Peter Parker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2013 Μιας και το θέμα που είχα ανοίξει εδώ http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/provlima-alla-apo-pou-129906.html πάει σε τροφοδοτικό μεριά το πρόβλημα. Μια γρήγορη απάντηση ποιο από τα 2 να παραγγείλω αύριο ?CORSAIR RM SERIES RM650 - 650 WATT 80 PLUS GOLD CERTIFIED FULLY MODULAR PSU - - η XFX P1-750S-NLB9 PRO SERIES 750W PSU - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Δες και coolermaster v700, έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 11, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Ξεφεύγει στην τιμή από τα παραπάνω, άλλα ευχαριστώ για την πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 11, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Απ'αυτά τα 2 το XFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 11, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 το xfx και το v700 φτιάχνονται από την seasonic...το rm από channel wellτο v700 και το rm είναι gold σε απόδοση , bronze το xfx(λόγω παλαιότερης πλατφόρμας)από εκεί και πέρα νομίζω πως το v700 είναι το καλύτερο(αν και ακριβότερο)..απο εκεί και πέρα,αν θα είχα σύντομα sli και λοιπά ενεργοβόρα πράγματα,θα πήγαινα σε xfx αλλά πραγματικά οι διαφορές είναι μικρές,και τα 3 τροφοδοτικά είναι πραγματικά ποιοτικές κατασκευές ...απο εκεί και πέρα..full modular(ίσως το πιο εύκολο cable management v700+corsairnon-modular(καλό κουράγιο με την "μακαρονάδα") xfxedit...το corsair είναι full modular Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 11, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Ευχαριστώ παιδιά.Edit: Κατέληξα σε XFX 750. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 13, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 13, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 καλορίζικο φίλε :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 13, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Ευχαριστώ, προς το παρόν όλα πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 13, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Είναι πολύ καλά τροφοδοτικά. Δες και αυτό και ελπίζω να μην το φάω εγώ το ban [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ed27pbD2r4U]Banned commercial - Hottest chick ever in bed with an XFX!!! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 13, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 μόνο για τέτοιες διαφημίσεις είναι η XFX. Έχω ακούσει/διαβάσει ότι αν χρειαστείς ποτέ υποστήριξη θα αισθανθείς όπως η γκόμενα στο παραπάνω κλιπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 13, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Καλά αστο. Για την Corsair έχω και έχω να σου πω. Με lifetime εγγύηση και τραβιέμαι κοντά ένα δίμηνο. Μου είπαν να καλέσω support σε Αμερική μήπως βγάλουν άκρη. Αλλάζουν specs και αφήνουν τους κωδικους προϊόντων ίδιους και τραβάς μια ασυμβατότητα μετά από RMA και ψάχνεις να βρεις τι φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 13, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Φαντάζομαι σε όλες τις εταιρείες τυχαινει καποια στιγμή κάτι στραβό, το θέμα είναι να υπαρχή η καλή θέληση από μεριά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Δεκέμβριος 13, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Καλά αστο. Για την Corsair έχω και έχω να σου πω. Με lifetime εγγύηση και τραβιέμαι κοντά ένα δίμηνο. Μου είπαν να καλέσω support σε Αμερική μήπως βγάλουν άκρη. Αλλάζουν specs και αφήνουν τους κωδικους προϊόντων ίδιους και τραβάς μια ασυμβατότητα μετά από RMA και ψάχνεις να βρεις τι φταίει.εγω παλι γιατι παιρνω απαντηση την επομενη εργασιμη απο την μια (corsair ) και για να γινει approve το extension 3 years to 5 years επρεπε να περασει ενα διμηνο για το approval ...παντα υπαρχουν μελανα σημεια στις εταιρειες αλλα το θεμα ειναι το τελικο αποτελεσμα ποσο σε ευχαριστει η οχι..και στην συγκεκριμενη περιπτωση προσωπικα αν με ρωτησεις τρεμει το φιλοκαρδι μου με τυχον προβλημα του xfx και του τραβηγματος που θα φαω απο vision και xfx μαζι.. γιατι ειδικα τελευταια ακουγονται μερικα παρατραγουδα και για τα δυο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.