steliospatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 Ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το πρόβλημα?? Το κάνει όταν βλέπω κάποιο βίντεο. Χάνεται η οθόνη και μετά από 1-2 δεύτερα επανέρχεται πάλι κανονικά και μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... Tο πρόγραμμα οδήγησης οθόνης NVIDIA Windoows Kernel Mode Driver, Version 331.82 σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Αυτο που λες αν καταλαβαίνω καλα ,ψοφαει o driver της gpu,έχεις τον οιο πρόσφατο?sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliospatra Δεκέμβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 ναι εχω τον τελευταιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Άλλαξα τον τίτλο σε κάτι πιο κατατοπιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 13, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Roll back driver Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Δεκέμβριος 13, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 κάνε πλήρη απεγκατάσταση, (και με κάποιο utility) και μετά εγκατάσταση ξανά τον καινούριο driver.Στην τελική, ίσως χρειαστεί να κάνεις format, για να έχεις πλήρως καθαρό σύστημα.Υπό την προϋπόθεση ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliospatra Δεκέμβριος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Ολα οκ! Εκανε ενημερωσεις και λυθηκε το προβλημα.Ευχαριστω ολους οσους μου απαντησαν.Νασται καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.