Nwalma Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 Ελπίζω να είμαι στο σωστό section του forum..Εδώ και αρκετό καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέανα βάψω το case και το monitor μου μαύρα.Δεν θέλω να αγοράσω καινούργια γιατί αυτά που έχωπρος το παρόν τουλάχιστον είναι μια χαράΤι πρέπει να κάνω ??Nwalma
GoriLLakoS Οκτώβριος 11, 2004 #2 Οκτώβριος 11, 2004 Σπρει δοκιμασε......εγω χρησιμοποιω ματ εππειδη μ'αρεσει περισσοτερο....!Τωρα,αμα ετριβες κ ελαχιστα αυτο που θες να βαψεις θα επιανε πολυ καλυτερα η βαφη!
DMylonas Οκτώβριος 11, 2004 #3 Οκτώβριος 11, 2004 Αν τα βάψεις μαύρα, πάρε 1 μπουκαλάκι sprey για πλασικό για τα πλαστικά μέροι και 1-2 για την λαμαρίνα....Τώρα καλό θα ήταν να πάρεις και 1-2 μπουκαλάκια αστάρι σε sprey αν βάψεις πλαστικό σε χρώμα κόκκινο ή άλλο....
las_kar_is Οκτώβριος 11, 2004 #4 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Nwalma Ελπίζω να είμαι στο σωστό section του forum.. Εδώ και αρκετό καιρό μου έχει καρφωθεί η ιδέα να βάψω το case και το monitor μου μαύρα. Δεν θέλω να αγοράσω καινούργια γιατί αυτά που έχω προς το παρόν τουλάχιστον είναι μια χαρά Τι πρέπει να κάνω ?? Nwalma Kαι καλά για το case αλλά το monitor πως σκοπεύεις να το βάψεις ; ( κουμπιά , γρίλιες εξαερισμού κ.λ.π. ; ) Πρόσεξε μην πάει το χρώμα και σε σημεία που δεν πρέπει Υ.Γ. : Καλώς ήρθες :hi:
Κοπρίτης Οκτώβριος 11, 2004 #5 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από las_kar_is [Σήμερα, στις 15:42] Kαι καλά για το case αλλά το monitor πως σκοπεύεις να το βάψεις ; ( κουμπιά , γρίλιες εξαερισμού κ.λ.π. ; ) Πρόσεξε μην πάει το χρώμα και σε σημεία που δεν πρέπει Υ.Γ. : Καλώς ήρθες :hi: και τα πλαστικα της οθονης βγαινουν απλα λιγο πιο δυσκολα.... αλλα λογω χωρου προσφερονται και αυτα για τρελες μοντιφες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.