Jump to content

Ασύρματο wifi σε άλλο όροφο.

m60a3tts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω τα φώτα σας στο εξής:

Το σπίτι είναι τριώροφη μεζονέτα, και το ρούτερ είναι στο ισόγειο. Το wifi του ρούτερ ίσα που καλύπτει το ισόγειο, και ο δεύτερος όροφος παίρνει ίντερνετ μέσω του ηλεκτρικού δικτύου με 2 NETGEAR wall plugged bridge XE102.

Βρήκα αυτό: Buy Wireless-N Wifi Repeater 802.11N Network Router Range Expander 300M EU Plug Black for Wholesale - Free Shipping στο διαδίκτυο και οι ερωτήσεις μου είναι:

1. Εάν αλλάξω με ένα τέτοιο το Netgear που είναι στον δεύτερο όροφο, θα συνεργασθεί με αυτό που παίρνει γραμμή από το ρούτερ στο ισόγειο ;;

2. Εάν ναι, το υπ'όψιν που σκέπτομαι να αγοράσω, θα εκπέμπει σήμα στον όροφο;;

Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω, εάν είναι εφικτό αυτό που γράφω, ή πρέπει να αγοράσω δύο ....

Ευχαριστώ.

από τη στιγμή που γράφει ότι είναι wifi repeater θα σου κάνει αναμετάδοση του wifi

απλώς δεν θα μπορεί από τον δεύτερο να πιάνει το wifi ap που είναι στο ισόγειο θα πρέπει να το βάλεις πιο κάτω

εγώ πάντως θα έπαιρνα κάτι με αποσπόμενη κεραία που αν έχεις θέμα βάζεις μεγαλύτερες κεραίες και θα έχεις μεγαλύτερη κάλυψη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.