Jump to content

2.5 μηνες περιμένοντας την εξυπηρετιση της Forthnet

Toxic

Recommended Posts

Ο ΟΤΕ το ξέρουμε όλοι ότι μας τον ¨πιάνει¨ λίγο αλλά αν θές αξιοπιστία και λιγότερα προβλήματα είναι μονόδρομος.

Δεν είναι εδώ το thread με τα ανέκδοτα...

όταν συγκρίνουμε ΟΤΕ με FORTHNET τότε μάλλον η FORTHNET είναι το ανέκδοτο... σε όλα ...και όχι δε τα παίρνω απο ότε. απλά είχα 7 χρόνια φορθνετ και οταν προέκυψε πρόβλημα κάναν τον κινέζο ...

Εμένα με παίρνει τηλέφωνο η forthnet εδώ και 8 μήνες για να πληρώσω 2 μήνες Μάιο και Ιούνιο για το internet ενώ απο τον Απρίλιο είμαι στον ΟΤΕ... Τι Fax τους έχω στείλει τι τηλέφωνα έχω πάρει, τι στο κατάστημα έχω πάει με τον λογαριασμό του ΟΤΕ και με την ημερομηνία διακοπής τίποτα! Θέλουν να πληρώσω σοι και καλά 2 μήνες στην forthnet ενώ είμαι στον ΟΤΕ. Και όταν πάω ξανά σε forthnet είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν αυτοι οι 2 μήνες στον πρώτο λογαριασμό...:suicide2:

Παλιότερα που αντιμετώπισα προβλήματα με την εν λόγο εταιρεία , είχα φτιάξει μια επιστολή και την έστειλα σε ΕΕΤΤ και ΙΝΚΑ ενω παράλληλα την κοινοποίησα και σε αυτούς , στην οποία περιέγραφα το πρόβλημα αναλυτικά και ζήτησα άμεση λύση . Ε σε καμιά βδομάδα ως δια μαγείας φτιάξαν ολα ... Μετα στην πρώτη ευκαιρεία άλλαξα και πάροχο .

Εμένα με παίρνει τηλέφωνο η forthnet εδώ και 8 μήνες για να πληρώσω 2 μήνες Μάιο και Ιούνιο για το internet ενώ απο τον Απρίλιο είμαι στον ΟΤΕ... Τι Fax τους έχω στείλει τι τηλέφωνα έχω πάρει, τι στο κατάστημα έχω πάει με τον λογαριασμό του ΟΤΕ και με την ημερομηνία διακοπής τίποτα! Θέλουν να πληρώσω σοι και καλά 2 μήνες στην forthnet ενώ είμαι στον ΟΤΕ. Και όταν πάω ξανά σε forthnet είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν αυτοι οι 2 μήνες στον πρώτο λογαριασμό...:suicide2:

Ψάξε το μην κάνει προσαυξήσεις και σου έρθει κανένα φουσκωμένο ποσό. Ένας φίλος μου με τη Hol δεν πλήρωσε ως όφειλε εκείνος και στο χρόνο το ποσό είχε ανέβει κατά πολύ. Πήγε και το πλήρωσε τελικά αλλά αυξημένο κατά πολύ.

Δες πόσο κράξιμο πέφτει στον "κορυφαίο" πΟΤΕ εδώ και μετά κάνει τη σύγκριση ο καθένας μόνος του:

https://www.facebook.com/ote.gr

Το "πλεονέκτημα" που έχει ο οτε είναι ότι δημιουργεί προβλήματα τα οποία χρεώνει στους άλλους παρόχους. Όπως αυτό που περιγράψατε πιο πάνω, που όταν κάνεις αίτηση σε κάποια εταιρία για ίντερνετ, ο οτε δεν μπορεί να βρει το σπίτι σου, αλλά αν κάνεις στον οτε ξαφνικά δουλεύουν τα gps και το βρίσκει.

Αυτό εγώ δεν το λέω αξιοπιστία και δεν βρίσκω τον λόγο να δίνω διπλά λεφτά σε μία εταιρία που χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές.

Το "πλεονέκτημα" που έχει ο οτε είναι ότι δημιουργεί προβλήματα τα οποία χρεώνει στους άλλους παρόχους. Όπως αυτό που περιγράψατε πιο πάνω, που όταν κάνεις αίτηση σε κάποια εταιρία για ίντερνετ, ο οτε δεν μπορεί να βρει το σπίτι σου, αλλά αν κάνεις στον οτε ξαφνικά δουλεύουν τα gps και το βρίσκει.

Αυτό εγώ δεν το λέω αξιοπιστία και δεν βρίσκω τον λόγο να δίνω διπλά λεφτά σε μία εταιρία που χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές.

Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

Εχετε απόλυτο δίκιο νομίζω αυτό που λετε είναι τοσο αυτονόητο πλέον που ισως να μην χρειάζεται να το αναφέρουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.