coolman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 Ακουσα πως οσοι εμειναν ανεργοι μεσα στο 2013 και πριν, μπορουν να αποκτησουν κοινωνικο τιμολογηιο ΔΕΗ. Εχει κανεις περισσοτερες πληροφοριες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Αν δεν κανω λαθος το δικαιουνται οσοι ειναι ανεργοι για διαστημα μεγαλυτερο των 12 μηνων.Αν εισαι μπορεις να κανεις αιτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Μα ειπε οτι και το Νοεμβριο του 2013 να εχεις μεινεις ανεργος δικαιουσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Εχει περιορισμο στην καταναλωση...αμα ειστε πανω απο 2-3 ατομα στο σπιτι ξεχνα το Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Και τι χανεις να δοκιμασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Και τι χανεις να δοκιμασεις?Χρόνο.Αν καίτε 10% πάνω από το όριο της μείωσης, οκ, κουτσά στραβά το μειώνεις. Αν καίτε όμως 100% πάνω, δεν υπάρχει λόγος ούτε 1 λεπτό να χαραμίσεις. Απλά τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 12, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Δεν ειναι προβλημα να χασεις λιγο χρονο για να κανεις μια απλη αιτηση αν ειναι να κερδισεις λεφτα, φιλε μου. Μπορεις να μας πεις εαν γνωριζεις, ποιες ακριβως ειναι οι προυποθεσεις για να αποκτησει καποιος κοινωνικο τιμολογιο και τι ακριβως κερδιζει? Συμφωνα παντα με τις χθεσινες εξαγγελιες. Αν ειναι, να τους παμε αυριο κιολας την αιτηση. (Τελεια η θεά που εβαλες στο αβαταρ, αλλα δε φαινετα καθαρα η νεκροκεφαλη στο α λα Φρεντυ Κρoυγκερ μπλουζακι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 12, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Η κατανάλωση είναι από 200 kWh (κιλοβατώρες) έως 1.500 ή 1.700 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων. Αν το νοικοκυριό κάψει πάνω από αυτά τα όρια τότε η χρέωση γίνεται με τις τιμές του κανονικού οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ. Επίσης στα όρια των 1.500 kWh ή 1.700 kWh δεν λαμβάνονται υπόψη οι καταναλώσεις του νυχτερινού τιμολογίου.Οποτε αν ειστε πολλα ατομα στο σπιτι 4-5 δεν συμφερει γιατι θα υπερβαινεις το οριο των Κwh και θα χρεωνεσαι με το κανονικο τιμολογιο.Αξιζει αν εισαι μονος η 2 ατομα και δεν εχετε μεγαλη καταναλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 12, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 ....Οποτε αν ειστε πολλα ατομα στο σπιτι 4-5 δεν συμφερει γιατι θα υπερβαινεις το οριο των Κwh και θα χρεωνεσαι με το κανονικο τιμολογιο.Δεν σε καταλαβαινω φιλε μου, γιατι δε συμφερει? Χανω κατι? Αφου το κανονικο ετσι κι αλλιως το πληρωνω και τωρα.Βασικα θελω πληροφοριες σχετικα με τις νεες εξαγγελιες. Αρκει να εισαι ανεργος? Κοιτανε τυχον περιουσιακα στοιχεια, ακινητα, καταθεσεις ή εισοδηματα?Νυχτερινο τιμολογιο εχουμε ολοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 12, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Τι δεν καταλαβαινεις στο εγραψα τοσο απλα,αν εισαι μονος αξιζει,αν ζεις με οικογενεια στο τετραμηνο θα ξεπερνας το οριο των Kwh,οποτε δωρον αδωρον.Απλα ειναι τα πραγματα.Νυχτερινο τιμολογιο εχουμε ολοι,υπαρχει και τη μερα απο τις 3 μεχρι τις 5 η ωρα.Περισσοτερες πληροφοριες στο site της ΔΕΗ φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Δεν εχουν ολοι, πρεπει να υπαρχει (ή να μπει) 2ο ρολοι για να μετραει τις ωρες του νυχτερινου. Νομιζω στις πιο καινουριες εγκαταστασεις υπαρχει ενα ρολοι με 2 μετρητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 12, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Τι δεν καταλαβαινεις στο εγραψα τοσο απλα,αν εισαι μονος αξιζει,αν ζεις με οικογενεια στο τετραμηνο θα ξεπερνας το οριο των Kwh,οποτε δωρον αδωρον.Απλα ειναι τα πραγματα.Νυχτερινο τιμολογιο εχουμε ολοι,υπαρχει και τη μερα απο τις 3 μεχρι τις 5 η ωρα.Περισσοτερες πληροφοριες στο site της ΔΕΗ φιλε.Δεν καταλαβα γιατι μου ειπες οτι δε συμφερει, αφου δεν εχεις να χασεις τιποτα γιατι δε συμφερει? Τωρα που ειμαι στο κανονικο τιμολογιο δηλαδη συμφερει?Οσο για το νυχτερινο φιλε, οχι δεν εχουμε ολοι, θελεις ιστοριες και εξοδα για να αποκτησεις, ριξε μια ματια εδωΒάλτε νυχτερινό ρεύμα και εξοικονομίστε χρήματα - olatapsaxno.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 13, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Εχετε δικιο,λαθος μου για το νυχτερινο ρευμα απλα μπερδευτικα με το δικο μου σπιτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 13, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Βασικα θελω πληροφοριες σχετικα με τις νεες εξαγγελιες. Αρκει να εισαι ανεργος? Κοιτανε τυχον περιουσιακα στοιχεια, ακινητα, καταθεσεις ή εισοδηματα?Έχεις ψάξει καθόλου στο δυσεύρετο και δύσχρηστο google? Εγώ τα βρήκα όλα αυτά που ρωτάς σε μισό λεπτό πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 13, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Οι μισές και βάλε πληροφορίες που διάβασα εδώ είναι από ανακριβείς έως άκυρες Αν καις μέχρι 1700 kWh ( το μέσο σπίτι στην Ελλάδα καίει 1800 ) σε συμφέρει. Είναι τόσο απλό. Καις παραπάνω; ΟΚ δεν συμφέρει, αλλά δεν αλλάζει και τίποτα σε σχέση με ότι είχες! Αν έχεις νυχτερινό, μετράς μόνο τις ημερήσιες kWh, δηλαδή αν έχεις 1500 ημέρας και 500 νύχτας, πάλι σε συμφέρει. Εμείς, 3 άτομα καίμε 1400 max νύχτα-μέρα, χωρίς νυχτερινό. Νομίζω θέλει ή άνεργος άνω των 6 μηνών ή οικογενειακό εισόδημα κάτω των 12.000 + 3.000 ευρώ ανά παιδί. Περισσότερα στο site της ΔΕΗ ή του ΔΕΔΔΗΕ. Νυχτερινό τιμολόγιο ΔΕΝ έχουν όλοι, ειδικά τα παλιά σπίτια και θέλει αρκετά χρήματα και διαδικασία για να μπει. Διάβασε φίλε μου στο αντίστοιχο site τι δικαιούσαι και τι μπορείς γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 13, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Έχεις ψάξει καθόλου στο δυσεύρετο και δύσχρηστο google? Εγώ τα βρήκα όλα αυτά που ρωτάς σε μισό λεπτό πάντως. Eψαξα αλλα δεν.. Υπαρχουν πληροφοριες για το τι ισχυε ως τωρα, υποτιθεται ομως οτι μετα τις προχθεσινες εξαγγελιες αλλαξαν τα πραγματα, εγιναν πιο απλουστευμενα. Μπορεις βεβαια να παρεις στο 9298000 αλλα θα περιμενεις κανα 3ωρο. Αν καις μέχρι 1700 kWh ( το μέσο σπίτι στην Ελλάδα καίει 1800 ) σε συμφέρει. Είναι τόσο απλό. Καις παραπάνω; ΟΚ δεν συμφέρει, Aντε παλι με το "δε με συμφερει"... Γιατι φιλε μου δε με συμφερει, χανω κατι? Νομίζω θέλει ή άνεργος άνω των 6 μηνών Συμφωνα με τις εξαγγελιες ακομα κι αν εμεινες ανεργος το Νοεμβριο του 2013, δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Κάτι δεν έκανες καλά...Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα με το Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ - Dikaiologitika Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 13, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Κάτι δεν έκανες καλά...Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα με το Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ - DikaiologitikaΑυτο εχει ημ/νια 29-11-13, οποτε λογικα δεν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 13, 2013 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Μεσα σε 2 εβδομαδες και δεν ισχυει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 13, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Αφου προχτες εξαγγελθηκαν τα νεα μετρα!Και ανεργος να εμεινες το περασμενο Νοεμβριο δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο, 3 φορες το εγραψα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.