΤΕΜΑΧΙΑ DVD ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΚΕΣ (TDK,VERBATIM,THATS WRITE, SAMSUNG..κα) ΚΑΙΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΕΤΣΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ!!!.ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ DVD.OXI. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΛΙΓΟ ΜΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ :"ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΥΤΗ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ"ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ. Η ΛΙΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.NESSUS
spc Οκτώβριος 11, 2004 #12 Οκτώβριος 11, 2004 τώρα θα σου την ''πούμε'' γιατί χρησιμοποιείς κεφαλαία :p αυτά που λες για την DI όντως ισχύουν σε ένα βαθμό συνεργάζομαι μαζί τους πολλά χρόνια, από τότε που πρωτοάνοιξαν και θυμάμαι τότε ανταλλάζαμε με τον ιδιοκτήτη προγράμματα εγγραφής cd (τότε είχαν πρωτοβγεί τα cd-r και μία επιτυχημένη εγγραφή ήταν άθλος - για να μην μιλήσουμε για cd-audio ripping....)
xrist Οκτώβριος 11, 2004 #13 Οκτώβριος 11, 2004 Εμεις εδω δεν εχουμε κανενα προβλημα με το συγκεκριμενο καταστημα και δεν ισχυει αυτο που λες για τη διαφορα τιμης του - με το + .Απο προσφατη ομαδικη αγορα καταφεραμε αυτες τις τιμες: 0,46 τα +R και 0,58 τα -Rhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7224
yanni Οκτώβριος 11, 2004 #14 Οκτώβριος 11, 2004 Προφανώς άλλο χοντρική και άλλο λιανική. Media Center λέγεται το κατάστημα στην Μπόταση.Έτυχε να πάρω κάτι DataWrite 8X με κόκκινο λογότυπο και τιμή 40 cents από εκεί τα οποία μάλλον είναι ΤΥ.Το DVDInfo μου γράφειMedia code/Manufacturer ID.........TYG02
jpavly Οκτώβριος 11, 2004 #15 Οκτώβριος 11, 2004 Να τα μας... κι εγώ δουλεύω κάποια χρόνια τώρα σε εταιρεία χονδρεμπορίου με αποκλειστική εισαγωγή σε κάποια είδη. Κάθε τόσο εμφανίζεται κάποιος νέος πελάτης στον οποίο πρέπει να εξηγήσω (γιατί από μόνος του δεν καταλαβαίνει) ότι εφ' όσον δεν υπάρχει προηγούμενη συνεργασία πρέπει για αρχή να πληρώνει μετρητά και αργότερα και αν υπάρχει κάποια συνεργασία συζητάμε διαφορετικούς όρους. Περιμένεις την πρώτη φορά που θα πας στο περίπτερο να σου δώσει με πίστωση χωρίς να σε έχει ξαναδεί? Και ειδικά αν του ζητήσεις 10 κούτες τσιγάρα??? Όσο για τη διαφορά μεταξύ -R και +R είναι μάλλον λογική, αλλιώς δεν θα υπήρχε και ο διαχωρισμός τους! Γνώμη μου έτσι???
nessus Οκτώβριος 11, 2004 Author #16 Οκτώβριος 11, 2004 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑΕΙΝΑΙ ΚΑΙ....ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. Παμε παλι.Εγω ενδιαφερομουν για αγορα χονδρικης για μια ποσοτητα γυρωστα 200-300 τεμαχια με Brand Name TY JEWEL CASE σε +R & -R,x4 και x8 και οχι σε Bulk Pack των 50 η 100 χωρις Logo οπωςλεει ο xrist22. Η διαφορα τιμης (***ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ***) μεταξυ του +R & -R και στιςδυο ταχυτητες ηταν 0,20. Στο -R x4 αυτο σημαινε περιπου 45%παραπανω απο την τιμη του +R x4.Οταν ξεκινησαμε πριν απο δυο χρονια περιπου να πρωτοδουλευουμετα DVD το +R ηταν πιο ακριβο απο το -R. Μετα απο λιγο καιρο (Εδωκαι περιπου δεκα μηνες) οι τιμες σε ολες τις μαρκες ηρθαν περιπουστα ιδια επιπεδα.Εδω μαλλον το παιχνιδι γινεται με γνωμονα την καταναλωση.Μου θυμιζει την πολιτικη των εταιρειων στα μελανια οπου τομαυρο μελανι σε πολλες περιπτωσεις ειναι πιο ακριβο απο το χρωμααφου καταναλωνεται πιο γρηγορα.Οσον αφορα τους αγραφους κανονες που υπαρχουν σε καθε αρχηκαποιας συνεργασιας τους γνωριζω πολυ καλα jpavly, να εισαισιγουρος οτι αν δεν ηταν πρωτη επαφη δεν θα δεχομουν με τιποτααντικαταβολη μετρητα. Να το δεχτω ναι, οχι να ταλαιπωρηθω.Αλλωστε απο την κουβεντα με την εν λογω κυρια καταλαβα πωςαυτο που ελεγε δεν ηταν κατι προσωρινο. Η ατακα ηταν η εξης :"Αυτος ειναι ο τροπος κυριε. Τελειωσε".Ελπιζω να εγινα κατανοητος οσον αφορα το θεμα που ξαναλεωδεν αφορα πελατες λιανικης.Πισω στο λογο αυτου του θεματος για το που μπορω να βρω ΤΥ Branded JEWEL CASE χονδρικη, μπορει να βοηθησει κανεις ???. Nessus*** yanni το συγκεκριμενο καταστημα δεν εχει ΤΥ Branded JEWEL CASE.
aspirin Οκτώβριος 11, 2004 #17 Οκτώβριος 11, 2004 to e-shop έχει καλές τιμές. Εγώ πέρνω τα thats με κουτάκι κ είναι καταπληκτικά κ γράφονται τέλεια.
jpavly Οκτώβριος 11, 2004 #18 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από nessusΗΘΕΛΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ Αρχική απάντηση από nessus"Αυτος ειναι ο τροπος κυριε. Τελειωσε". Οκ... αυτά τα points δεν τα παρατήρησα! Sorry man και ελπίζω να βρείς άκρη! Σόρρυ και για το :OT: :sorry:
Trooper Οκτώβριος 12, 2004 #19 Οκτώβριος 12, 2004 Απλα μια παρατήρηση σε αυτά που ειπες. Για το θέμα της συμπεριφοράς δεν έχω να σου πω κάτι, αν όντως ετσι σου μιλήσανε τοτε πολύ κακως. Για το θέμα ομως των 200-300 dvd, νομιζω οτι η ποσότητα ειναι παρα πολύ μικρή για να μιλήσουμε για χοντρική τιμή... Εδω πουλάνε 1000αδες dvd τη μέρα, τα 200-300 ειναι ενα αστείο ποσο....
trendy Οκτώβριος 12, 2004 #20 Οκτώβριος 12, 2004 Σήμερα κάναμε μία ομαδική από το Ηράκλειο με 900cd και 650dvd και ο τρόπος πληρωμής που δέχτηκαν ήταν αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ. ’μα θέλαμε μπορούσαμε και με μεταφορική αλλά έπρεπε να καταθέσουμε μπροστά το ποσό. Δεν παρατήρησα κάτι περίεργο στη συμπεριφορά τους. Πάντως ούτε τακτικοί πελάτες είμαστε, ούτε μας ξέρουν για να μας κάνουν ειδική μεταχείρηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.