Jump to content

Sennheiser pc 350

Mrtryme

Recommended Posts

θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο,μου ξηλωθηκε το καλωδιο απο την πλακετα(εκει που ειναι η ροδελα για την ενταση κ τη σιγαση μικροφωνου/ακοθστικου)κ εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω ανταλλακτικο.υπαρχει?ειναι κριμα γιατι εσκασα 160 ευρο.Ρωτησα ΝΑΚΑ κ μου ειπανε να περιμενω να δουνε αλλα εχει περασει καιρος..υπαρχει κατι αλλο?Σας 1000ευχαριστω εκ των προτερων.

Αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα και του δίνουν δύο λύσεις:

1. Κολλητήρι

2. Να περιμένει αντικατάσταση, αφού βγαίνει όλο σαν ανταλλακτικό

Sennheiser PC 350 cable problem

btw, ένας λόγος που επιλέγω πάντα AKG είναι ότι έχουν ανταλλακτικά ακόμα και για ακουστικά 20ετίας...

το ειδες ενας φιλος τεχνικος κ μου ειπε οτι δεν κολιετε γιατι εχουνε ξυλωθει κ οι οδηγοι απο την πλακετα αυτοι οι ασημενιοι διαδρομοι ...

Σαν ανταλλακτικο πως βγαινει ολο ?τι εννοεις? το ποστ ειναι απο το 2011 που εβαλες :book:

Δεν έχει σημασία η ημερομηνία, αν η αντιπροσωπεία σε καλύπτει ακόμα.

Όλο βγαίνει το καλώδιο από μέσα στο ακουστικό κι από όσο κατάλαβα από τα γραφόμενα, δε χρειάζεται κάποια κόλληση εσωτερικά, είναι κουμπωτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.