spc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2013 Ξαναστήνω (πρώτα ο θεός ) εκεινο το gaming PC στο σαλόνι. Ψαχνω ενα keyb το οποίο θα ειναι μαζεμένο (να μπορεί να καθεται ανετα στα ποδια στον καναπε), με φωτιζόμενα πλήκτρα και προφανως ασύρματο. Εξτρα gaming features ειναι φυσικα εκτιμητέα. Εχω κοιταξει τα κλασικα (MS, Logitech) αλλα δε βλέπω κατι να με καλύπτει... Εχω ηδη αυτό Gamepad - G13 Advanced Gameboard - Logitech αλλα θελω και κατι να μπορω να πληκτρολογήσω κατιτις. Ιδέες;
Wizard! Δεκέμβριος 12, 2013 #2 Δεκέμβριος 12, 2013 Matias Wireless Folding USA Keyboard for iPad and iPhone : FK304-US : The Keyboard Company
jpavly Δεκέμβριος 12, 2013 #3 Δεκέμβριος 12, 2013 Έχω σταμπάρει τούτο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..Mini Rechargeable Bluetooth 3.0 Keyboard for iPad iPhone Android PC | eBay
spc Δεκέμβριος 12, 2013 Author #4 Δεκέμβριος 12, 2013 thx αλλα κανενα από τα 2 παραπανω δεν ειναι με φωτιζόμενα πληκτρα...περαν τουτου θα προτιμούσα κατι πιο ποιοτικό (οχι Κινεζια δλδ) - κι ας ειναι και λιγο μεγαλύτερο που λέει ο λόγος...
DJD Δεκέμβριος 12, 2013 #5 Δεκέμβριος 12, 2013 Αυτό; Bluetooth Illuminated Keyboard K810 - Logitech περαν τουτου θα προτιμούσα κατι πιο ποιοτικό (οχι Κινεζια δλδ) - κι ας ειναι και λιγο μεγαλύτερο που λέει ο λόγος... Ναι ρε, όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται από παρθένες ολλανδέζες σε εργοστάσια με παράθυρα που δείχνουν τα γρασίδια
spc Δεκέμβριος 12, 2013 Author #6 Δεκέμβριος 12, 2013 Αυτό; Bluetooth Illuminated Keyboard K810 - Logitech Ξεχασα να πω οτι αυτό το εχω ηδη αλλα δε μου γεμίζει το μάτι για gaming κατασταση...εχει πολυ lag γενικα....(υποθετω λόγω bt; ) Ναι ρε, όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται από παρθένες ολλανδέζες σε εργοστάσια με παράθυρα που δείχνουν τα γρασίδια Ελα, σταματά τώρα σε παρακαλώ γιατι ήδη φαντάζομαι τον Νουρη με κοτσιδάκια, φακίδες και ασπρη ποδια να συναρμολογεί τα πλήκτρα των keybs και αναστατώνομαι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.