Aldaron47 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2013 Καλημερα, πρωτο post μου στην ομαδα σας και ξεκιναω με ενα θεμα που εχω.Εδω και ενα χρονο εχω ενα router tgt585 v8 απο την Forthnet. Εδω και λιγο καιρο πηρα ενα tablet samsung nexus 10. Ενω με καλωδιο στον υπολογιστη εχω ping 34 στο tablet εχω 1000. Ειδα λοιπον ενα post με τροπους που μπορω να ενισχυσω το wireless στο σπιτι, με την ελπιδα να χαμηλωσει το latency.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω που γινονται αυτες οι ρυθμισεις στο ρουτερ.Εχετε να μου προτινετε τιποτα ωστε να διορθωθει το θεμα?Αξιζει να πληρωσω για νεο ρουτερ η και παλι τα ιδια χαλια θα ειναι?Ευχαριστω εκ των προτερωνΑντωνης
SirDiman Δεκέμβριος 13, 2013 #2 Δεκέμβριος 13, 2013 το ρουτερ ειναι για πεταμα...χωρις πλακα παρε αλλο (ενας ακομα στη λιστα με προβλημα σε thomson :baby:)
swatoner Δεκέμβριος 15, 2013 #3 Δεκέμβριος 15, 2013 Μπορείς να πάρεις σκέτο router αντι για modem router. Το κάνεις bridge με οτιδήποτε router θέλεις. Adsl, vdsl, fiber οτι θέλεις. Και έχεις ασύρματο κλάσης ανώτερο κ χωρίς πρόβλημα κ ιντερνετ επίσης. Κοιτα tplink 941n & 1043n.Εγω σώθηκα απο τα δωρεάν router του ελέους που δίνουν δωρεάν κ βαζω απλά οποίο modem συγχρονίζει καλύτερα με την γραμμή μου.Sent from my Pantoflini N7100
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.