Jump to content

water cooling προτάσεις και ιδεες help :)

wesdom

Recommended Posts

γεία σας είμαι νέος στο site

είμαι φοιτητής πληροφωρικής και αχολούμε και με hardware και με software ,αποφάσησα να διμιουργήσω ένα νέο pc γενικής χρήσεος το οποίο να είναι αρκετά γρήγορο και αποδοτικό στα γραφικά

εδώ ειναι τα χαρακτηριστηκά του

pc case :Thermaltake Chaser A71

motherboard :MSI X79A-GD65 (8D)

cpu : intel core i7-3820

ram : G.Skill [ ECO ] F3-12800CL9Q-8GBECO (2Gx4) ή Mushkin Silverline 8GB DDR3-1600MHz (994100) ή Corsair Vengeance 8GB Quad Channel DDR3 Memory Kit (CMZ8GX3M4X1600C9)

κάρτα γραφικών :MSI GeForce GTX760 2GB Twin Frozr IV OC

τροφοδοτικό :Corsair GS Series GS800 80Plus Bronze “2013 Edition

και για σκλιρο ακομα βλέπω δεν με απασχολεί ακομα το θέμα ειναι οτι με τα παραπάνω χαρακτιριστικα θα κάνω σιγουρα overclock και περαν τουτου θέλω να ψαχτώ και στο watercooling αλλα δεν θέλω έτοιμο kit τι μου προτείνετε;

ευχαριστώ

για αρχή μόνο το cpu έχω αποφασίσει αλλα λόγο της επιλογής τισ συγκεκριμένης κάρτας γραφικών αργοτερα 2-3 χρόνια αν απετηθεί θα κανω SLI , αλλα μέχρι τότε εχουμε καιρο εχω κοιτάξει κάποια πραγματα και εχω μια πρόταση αλλα επιδή ειμαί πολύ καινουριος σε αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας ευχαριστώ

προταση

waterblock: eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

για την αντλια δεν ειμαι καθόλου συγουρος FAlphacool-VPP655

και ένα δοχείο

το πρόβλημά μου με αυτήν την αντλία ειναι οτι δεν έχω καταλάβει πως συνδέεται πχ εγώ θέλω ενα δοχίου τέτοιου BITSPOWER Z-MULTI 40MM WATER TANK ICE RED - - τιπου που θα είναι έξω απο τον πίργο μπορει να γίνει με αυτήν την αντλια αυτο?

ναι αλλα επιδή θέλω το δοχείο έξω απο την θήκη δεν χωράει και η θήκη έχει προδιαγραφές για αυτό ελεγα μίπως σε κατι τέτοιο www.eworld.com.gr%2Fproducts%2Fdetails%2F1700%2FSeltz-Hydor-L30-Watercooling-Pump&h=CAQH1_SST

η www.eworld.com.gr%2Fproducts%2Fdetails%2F1368%2FEKWB-EK-DCP-4.0-Watercooling-Pump%23&h=CAQH1_SST η να βάλω αυτο www.eworld.com.gr%2Fproducts%2Fdetails%2F2551%2FAlphacool-AGB-Eheim-600-Station-II-12V-Watercooling-Pump&h=CAQH1_SST μέσα που χωράει και ένα ακομι δοχείο απο έξω ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.