Jump to content

Καινουργια Καρτα Γραφικων σε Παλιο pc

nvtsak

Recommended Posts

Καλησπερα. Εχω ενα pc με επεξεργαστη athlon xp 2800+ , μητρικη asus corshair 1, θελω να το συνδεσω με την τηλεωραση μεσω hdmi, σκευτομαι να παρω μια καινουργια καρτα γραφικων με εξοδο hdmi.

Ερωτηση 1: Ειναι συμβατες οι καινουργιες καρτες?

Ερωτηση 2: Θα παιξει ικανοποιητικα HD ταινιες, Youtube, κλπ..με αυτον τον επεξεργαστη?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Είτε κάνεις λάθος, είτε εγώ δε θυμάμαι καλά. Ο Athlon xp είναι socket Α ή κάτι, η crosshair είναι AM2/AM2+. Είτε έχεις άλλο επεξεργαστή (sempron 2800; - αλλά με τόσο "high end" μητρική ψιλοχλωμό) είτε άλλη μητρική.

H μητρική είναι σίγουρα αυτή ο επεξεργαστής δεν θυμάμαι, το έχω στην αποθήκη γύρω στα 3 χρόνια και δεν θυμάμαι αλλά όπως και να έχει αφού έχει pci express x16 λογικά παίρνει κανονικά τις τωρινές κάρτες γραφικών, απλά κρίμα τις δυο κάρτες που έχω είδη πάνω γιατί το είχα και δούλευε σε SLi, anyway σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα του βάλω μια καινούργια καρτούλα και αν δουλέψει καλώς αλλιώς θα το σκοτώσω 100 ευρώ όπως είναι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.