yanni Δεκέμβριος 18, 2013 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 χμμμ απο οτι διαβασα αν καταλαβα καλα ειναι κατι πρωτοτυπο που θα κανει η amd αλλα σε βαθος χρονου απο οτι φαινετε. Συγκριτικα δεν ξερω τι επιδοσεις θα εχει. Σε ευχαριστω ομως για το αρθρο.Sent from my GT-I9505 using TapatalkΝαι είναι ακόμα ερωτηματικό το τι θα δούμε όσον αφορά το Mantle. Αλλά μάλλον είναι κάτι που οι περισσότεροι δημιουργοί παιχνιδιών το ήθελαν ώστε να μπορούν να περνάνε εύκολα τα optimizations από τις κονσόλες(που πλέον οι κονσόλες είναι AMD APUs) στα PC. Το patch που θα προσθέτει Mantle υποστήριξη στο Battlefield 4, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, αναμένεται πριν το τέλος του μήνα. Πολλοί ακόμα τίτλοι έχουν ανακοινωθεί για αργότερα. Αν έχει αποδοχή στην αγορά τότε όσα Games το χρησιμοποιούν θεωρητικά θα αποδίδουν καλύτερα από ότι σε DirectX με το ίδιο hardware, ενώ θα μειώνεται και η ανάγκη για γρήγορο επεξεργαστή στο σύστημα μιας και το Mantle θα μειώνει και το φόρτο του επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 20, 2013 Author #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Ναι είναι ακόμα ερωτηματικό το τι θα δούμε όσον αφορά το Mantle. Αλλά μάλλον είναι κάτι που οι περισσότεροι δημιουργοί παιχνιδιών το ήθελαν ώστε να μπορούν να περνάνε εύκολα τα optimizations από τις κονσόλες(που πλέον οι κονσόλες είναι AMD APUs) στα PC. Το patch που θα προσθέτει Mantle υποστήριξη στο Battlefield 4, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, αναμένεται πριν το τέλος του μήνα. Πολλοί ακόμα τίτλοι έχουν ανακοινωθεί για αργότερα. Αν έχει αποδοχή στην αγορά τότε όσα Games το χρησιμοποιούν θεωρητικά θα αποδίδουν καλύτερα από ότι σε DirectX με το ίδιο hardware, ενώ θα μειώνεται και η ανάγκη για γρήγορο επεξεργαστή στο σύστημα μιας και το Mantle θα μειώνει και το φόρτο του επεξεργαστή. κατάλαβα,σχεδόν τα χρήματα έχουν μαζευτεί και μπορεί να αγοραστεί και οθόνη ταυτόχρονα μαζί με τα υπόλοιπα και κλείνω προς το mindfactory λόγω της ταχύτατης απάντησης και πληροφοριών που μου παρέχουν και ας είναι 30€ το πακέτο.Μόνο κουτί θα αγοράσω απο Ελλάδα. Τι ωραία,αρχίζω και νιώθω καλύτερα το οτι έχω φτάσει στο τέλος ,και είμαι στην πηγή για να πιώ νερό. Όσο για το mantle, τότε εφόσων δεν ξέρουμε ακόμα τι και πως,ας πάω σε κάτι πιο σίγουρο να το ευχαριστηθώ,και θα ησυχάσω γιατί κλείνω 2 εβδομάδες χωρίς υπολογιστή και κοντεύω να τρελαθώ που είμαι μόνο με το S4. Πάλι καλα ήρθα στην βιβλιοθήκη της σχολής μου για να πορέσω να μπω και να σας γράψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 20, 2013 Author #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 άσχετο αλλά.. Η asrock fatal1ty : ASRock > Fatal1ty H87 Performance Δείχνει οτι υποστηρίζει μέχρι 1600 Mhz μνήμες... Σε αντίθεση με την Gigabyte που υποστήριζε νομίζω μέχρι 2866 ; Αν το γράφω σωστά. Μπορώ να βάλω ταχύτερη μνήμη όπως έγραψε ο @NTG απο οτι κατάλαβα; Αν ναι,τότε μήπως μπορώ να πάω σε κάποια πιο γρήγορη για θα έχω επιβάρυνση στο κόστος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 20, 2013 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Mπορεις να βαλεις ταχυτερη...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2013 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Από τότε που ο memory controller έφυγε από το chipset και μπήκε στους επεξεργαστές, προσωπικά έχω πάψει να αγχώνομαι με την ταχύτητα της μνήμης. Αμφιβάλλω η διαφορά μιας πολύ αργής μνήμης με μια γρήγορη, να φαίνεται οπουδήποτε πλην των benchmarks. Μπορεί απλά να έχω εφησυχάσει αποδεχόμενος ένα λάθος συμπέρασμα, αλλά προσωπικά άγχος στις μνήμες δεν βάζω διότι δεν πιστεύω να μιλάμε για πάνω από ένα 5% άντε 10% διαφορά στις επιδώσεις κάτω από extreme σενάρια με τον επεξεργαστή να χτυπιέται για ώρα ή ώρες στο 100%. Μόνο αν χρησιμοποιείται και η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών υπάρχει πραγματικά σημαντική διαφορά μιας και οι ενσωματωμένες gpu εξαρτώνται άμεσα από το bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 20, 2013 Author #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Οκ κατάλαβα δεν τα γνώριζα αυτά. Ξανά ευχαριστώ πολυ ! Καλό είναι να μαθαίνεις τελικά απο άτομα που ξέρουν.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 21, 2013 Author #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Μόλις εμαθα οτι ο αδερφος μου παει για 4 μερες λονδινο. Αξιζει τιποτα να μου φερει απο εκει ξερετε? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 21, 2013 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 θα είναι βαβούρα, άστον να χαρεί τις μέρες του εκεί πέρα. Μπορείς να ψάχνεις από τώρα μέχρι να φύγει μη τυχόν κάποιο μαγαζί στο Λονδίνο (το οποίο είναι μεγάλο σε έκταση και μπορείς να φας μισή μέρα αν είναι στην άλλη άκρη από όπου είναι εκείνος) έχει σε προσφορά κάτι από όσα σε ενδιαφέρουν, να το συγκρίνεις με τιμές εδώ και να ψάχνεις πώς θα πάει αν σου κάνει.Από sites που είναι κυρίως για online αγορές, πρέπει να γνωρίζεις τι διεύθυνση θα δώσει κ.λ.π. άσε που 4 μέρες είναι μικρό διάστημα έτσι και προκύψει κάποια καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 21, 2013 Author #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 θα είναι βαβούρα, άστον να χαρεί τις μέρες του εκεί πέρα. Μπορείς να ψάχνεις από τώρα μέχρι να φύγει μη τυχόν κάποιο μαγαζί στο Λονδίνο (το οποίο είναι μεγάλο σε έκταση και μπορείς να φας μισή μέρα αν είναι στην άλλη άκρη από όπου είναι εκείνος) έχει σε προσφορά κάτι από όσα σε ενδιαφέρουν, να το συγκρίνεις με τιμές εδώ και να ψάχνεις πώς θα πάει αν σου κάνει.Από sites που είναι κυρίως για online αγορές, πρέπει να γνωρίζεις τι διεύθυνση θα δώσει κ.λ.π. άσε που 4 μέρες είναι μικρό διάστημα έτσι και προκύψει κάποια καθυστέρηση. καταλαβα δικιο εχεις κριμα θα ειναι απλα το ψαχνω οσο μπορω να επωφεληθω οσο μπορω και εγω.Οποτε νταξει. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 27, 2013 Author #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 είχα καιρό να γράψω εδώ καθώς ήμουν εκτός. Παιδιά , μιας που ήρθαν οι μέρες .Δευτέρα στέλνω την παραγγελία έπεσαν και κάποιες τιμές και ορίστε τι θα πάρω: 640 ευρώ ο πύργος + 30€ μεταφορικά = 670€. Απο ελλάδα μετά θα αγοράσω ηχεία ,πληκτρολόγιο ποντίκι, και στο τέλος οθόνη. Προς στιγμή ορμάω σε αυτό το σύστημα,πιστεύω οτι μετά απο τόσες απαντήσεις έστεισα το καλύτερο δυνατό για την χρήση του παιχνιδιού που θέλω να'στε καλά καλές γιορτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 27, 2013 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 είχα καιρό να γράψω εδώ καθώς ήμουν εκτός.Παιδιά , μιας που ήρθαν οι μέρες .Δευτέρα στέλνω την παραγγελία έπεσαν και κάποιες τιμές και ορίστε τι θα πάρω: 640 ευρώ ο πύργος + 30€ μεταφορικά = 670€. Απο ελλάδα μετά θα αγοράσω ηχεία ,πληκτρολόγιο ποντίκι, και στο τέλος οθόνη. Προς στιγμή ορμάω σε αυτό το σύστημα,πιστεύω οτι μετά απο τόσες απαντήσεις έστεισα το καλύτερο δυνατό για την χρήση του παιχνιδιού που θέλω να'στε καλά καλές γιορτές. Δίσκος; Δεν θα σου φτάσουν απλά τα GBs του SSD. Optical; Κάποια στιγμή θα χρειαστεί και θα ψάχνεις να βγάλεις από άλλο PC ή θα ψάχνεις να βρεις οδηγούς για bootable USBs ή για να κατεβάσεις/βρεις/φτιάξεις ISO και πάει λέγοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 27, 2013 Author #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Δίσκος; Δεν θα σου φτάσουν απλά τα GBs του SSD.Optical; Κάποια στιγμή θα χρειαστεί και θα ψάχνεις να βγάλεις από άλλο PC ή θα ψάχνεις να βρεις οδηγούς για bootable USBs ή για να κατεβάσεις/βρεις/φτιάξεις ISO και πάει λέγοντας. έχω 1x IDE 80GB δεν ξέρω αν τον χρησιμοποιήσω 1x WD 500GB Black 1x 2.5 σε external dock 320 GB WD. απο οπτικά επίσης Samsung DVD-RW Πιστεύω οτι είμαι κομπλέ Τι λες; και βγήκε και 640€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 28, 2013 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 έχω 1x IDE 80GB δεν ξέρω αν τον χρησιμοποιήσω 1x WD 500GB Black 1x 2.5 σε external dock 320 GB WD.απο οπτικά επίσης Samsung DVD-RW Πιστεύω οτι είμαι κομπλέ Τι λες; και βγήκε και 640€ Και το FM2+ είχε βγει επίσης στα 670€ με μεταφορικά full κομπλέ και με οθόνη Τον IDE Τον ξεχνάς μιας και οι καινούριες μητρικές δεν έχουν υποδοχή. Αφού έχεις τον 500άρη καλά θα είσαι, για αρχή. Ο 2,5άρης για back up και τίποτα παραπάνω μιας και θα είναι αργός για να κάνεις πολλά πράγματα με αυτόν. Εντάξει κομπλέ είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 28, 2013 Author #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Και το FM2+ είχε βγει επίσης στα 670€ με μεταφορικά full κομπλέ και με οθόνη Τον IDE Τον ξεχνάς μιας και οι καινούριες μητρικές δεν έχουν υποδοχή. Αφού έχεις τον 500άρη καλά θα είσαι, για αρχή. Ο 2,5άρης για back up και τίποτα παραπάνω μιας και θα είναι αργός για να κάνεις πολλά πράγματα με αυτόν. Εντάξει κομπλέ είσαι. βρε ντάξει απλά λέω οτι έχω σκληρό δίσκο κτλ. Ναι,τόσο είχε βγεί και εκείνο αλλά λέγαμε οτι το μαλλί για i5 έφευγε πολύ,και τελικά ,τα καταφέρα να τα ισορροπήσω όλα μαζί ,μαζί με αυτά που θέλω. Όσο για το FM2+ , δεν διαφωνώ οτι ήταν τα ίδια λεφτά,αλλά και πάλι θα είχα διαφορά στην απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 28, 2013 #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 βρε ντάξει απλά λέω οτι έχω σκληρό δίσκο κτλ.Ναι,τόσο είχε βγεί και εκείνο αλλά λέγαμε οτι το μαλλί για i5 έφευγε πολύ,και τελικά ,τα καταφέρα να τα ισορροπήσω όλα μαζί ,μαζί με αυτά που θέλω. Όσο για το FM2+ , δεν διαφωνώ οτι ήταν τα ίδια λεφτά,αλλά και πάλι θα είχα διαφορά στην απόδοση. Smile? Έβαλα smile " " . Σου είπα ότι είσαι κομπλέ. Το ότι σου έγραψα π.χ. ότι δεν θα μπορείς να συνδέσεις κάπου τον IDE δεν σημαίνει ότι διαφωνώ για τα κομμάτια που επέλεξες Καλορίζικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 28, 2013 Author #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Smile? Έβαλα smile " " . Σου είπα ότι είσαι κομπλέ. Το ότι σου έγραψα π.χ. ότι δεν θα μπορείς να συνδέσεις κάπου τον IDE δεν σημαίνει ότι διαφωνώ για τα κομμάτια που επέλεξες Καλορίζικα όχι γενικά το έλεγα και εγώ αγορίνα Ναι,το κατάλαβα. Άντε να τα παραγγείλω να ησυχάσω,ελπίζω να είναι καλό το Mindfactory... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Για το mindfactory έχει ωραίες τιμές αλλά ο χρόνος παράδοσης θα σου πάει περίπου 3 βδομάδες+Σε παλαιότερο post μου και για να πάρεις τα πράγματα πιο γρήγορα κάνε το εξής:2) Όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης! Το δέμα κάνει μια βδομάδα να έρθει από γερμανία - Ελλάδα, μετά σας δίνουν λινκ να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας από την σελίδα των ΕΛΤΑ, όταν δείτε στην σελίδα των ΕΛΤΑ ότι δέμα είναι στο κέντρο διαλογής ΡΟΥΦ ή ακόμη και να μην το δείτε πάρτε τηλ. στα ΕΛΤΑ μετά από δυο μέρες δώστε το UPU code / matchcode CL923xxxxxxDE για να δείτε που είναι το δέμα με τον τρόπο αυτό θα παραλάβετε το δέμα σας μέσα σε δυο βδομάδες σύνολο. Τα ελτα δεν ενημερώνουν συνέχεια την σελίδα τους και το δέμα σας μπορεί να είναι στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας και να μην το ξέρετε.Εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη αντί για ΡΟΥΦ, όταν το δεις στο κέντρο διαλογής πάρε τους τηλέφωνο. :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 28, 2013 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Κοίταξε και στο computeruniverse.de εγω έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος πριν απο μερικούς μήνες όταν εστησα το pc του αδερφού μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 29, 2013 Author #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Για το mindfactory έχει ωραίες τιμές αλλά ο χρόνος παράδοσης θα σου πάει περίπου 3 βδομάδες+Σε παλαιότερο post μου και για να πάρεις τα πράγματα πιο γρήγορα κάνε το εξής: Εσύ που είσαι Θεσσαλονίκη αντί για ΡΟΥΦ, όταν το δεις στο κέντρο διαλογής πάρε τους τηλέφωνο. :smoke: τέλεια,δεν έχω πρόβλημα μεγάλο για την παράδοση αρκεί να γίνει Κοίταξε και στο computeruniverse.de εγω έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένος πριν απο μερικούς μήνες όταν εστησα το pc του αδερφού μου.. Για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω μπεί τους έχω στείλει μύνημα και δεν μου απάντησαν ποτέ.Πόσο σου κόστισε η αποστολή και το έκανες μέσω εμβάσματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 29, 2013 Author #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 άσχετη ερώτηση αλλά σχετικά σχετική Επειδή κουτί θα πάρω απο ελλάδα λόγω οτι το χρεώνουν εξτρά σαν κουτί με άλλα τόσα λεφτά. Τι κουτί προτείνετε; Είχα βάλει ένα Bit Merc .Είχα ακούσει καλά λόγια για το Silencio ; αν λέγεται έτσι, οπότε τι προτείνετε για φθηνό μιας και θα μένει 24/7/365 μέσα στο δωμάτιο μου / σαλόνι που θα κοιμάμαι; Μαζί θα πάρω και μερικά ανεμηστηράκια ώστε να γίνει ένα πλήρες airflow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.