Jump to content

Νέος υπολογιστής - 650€ - επιτέλους

PetranEVO

Recommended Posts

Κοίταξε...

Έχεις δίκιο το κοίταξα έτσι μήπως το έχω συνδεδεμένα μόνιμα στην τηλεόραση μέχρι να πάρω οθόνη ,αλλά ακόμα το ψάχνω.

Προς στιγμή σαν σύνολο όμως καλό δεν είναι; :smoke:

Ναι μια χαρά φαίνεται.

ορίστε με τις αλλαγές που είπατε,και την οθόνη μέσα μια 23-24" μου είναι μια χαρά έτσι και αλλίως θα μπεί στον τοίχο η οθόνη γιατι το κενό κάτω απο την τηλεόραση είναι 38 εκ. οπότε ή οθόνη θα χωρέσει μόνο με βάση ..

τι λέτε;

Έχεις ξεχάσει cpu/apu?

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

και ιδού η σύνθεση μετά απο όσα είπατε με i5 ...

635,18 (σύνολο κουτιού) + 61,83 € (μνήμες που ξέχασα) + 150€ Monitor = 847.01€

Οθόνη : 24" (60,96cm) Samsung SyncMaster S24B300B schwarz 1920x1080

Μνήμες : 8GB G.Skill PC3-12800U CL11-11-11-28

Κάτι μου λέει οτι θα προτιμήσω το AMD.

Η διαφορά είναι μεγάλη. :(

post-25790-1416077972,5464_thumb.jpg

α)αν έχεις ηχεία άστα , και παίρνεις αργότερα

β) για το ποντίκι/πληκτρολόγιο πάρε 2 προεκτάσεις για να τα συνδέσεις (προσωπική μου άποψη απέφυγε της microsoft)

γ) τα λεφτά αυτά ρίχτα στο σύστημα ώστε να το ευχαριστηθείς. μην κόβεις από το σύστημα γι' αυτά.

α)αν έχεις ηχεία άστα , και παίρνεις αργότερα

β) για το ποντίκι/πληκτρολόγιο πάρε 2 προεκτάσεις για να τα συνδέσεις (προσωπική μου άποψη απέφυγε της microsoft)

γ) τα λεφτά αυτά ρίχτα στο σύστημα ώστε να το ευχαριστηθείς. μην κόβεις από το σύστημα γι' αυτά.

ηχεία είναι το μόνο σίγουρο οτι δεν έχω.Οπότε χρειάζομαι έστω 30€ ηχεία.

Όσο για το ποντίκι πληκτρολόγιο δεν το σκέφτηκα αυτό το κόλπο ,λέω να το κάνω ;)

Αλλά ντάξει δεν κερδίζω και πολλά 20€ απο το πληκτρολόγιο/ποντίκι. :(

Δυστυχώς δεν έχει μητρικές FM2+ αυτό το κατάστημα. Όλες χωρίς διαθεσιμότητα. Εξαίρεση η Sniper Που βγήκε ποιο νωρίς.

Λοιπόν μία σύνθεση με απ όλα και ακόμα παραπάνω(π.χ. DVDRW), με προϊόντα άμεσα διαθέσιμα επηρεασμένη από τις δικές σου επιλογές.

59728d1386974887-neos-ypologistis-650-epitelous-pc.jpg

Πάει μακριά η βαλίτσα.

Οπότε για να δώσουμε και μια σύνθεση με στόχο να βρεθούμε όσο ποιο κοντά στα 650€

attachment.php?attachmentid=59729&stc=1&d=1386976120

post-188-1416077972,8106_thumb.jpg

post-188-1416077972,6553_thumb.jpg

Ωραία σε ευχαριστώ.

Οι καινούργιοι επεξεργαστές FM2+ θα μπορούν να ταιριάξουν σε μια μητρική σαν την δική μου ε;

2η ερώτηση : είναι προτιμότερο να πάρω κάποιον μικρό τώρα να κάνω την δουλειά μου να τον πουλήσω και να πάρω κάτι καλύτερο μετά;

3η το apu παιζει ρολο σε σχεση με αυτα που λεγατε περί FX;

και 4η και τελευταια αν βαλω ειτε 270Χ ειτε 280Χ καλες δεν ειναι; για αυτα που θελω;:dirol:

αυτα και τελος απο εμενα :)

Ωραία σε ευχαριστώ.

Οι καινούργιοι επεξεργαστές FM2+ θα μπορούν να ταιριάξουν σε μια μητρική σαν την δική μου ε;

Όσες μητρικές είναι FM2+ και όχι απλά FM2 θα μπορούν να πάρουν όλους τους νέους επεξεργαστές που θα παρουσιάσει η AMD σε έναν μήνα.

2η ερώτηση : είναι προτιμότερο να πάρω κάποιον μικρό τώρα να κάνω την δουλειά μου να τον πουλήσω και να πάρω κάτι καλύτερο μετά;

Και αυτό γίνεται. Αλλά η διαφορά τιμής ενός μικρού dual core με τον 740 για παράδειγμα είναι της τάξης των 30€. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να ρίξεις 30-50% τις επιδόσεις του συστήματός σου για 30€. Το κακό με την AMD είναι ότι το ταβάνι των επιδόσεων είναι σχετικά χαμηλό. Παίρνεις έναν Intel των 200€ και αυτομάτως είσαι καλύτερος από οτιδήποτε έχει να προσφέρει η AMD. Το καλό με την AMD είναι ότι σου δίνει πολλά για λίγα. Quad core στα 60€, 6 core(AM3+) στα 95€, από κάθε άποψη καλύτερες και φτηνότερες επιλογές από τους αντίστοιχου κόστους επεξεργαστές της Intel. Κάτω από τα 100€ ευρώ η AMD είναι ο κυρίαρχος.

3η το apu παιζει ρολο σε σχεση με αυτα που λεγατε περί FX;

Τι λέγαμε για τους FX?

Βασικά οι FX παίζουν σε διαφορετικό socket. Αυτή τη στιγμή όπως έχουν τα πράγματα οι FX είναι ποιο πάνω από τους APU. Ένας 6300 έχει 2 επιπλέον πυρήνες και επιπλέον cache σε σχέση με τον κορυφαίο APU όσον αφορά το επεξεργαστικό κομμάτι, ένας 8320 έχει 4 επιπλέον πυρήνες. Αλλά η AMD δεν φαίνεται να έχει στα άμεσα σχέδιά της την ανανέωση των FX, σε αντίθεση με τα APU. Μπορεί λοιπόν σε 6 μήνες να δούμε 6 ή 8 core FM2+ μοντέλο που να είναι καλύτερο από όλους τους σημερινούς FX, μπορεί όμως και όχι.

και 4η και τελευταια αν βαλω ειτε 270Χ ειτε 280Χ καλες δεν ειναι; για αυτα που θελω;:dirol:

Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Η 270Χ πάντως θα ικανοποιούσε τους περισσότερους, η 280Χ σχεδόν όλους. Από εκεί και πάνω υπάρχουν επιλογές που αν και σε μένα δείχνουν π.χ. υπερβολικές για σήμερα, για άλλους με τα βίας τους καλύπτουν. Αν τώρα βάλουμε στην εξίσωση τον περιορισμό του budget σου, η 270 είναι κατά την γνώμη μου το ταβάνι σου. Μπορείς αυξάνοντας το budget σου στο χιλιάρικο να πας σε Intel i3/i5 και 760/770 ή 280Χ φτιάχνοντας ένα πολύ ισχυρότερο σύστημα. Κάπου εκεί εγώ μουρμουρίζω το "Είναι ολίγον σπαστικό να ψάχνεις hardware για άλλον" :p

Πάρε τον πιο φτηνό i3 + b85 mobo + 8 gb +gtx 760+ 21.5 monitor + 500 gb hdd. Είναι εφικτή η σύνθεση στα 650€ και πολύ ανώτερη από τις παραπάνω προτάσεις.

Για φτιάξε το να δούμε τι i3 σύστημα και με 760 παίρνεις με 650€. :big_boss:

Για φτιάξε το να δούμε τι i3 σύστημα και με 760 παίρνεις με 650€.

tower CASE SKP-378 17,99

cpu Intel Core i3 3240 (s 1155 , 3.4 GHz , 3 MB) 100

mobo Gigabyte H61M-S2PV ( s 1155 , H61 , DDR3 ) 43,9

ram Kingston 4GB DDR3-1333MHz (KVR13N9S8/4) x2 63,2

gpu nVidia GeForce GTX 760 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gainward) (426018336-3002) 221,79

hdd Western Digital HDD SATA III 500 GB Blue LP 50,9

psu GEMBIRD CCC-PSU5X-12 POWER SUPPLY 450W 19,9

monitor LG 22EN33S-B LED Monitor 21,5'' 100

keyb + mouse Turbo-X DWC-7000 14,9

optical SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK 16,5

649,08

Τα περισσότερα είναι από τα γνωστά μεγάλα καταστήματα για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος μεταφορικών. 1-2 είναι από skroutz-ομάγαζα, οπότε ενδέχεται να χρειαστούν και κάποια μεταφορικά επιπλέον.

Ναι, έχουν γίνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας, αλλά η συγκεκριμένη σύνθεση για gaming είναι κατά πολύ καλύτερη από ό,τι έχει προταθεί μέχρι τώρα.

Ναι, έχουν γίνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας, αλλά η συγκεκριμένη σύνθεση για gaming είναι κατά πολύ καλύτερη από ό,τι έχει προταθεί μέχρι τώρα.

Υποχωρήσεις; Βασικά ούτε μητρική με Β85 που λες ποιο πάνω δεν έβαλες, αλλά κοιτώντας τις επιλογές σε hardware που έχεις κάνει, αυτό είναι το λιγότερο. Το τροφοδοτικό για παράδειγμα πέραν του ότι είναι "Noname - μάρκα με έκαψες" όχι απλά δεν ξέρουμε αν κάνει για την GTX760, αλλά επιπλέον δίνει μόνο ΕΝΑ 6pin καλώδιο τροφοδοσίας όταν η 760 ζητάει 2 6pin. KABOOM? Η οθόνη πάλι έχει μόνο D-Sub.

Βασικά το hardware που έχεις βάλει για να μπορέσεις να χωρέσεις στα 650€ τον i3 και την 760, είναι επιεικώς απαράδεχτο και επιλεγμένο εντελώς στην τύχη απλά και μόνο για να μην ξεπεραστεί το όριο των 650€. Και καλό θα ήταν εδώ που τα λέμε να μην το πρότεινες καθόλου ως σύνθεση, πολύ περισσότερο να το εμφανίζεις ως την καλύτερη επιλογή, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο άλλος να πάρει επιτόπου την λίστα και να πάει να αγοράσει.

Από το www.hardwareversand.de/ που έχει σταμπάρει το παιδί, ίσως να μπορούσες να βρεις ποιο ποιοτικό hardware, αν και το οποιοδήποτε setup i3+760 θα είναι έτσι και αλλιώς καμιά 80άρα με 100άρα ευρώ ποιο ακριβό από το quad FM2+ συν την 270, διατηρώντας τα υπόλοιπα κομμάτια του hardware ίδια, προσφέροντας μάλλον αμφιλεγόμενα καλύτερες επιδόσεις. Σε πολλές περιπτώσεις τα δύο συστήματα ίσως να παίζουν και στα ίδια επίπεδα.

Υ.Γ. LOL δεν το είχα προσέξει. 500GB 2,5'' στις 5400 στροφές? Really????

Για τον δίσκο έκανα λάθος. Το σωστό link είναι: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5" - Σκληροί δίσκοι (HDD-SSD) - plaisio.gr @ 51,50

Το τροφοδοτικό έχει 2 χρόνια εγγύηση και έχω δει άπειρα " noname" να παίζουν απροβλημάτιστα για χρόνια. Το δεύτερο 6πινο το συνδέεις με ανταπτοράκι σε 4pin.

B85 δεν χώρεσε δυστυχώς στο budget.

Το συγκεκριμένο σύστημα δεν θα το αγόραζα διότι θεωρώ ότι δεν γίνεται σοβαρό gaming pc με 650 ευρώ. Παρόλα αυτά εξακολουθώ και πιστεύω ότι θα τρέχει games πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες προτάσεις που έχουν γίνει

Για τον δίσκο έκανα λάθος. Το σωστό link είναι: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB HDD 3.5" - Σκληροί δίσκοι (HDD-SSD) - plaisio.gr @ 51,50

Το τροφοδοτικό έχει 2 χρόνια εγγύηση και έχω δει άπειρα " noname" να παίζουν απροβλημάτιστα για χρόνια. Το δεύτερο 6πινο το συνδέεις με ανταπτοράκι σε 4pin.

B85 δεν χώρεσε δυστυχώς στο budget.

Το συγκεκριμένο σύστημα δεν θα το αγόραζα διότι θεωρώ ότι δεν γίνεται σοβαρό gaming pc με 650 ευρώ. Παρόλα αυτά εξακολουθώ και πιστεύω ότι θα τρέχει games πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες προτάσεις που έχουν γίνει

Το παραπάνω set up είναι επιεικώς απαράδεχτο. Δεν έχω ξανά γράψει τέτοιο χαρακτηρισμό διότι σέβομαι τον κόπο του άλλου να ψάξει και να βρει τα κομμάτια, αλλά ειλικρινά δεν κατανοώ γιατί επιμένεις ότι μπορεί να αποτελέσει επιλογή, όχι για σένα όπως διευκρινίζεις, αλλά για κάποιον άλλον που θα βαράει στο τέλος το κεφάλι στον τοίχο. Θα πάρει Noname 450άρι και δεν τρέχει τίποτα διότι έχει εγγύηση; Όταν θα κάνει μπουμ και θα του τα κάψει όλα, δεν τρέχει τίποτα διότι έχει εγγύηση; Μια ματιά έριξες τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού; Όχι στην αρχική σου επιλογή, αλλά τώρα. Κοίταξες καθόλου; Για δες λίγο αυτό

1x S-ATA, 1x PCI-E 6-pin, 4x MOLEX 4-pin, 1x FDD, 1x 20-pin, 2x CPU 4-pin.

Πέραν του ότι η 760 με βάση την Nvidia θέλει minimum 500W τροφοδοτικό και αυτό είναι 450W ο Θεός να το κάνει, ούτε 300άρι δεν είναι, εκτός από ανταπτοράκι που θα μετατρέπει τα δύο molex σε ένα 6pin θα χρειαστεί και ένα ανταπτοράκι από 20pin σε 24pin καθώς και ένα ανταπτοράκι από molex σε SATA διότι δίνει μόνο μία SATA. Μιλάμε σοβαρά; Η απουσία κυκλωμάτων προστασίας σε αυτό είναι μάλλον δεδομένη. Το efficiency λογικά είναι κάπου στο 65%. Ειλικρινά το συζητάμε;

Οθόνη με dsub ΜΟΝΟ, πληκτρολόγια ποντίκια ενσύρματα,500άρης δίσκος όταν με 2-3 ευρώ παραπάνω παίρνεις 1ΤΒ.

Εντάξει, δεν σχολιάζω άλλο. :shutup:

Καλησπέρα,

Μιας που πούλησα το λάπτοπ μου και έχω κάποια χρήματα στην άκρη, συνολικά το ποσό ΔΕΝ ξεπερναέι τα 650€ ,τώρα αν βγεί 660€ δεν πειράζει αλλά πιο πάνω δεν θα το ήθελα.

Ποσό που διαθέτουμε : 650€

Χρήση υπολογιστή : Gaming - Ταινίες σύνδεση με 50" LED TV Samsung

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. : Ναι,χρειαζόμαστε.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο και ποντίκι προς στιγμή έχω με καλώδιο μελλοντικά θα πάρω ασύρματα γιατί θέλω να κάθομαι στον καναπέ και να ασχολούμε με τον υπολογιστή που απο πάνω θα έχει την 50" οθόνη.

Ήχεία όμως θα χρειαστώ. Δεν ξέρω προτιμότερο ,αν είναι το 2.1 ή το 5.1 ,γιατί παλιά είχα τα X-530 και ήμουν ευχαριστημένος αλλά πολύ καλώδιο ρε παιδί μου.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν με ενδιαφέρει θα τα κάνω όλα μόνος ακόμα και αν είναι απο εξωτερικό.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .- Κανένα θα βάλω δικό μου.

Γενικότερα αυτά, ο υπολογιστής θα παίζω κυρίως παιχνίδια και λίωσιμο σε μουσική θα το συνδέσω με HDMI στην οθόνη και θα ήθελα όταν πάρω πληκτρολόγιο με ποντίκι ασύρματο να αράζω στον καναπέ 2 μέτρα μακρία και να το χειρίζομαι και να παίζω απο τον καναπέ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ : Αν χωράει στο σύστημα ηχεία ,και ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματό κτλ . ΔΕΝ θα με χαλάσει καθόλου και θα το εκτιμήσω.

Αυτά εν συντομία

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

AMD FX 6300

https://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html?from=catspan

ASUS M5A97 R2.0

https://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html

KINGSTON 8GB DDR3 1600Mhz

https://www.skroutz.gr/s/292817/Kingston-HyperX-Genesis-8GB-DDR3-1600MHz-KHX1600C9D3K2-8GX.html

KINGSTON V300+ 120GB SSD SATA III

https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html

W.D. CAVIAR BLUE 1TB SATA III

https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html?from=drop

GIGABYTE HD7790 1GB DDR5

https://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html

SAMSUNG DVD-RW SATA III

THERMALTAKE HAMBURG 530WATT

https://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?keyphrase=HAMBURG+530

Alpenfφhn Sella for Intel and AMD Socket 775 / 1156 / AM2 / AM2+ / AM3

ή

VORTEX PLUS CPU COOLER

LC-POWER 3001 DESKTOP CASE / USB III

https://www.skroutz.gr/s/3730454/LC-Power-3001B.html

179aed9f-546f-4fb0-b058-d5b6a47a62ad__01687_zoom.jpg

ARTIC F12 120MM COOLER

+

LOGITECH MK330

https://www.skroutz.gr/s/2383614/Logitech-Keyboard-Mouse-Wireless-MK330.html?keyphrase=LOGITECH+MK330

+

EDIFIER X220

https://www.skroutz.gr/s/317558/Edifier-X220.html?keyphrase=EDIFIER+220

------------------------------------------------------------------

Σύνολο : 640€

Αν βάλεις φτηνότερα πληκτρολόγια και ποντίκια ή δεν βάλεις τώρα , κοίταξε για κάρτα γραφικών την HD7870 της GIGABYTE !

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=autocomplete&keyphrase=7870+2gb

Οθόνη βλέπω πως θα χρησιμοποιήσεις μια 50άρα full hd όπως λες .

ωραία παιδιά σας ευχαριστώ ,όλους για τις πολλές και πολύ ώρες απαντήσεις σας και κυρίως τον [MENTION=188]yanni[/MENTION] γιατί ο καημένος έχει γράψει όλοκληρα κείμενα για πάρτυ μου.Να'σε καλά που μου τα εξηγείς όλα.

Οπότε παιδιά,απο σήμερα και μπρος θα φτάσω στο όριο μου το ταβάνι μου,που θα έχω 100 % πόσα χρήματα θα διαθέτω και το βλέπουμε ,γιατί άρχισαν να έρχονται 20-20€ απο διάφορες δουλειές μπας και πάρουμε κάτι αξιόλογο. :)

:whistling

Άντε, μια πρόταση κι από μένα...

SUPERCASE SKP-378 - - CASES -

CORSAIR VS SERIES VS550 - 550W POWER SUPPLY - -

ASUS H81M-E RETAIL - -

INTEL PENTIUM DUAL CORE G3420 3.20GHZ LGA1150 - BOX - - CPU -

CORSAIR CMV8GX3M1A1600C11 8GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 - RAM -

KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL - -

GIGABYTE GEFORCE GTX660 GV-N660OC-2GD 2GB DDR5 PCI-E RETAIL - -

LG 22EN33S-B 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK - -

LOGITECH 920-003999 WIRELESS COMBO MK330 - -

Σύνολο 640€ με οθόνη.

Αυτό το σύστημα μπορεί να πάρει έως i7 477x, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο "μικρούλης" g3420 δεν "πάει". Άλλωστε, είναι ταχύτερος από πολλά βαριά πεπόνια του παρελθόντος, όπως αυτό. O GTX660 δεν είναι και ο ισχυρότερος επεξεργαστής εικόνας, αλλά κάπου πρέπει να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί. Δεν γίνεται να ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα για 650€. Για όσους κατακρίνετε τα φθηνά τροφοδοτικά, μου έχει τύχει σκάσιμο ηλεκτρολυτικών σε corsair, αλλά δεν το κάνω θέμα. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

H κάρτα χρειάζεται max 170w. H nvidia πάντα υπερέβαλλε στα recomended psu. To 20άρι pin λογικά ενώνεται με το 4 άρι και σχηματίζει 24 άρι. Σε πολλά psu γίνεται συτό. Στο pc της γυναίκας μου παίζει η 275gtx με 420άρι τροφοδοφικό...

Ποιο είναι το πρόβλημά σου με το dsub;

Στα 650 ευρώ θα γίνουν αναγκαστικά κάποιες υποχωρήσεις για βα βγει το σύστημα. Ο καθένας αποφασίζει πού θα τις κάνει.

ωραία παιδιά σας ευχαριστώ ,όλους για τις πολλές και πολύ ώρες απαντήσεις σας και κυρίως τον @yanni γιατί ο καημένος έχει γράψει όλοκληρα κείμενα για πάρτυ μου.Να'σε καλά που μου τα εξηγείς όλα.

Οπότε παιδιά,απο σήμερα και μπρος θα φτάσω στο όριο μου το ταβάνι μου,που θα έχω 100 % πόσα χρήματα θα διαθέτω και το βλέπουμε ,γιατί άρχισαν να έρχονται 20-20€ απο διάφορες δουλειές μπας και πάρουμε κάτι αξιόλογο. :)

:whistling

Σε δυο σημεία δεν έχω πιάσει τι λες .

1) Λες πως έχεις 50άρα οθόνη και θα συνδεθεί εκεί !!! Λες επίσης πως θες ασύρματα πληκτρ. ποντίκια για να κάθεσαι στον καναπέ !

Εκεί ταιριάζει η σύνθεση που σου έφτιαξα με desktop κουτί και ασύρματα πληκτρολόγια ποντίκια, 2,1 , ψύκτρα για χαμηλό θόρυβο = htpc κ.λ.π.

2) Μετά λες πως θες οθόνη και αρχίζω να μπερδεύομαι ...:hehe::hehe::hehe::hehe:

Αν θες οθόνη τότε βγάζεις τον SSD , βγάζεις τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια και πας σε LG 23EA53V IPS PANEL ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.