Jump to content

Logitech Speaker System Z906

Darap21

Recommended Posts

Είναι καλύτερα αυτά...???Εγώ θέλω να ακούω και μουσική..Τώρα έχω το logitech z506 καλά είναι αλλά μπουκώνουν πολύ εδικά στην μουσική...

Με βάλατε σε δίλημμα τώρα...:/ Εαν έπαιρνα ένα κανονικό Home Cinema μήπως θα ήτανε καλύτερα...???

τα έχει ο [MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION] μπορεί να σου πεί την γνώμη του. Και εγώ τα έχω ακούσει, ο ήχος τους μου άρεσε, θα προτιμουσα 10" woofer να έιχαν πάντως ;)

Βασικα μουσικη και 5.1 δεν πανε μαζι. Αν τα θες μονο για μουσικη παρε 2.1 η ακομα καλυτερα ενισχυτη με 2 ηχεια.

Δεν τα θέλω μόνο για μουσική απλά θέλω να κούω και μουσική...Ποιο πολύ το θέλω για ταινίες και games...

Το ξέρω φίλε..ξέρω πως να τα στήσω απλά θέλω να μάθω τι είναι καλύτερο για ενα PC...

Να πάρω εναν ενισχυτή και 5.1 ηχεία ή να πάρω αυτά τα 5.1 που βγάζουν για τα PC???

Δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Απλα θα συνδεσεις την οπτικη της μητρικης με τον ενισχυτη και τελος. Φτιαξε ενα αλλο θεμα για να παρεις προτασεις γτ εδω υπαρχουν ατομα που ξερουν απο ηχο αλλα παιζει να μην απαντουν γτ βλεπουν Logitech στον τιτλο.

logitech 5.1 θα πας σε z5500 και οχι z906.

Πιο καινουργιο μοντερο το 906 αλλα υποδιέστερα.

εάν έχεις μικρό δωμάτιο δεν αξίζει να βάλεις για μουσική πολύ δυνατά με τα z906 θέλει μεγάλο χωρο,σε μικρό χώρο θα το βάζεις δεν θα ακούγεται σωστά ο ήχος πάντως αυτό με το μπούκωμα που λέτε εγώ δεν το κατάλαβα .καλοκαίρι σε πολλά τετραγωνικά ευχαριστήθηκα μουσική σχεδόν foul χωρίς παραμορφώσεις αλλα κάπου στις 3 ώρες ζεστάθηκε το woofer και μετά από 10 λεπτά λειτούργησε μετά ψι-trance δυο κλικ πάνω από τι μέση το μπάσο....

τώρα ανάλογα τι ζητάς από το ηχοσύστημα?

τα logitech είναι φτηνά δυνατά που για εμενα με έχουν υπερκάλυψη πιο πολύ games ταινίες και μετά μουσική σαν 4.1

Μιας και δεν έχω ούτε εγώ τον κατάλληλο χώρο για 5.1, πήρα τα Corsair SP2500. Η διαφορά από όλα τα PC 2.1 που έχω ακούσει είναι τρομακτική, τα ηχεία είναι σε άλλο τόπο.

• 2 weeks later...

Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι κάτοχος των ηχείων z906 εδω και ενα τρίμηνο. Τα εχω στήσει πολυ καλα ετσι οπως πρέπει για ενα home cinema με βασουλες στον τοίχο.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και απο αποψη μουσικής 4.1 και blu-ray 5.1 dts τα συνιστώ με κλειστα ματια.Και εγω αποψη πανω σε αυτο το θεμα εχω γιατι εχω ακούσει πολλα ηχεια(εκτός ομως αυτα που εχουν ξεχωριστό ενισχυτη για 5.1):rubik:

• 2 months later...

Παρέλαβα πρην λίγες ώρες τα Ζ906...προς στιγμήν τα έχω στήσει πρόχειρα στο γραφείο μου μέχρι να πάρω βάσεις....Έχω πάθει πλάκα με την ένταση..το δωμάτιο μου ειναι 5χ5 το πήγα μέχρι την μέση και τρίζαν η πόρτες στο σπίτι....

Η σύνδεση στο PC έγινε με τον κλασικό τρόπο με τα χρωματιστά καλώδια...

Αν τα συνδέσω με την οπτική ίνα θα έχω καλύτερη απόδοση???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.