dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 Γεια σας παιδιά. Στον υπολογιστή μου έχω 3gb ram DDR2 800Mhz. Ξαφνικά βλέπω στις ιδιότητες του υπολογιστή αναγνωρίζει μόνο το 1gb δλδ λέει εγκατατεστημένη μνήμη 3 gb (1.00gb είναι δυνατή η χρίση). Τι είναι αυτο πάλι? τα έχουν παίξει οι μνήμες? φταίνε τα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Δεκέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 έχεις τσεκάρει απο το bios τι βλέπει και τι συγχρονισμο? μηπως να τον χαμηλωνες να δεις τι θα κανει και να κανεις και ενα memtest ετσι για πλακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimpap Δεκέμβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Τον υπολογιστή τον έχω στον χωριό(δουλεύει 24 ώρες λόγου μετεωρολογικού σταθμού).Το προβλημα το είδα μπαίνοντας με το vnc viewer.Οπότε ειναι λιγο δύσκολο να μπω στο bios.Το memtest προγραμμα ειναι φαντάζομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.