Mrtryme Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο,μου ξηλωθηκε το καλωδιο απο την πλακετα(εκει που ειναι η ροδελα για την ενταση κ τη σιγαση μικροφωνου/ακοθστικου)κ εχω ψαξει παντου αλλα δεν βρισκω ανταλλακτικο.υπαρχει?ειναι κριμα γιατι εσκασα 160 ευρο.Ρωτησα ΝΑΚΑ κ μου ειπανε να περιμενω να δουνε αλλα εχει περασει καιρος..υπαρχει κατι αλλο?Σας 1000ευχαριστω εκ των προτερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα και του δίνουν δύο λύσεις:1. Κολλητήρι2. Να περιμένει αντικατάσταση, αφού βγαίνει όλο σαν ανταλλακτικόSennheiser PC 350 cable problembtw, ένας λόγος που επιλέγω πάντα AKG είναι ότι έχουν ανταλλακτικά ακόμα και για ακουστικά 20ετίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrtryme Δεκέμβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 το ειδες ενας φιλος τεχνικος κ μου ειπε οτι δεν κολιετε γιατι εχουνε ξυλωθει κ οι οδηγοι απο την πλακετα αυτοι οι ασημενιοι διαδρομοι ... Σαν ανταλλακτικο πως βγαινει ολο ?τι εννοεις? το ποστ ειναι απο το 2011 που εβαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Δεν έχει σημασία η ημερομηνία, αν η αντιπροσωπεία σε καλύπτει ακόμα.Όλο βγαίνει το καλώδιο από μέσα στο ακουστικό κι από όσο κατάλαβα από τα γραφόμενα, δε χρειάζεται κάποια κόλληση εσωτερικά, είναι κουμπωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.